Η αναζήτηση βρήκε 39 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Σε αυτό που έχει δίκαιο ο εκπρόσωπος είναι πως καμιά κατεδάφιση της Τούμπας χωρίς σοβαρές εγγυήσεις. Μην γίνουμε ΑΕΚ.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Σε λίγους μήνες θα έχουμε άλλη διοίκηση στον ΑΣ, νέο τρόπο εγγραφής στα μέλη. Τώρα που ο κόσμος έμαθε τι γίνεται, θα αλλάξουν πολλά. Δεν γίνεται 200 άτομα να αποφασίζουν για τον ΠΑΟΚ.
Και δεν γίνεται να μην έχει 20000 μέλη ο ΑΣ με συνδρομή πληρωμένη. Για να πάμε μπροστά και αγωνιστικά.
Και δεν γίνεται να μην έχει 20000 μέλη ο ΑΣ με συνδρομή πληρωμένη. Για να πάμε μπροστά και αγωνιστικά.
- Τρί 19 Αύγ 2025, 12:22
- Jump to forum
- Jump to topic
paris2. Μπήκε στο φόρουμ πριν λίγες μέρες και τα μισά ποσταρίσματα υπέρ του ΑΣ. Τουλάχιστον κάντε το έξυπνα.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ωχ...; Ειπε πραγματακια η ψυχουλα; Δε το γνωριζα.
Δε λέω αυτό. Λέω ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτού του λαού είναι τέτοια, και θεωρούν πραγματικά ότι είναι ανώτεροί (οι εκλεκτοί κλπ). Τέλος πάντων, δε μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα τη στάση του αλλά μάλλον είναι σαν τους άλλους.
Εγω λεω ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 06:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Φέτος θα δούμε έναν άλλο Κύριλλο. Με τον Κένι να καθαρίζει πίσω, ο Βούλγαρος είναι πιο ελεύθερος και ο Λούτσε πιο ήρεμος. Ο Ότο δεν έδινε αυτή την αμυντική σιγουριά.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 06:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Φέτος θα δούμε έναν άλλο Κύριλλο. Με τον Κένι να καθαρίζει πίσω, ο Βούλγαρος είναι πιο ελεύθερος και ο Λούτσε πιο ήρεμος. Ο Ότο δεν έδινε αυτή την αμυντική σιγουριά.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Αν δεν είχε γίνει η μαλακία με τον ΑΣ θα ήμουν πολύ χαρούμενος τώρα.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν είχε γίνει η μαλακία με τον ΑΣ θα ήμουν πολύ χαρούμενος.
Τώρα είμαι μαζεμένος γιατί το ΔΣ είναι ικανό να τρέξει σενάρια μόνο και μόνο για να παραμείνει ενώ πλέον έχει ημερομηνία λήξης.
Τώρα είμαι μαζεμένος γιατί το ΔΣ είναι ικανό να τρέξει σενάρια μόνο και μόνο για να παραμείνει ενώ πλέον έχει ημερομηνία λήξης.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
@Thax Και εγω,καταλαβαινω τον προβληματισμο σου,αλλα δες το απο την αλλη,αν ο Ιβαν εχει ενα ισχυρο "αντιλογο" θα ειναι πιο ενεργος,πιο καυλωμενος,αυτο μακροπροθεσμα θα μας βγει σε καλο σε ολα τα τμηματα του συλλογου.
Αν ο Μυστακιδης θελει να συνδραμει στην κατασκευη της Τουμπας σαν μεγαλομετοχος ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν μπει ο στόχος δεν θα είναι η Ελλάδα αλλά η συμμετοχή στο NBA Europe ή όπως αλλιώς θα λέγεται. Αλλάζει το μπάσκετ και όποιος μπει σε αυτή την διοργάνωση δεν θα κοιτάξει ξανά πίσω.
- Παρ 05 Σεπ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Σωστά. Εδώ είμαι μέλος και ακόμα δεν μπορώ να βρω το καταστατικό που το έχουν κρυφό παράνομα. Πιστεύω πως θα έχουμε εξελίξεις στον ΑΣ το επόμενο διάστημα.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 07:37
- Jump to forum
- Jump to topic
«Έπεσαν οι μάσκες παιδιά».
«Απολέπιση κανονική έγινε»
Μπαν σε αυτούς που λένε τα αντίθετα από όσα θέλουμε να διαβάσουμε.
Ωραία αντιμετώπιση.
Εγώ πιστεύω πως ο Χατζοπουλος θα πάρει στο τέλος όποια απόφαση είναι απαραίτητη και για το καλό του ΠΑΟΚ.
Τώρα εντάξει , εγώ βρίσκω ύποπτο το timing να ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 07:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν γράφω κάτι γιατί θα φάω μπαν. Ξεβράκωμα. Οπαδός του ΠΑΟΚ ή του Τέλη;Special 4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:28 Θα εμπιστευτώ τον Χατζόπουλο και στους αμερικάνους. Το πήρα απόφαση.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 07:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ο Πορκυ εννοείται ότι έχει παραπάνω πληροφοριες.Ο Στεργιάδης είπε ότι ψάχνουμε κάποιον σαν τον Μπράντον αλλά μέχρι 24 χρόνων από την Ιβηρική.
https://www.transfermarkt.gr/ivan-romero/leistungsdatendetails/spieler/628886/wettbewerb/ES1/saison/2025
Πηγαίναμε για παιχταρά, δεν προλάβαμε τη λίστα ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 11:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ Μεταγραφάκια βλέπεις τα πρωτοσέλιδα του Μετρόπολις για τον Χατζόπουλο και το Σαββίδη και δεν βλέπεις τίποτα κακό. Και τα βάζεις στην ίδια πρόταση με τα μέσα του Ιβάν;
Με συγχωρείς αλλά αυτό απαιτεί θράσος. Να ξέρουμε και τί γράφουμε δηλαδή.
υγ Αν λέω εγώ τώρα, διαπιστώσουμε ότι η ιστορία ...