Η αναζήτηση βρήκε 39 εγγραφές

Return

από Thax
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

​Σε αυτό που έχει δίκαιο ο εκπρόσωπος είναι πως καμιά κατεδάφιση της Τούμπας χωρίς σοβαρές εγγυήσεις. Μην γίνουμε ΑΕΚ.
από Thax
Τετ 13 Αύγ 2025, 16:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σε λίγους μήνες θα έχουμε άλλη διοίκηση στον ΑΣ, νέο τρόπο εγγραφής στα μέλη. Τώρα που ο κόσμος έμαθε τι γίνεται, θα αλλάξουν πολλά. Δεν γίνεται 200 άτομα να αποφασίζουν για τον ΠΑΟΚ.
Και δεν γίνεται να μην έχει 20000 μέλη ο ΑΣ με συνδρομή πληρωμένη. Για να πάμε μπροστά και αγωνιστικά.
από Thax
Τρί 19 Αύγ 2025, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

paris2. Μπήκε στο φόρουμ πριν λίγες μέρες και τα μισά ποσταρίσματα υπέρ του ΑΣ. Τουλάχιστον κάντε το έξυπνα.
από Thax
Τρί 26 Αύγ 2025, 12:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Ωχ...; Ειπε πραγματακια η ψυχουλα; Δε το γνωριζα.

Δε λέω αυτό. Λέω ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτού του λαού είναι τέτοια, και θεωρούν πραγματικά ότι είναι ανώτεροί (οι εκλεκτοί κλπ). Τέλος πάντων, δε μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα τη στάση του αλλά μάλλον είναι σαν τους άλλους.

Εγω λεω ...
από Thax
Παρ 29 Αύγ 2025, 06:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Φέτος θα δούμε έναν άλλο Κύριλλο. Με τον Κένι να καθαρίζει πίσω, ο Βούλγαρος είναι πιο ελεύθερος και ο Λούτσε πιο ήρεμος. Ο Ότο δεν έδινε αυτή την αμυντική σιγουριά.
από Thax
Παρ 29 Αύγ 2025, 06:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: 77. Kiril Despodov

Φέτος θα δούμε έναν άλλο Κύριλλο. Με τον Κένι να καθαρίζει πίσω, ο Βούλγαρος είναι πιο ελεύθερος και ο Λούτσε πιο ήρεμος. Ο Ότο δεν έδινε αυτή την αμυντική σιγουριά.
από Thax
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Αν δεν είχε γίνει η μαλακία με τον ΑΣ θα ήμουν πολύ χαρούμενος τώρα.
από Thax
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Αν δεν είχε γίνει η μαλακία με τον ΑΣ θα ήμουν πολύ χαρούμενος.
Τώρα είμαι μαζεμένος γιατί το ΔΣ είναι ικανό να τρέξει σενάρια μόνο και μόνο για να παραμείνει ενώ πλέον έχει ημερομηνία λήξης.
από Thax
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

@Thax Και εγω,καταλαβαινω τον προβληματισμο σου,αλλα δες το απο την αλλη,αν ο Ιβαν εχει ενα ισχυρο "αντιλογο" θα ειναι πιο ενεργος,πιο καυλωμενος,αυτο μακροπροθεσμα θα μας βγει σε καλο σε ολα τα τμηματα του συλλογου.

Αν ο Μυστακιδης θελει να συνδραμει στην κατασκευη της Τουμπας σαν μεγαλομετοχος ...
από Thax
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:16
Jump to forum
Jump to topic

Αν μπει ο στόχος δεν θα είναι η Ελλάδα αλλά η συμμετοχή στο NBA Europe ή όπως αλλιώς θα λέγεται. Αλλάζει το μπάσκετ και όποιος μπει σε αυτή την διοργάνωση δεν θα κοιτάξει ξανά πίσω.
από Thax
Παρ 05 Σεπ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

Franky έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 23:33
Thax έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 23:29 Ας το αλλάξουμε λοιπόν αυτό.
Πως?

Είδες καμιά παραίτηση? Εκλογές? Αλλαγή και άνοιγμα προς όλο τον Λαό του ΠΑΟΚ?
Σωστά. Εδώ είμαι μέλος και ακόμα δεν μπορώ να βρω το καταστατικό που το έχουν κρυφό παράνομα. Πιστεύω πως θα έχουμε εξελίξεις στον ΑΣ το επόμενο διάστημα.
από Thax
Κυρ 07 Σεπ 2025, 07:37
Jump to forum
Jump to topic

«Έπεσαν οι μάσκες παιδιά».

«Απολέπιση κανονική έγινε»

Μπαν σε αυτούς που λένε τα αντίθετα από όσα θέλουμε να διαβάσουμε.

Ωραία αντιμετώπιση.

Εγώ πιστεύω πως ο Χατζοπουλος θα πάρει στο τέλος όποια απόφαση είναι απαραίτητη και για το καλό του ΠΑΟΚ.

Τώρα εντάξει , εγώ βρίσκω ύποπτο το timing να ...
από Thax
Κυρ 07 Σεπ 2025, 07:39
Jump to forum
Jump to topic

Special 4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:28 Θα εμπιστευτώ τον Χατζόπουλο και στους αμερικάνους. Το πήρα απόφαση.
Δεν γράφω κάτι γιατί θα φάω μπαν. Ξεβράκωμα. Οπαδός του ΠΑΟΚ ή του Τέλη;
από Thax
Κυρ 07 Σεπ 2025, 07:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Ο Πορκυ εννοείται ότι έχει παραπάνω πληροφοριες.Ο Στεργιάδης είπε ότι ψάχνουμε κάποιον σαν τον Μπράντον αλλά μέχρι 24 χρόνων από την Ιβηρική.
https://www.transfermarkt.gr/ivan-romero/leistungsdatendetails/spieler/628886/wettbewerb/ES1/saison/2025

Πηγαίναμε για παιχταρά, δεν προλάβαμε τη λίστα ...
από Thax
Δευ 08 Σεπ 2025, 11:53
Jump to forum
Jump to topic

Εσύ Μεταγραφάκια βλέπεις τα πρωτοσέλιδα του Μετρόπολις για τον Χατζόπουλο και το Σαββίδη και δεν βλέπεις τίποτα κακό. Και τα βάζεις στην ίδια πρόταση με τα μέσα του Ιβάν;

Με συγχωρείς αλλά αυτό απαιτεί θράσος. Να ξέρουμε και τί γράφουμε δηλαδή.

υγ Αν λέω εγώ τώρα, διαπιστώσουμε ότι η ιστορία ...