Η αναζήτηση βρήκε 368 εγγραφές

Return

από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Καλημέρα σε όλους.
Κάθισα με ψυχραιμία και αργά το βράδυ έβαλα να δω τη συνέντευξη τύπου του Ρασβάν γιατί αυτή τη φορά ήθελα να δω εκφράσεις, γλώσσα σώματος, ύφος απαντήσεων κτλ.
Ειλικρινά μου προκλήθηκε μια αμηχανία και βρίσκομαι σε μια περισυλλογή από χθες το βράδυ.
Άκουγα τον προπονητή να ...
από smoothcriminal1926
Πέμ 14 Μάιος 2026, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Οσες φορες και να το γραψεις δε θα σε ακουσει κανεις φιλε.
Δε θελει κανεις να δει τα γεγονοτα.
Ολοι διψανε για αιμα.
2,5 μηνες παιζαμε ανα 3 ημερες ματς, καναμε σερι νικες. Ο ιδιος ο προπονητης εβγαινε και ελεγε οτι πρεπει να προσεχουμε στη διαχειριση και ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ φουλ προγραμμα ...
από Sera4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Αερόσακος, κυνηγημένος, αδικημένος, πολυτεχνίτης, ερημοσπίτης αρκεί να μη δούμε τα προπονητικά χάλια.

Φέτος απέτυχε παταγωδώς. Προπονητικά. Νέτα. Σκέτα.
από Franky
Δευ 18 Μάιος 2026, 10:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Αν απο οοοοολα αυτα που εχουν συμβει απο το 2024 την επομενη της κατακτησης του Πρωταθληματος απο τον ΠΑΟΚ κσταλαβατε οτι πρεπει να βελτιωθει ο Κωνσταντελιας για "να κουβαλαει ακομη πιο πολύ τον ΠΑΟΚ", τοτε δεν υπαρχει βαση συζητησης. Σαφεστατα σε ενα Δημοσιο Φορουμ συζητησης ο καθενας μπορει να ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τρί 19 Μάιος 2026, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν έχω απαιτήσεις από κανέναν την πρώτη του χρονιά. Αρκεί να φαίνεται ένα πλάνο, κι ότι γίνονται βήματα προς τα κει. Δεν είναι ότι μας περισσεύουν οι τίτλοι, αλλά το να πάρουμε ένα πρωτάθλημα όπως του 2024 ή όπως το φετινό της ΑΕΚ δεν μου λέει πολλά. Πιο σημαντικό είναι να μπουν οι βάσεις για ...
από obanebane
Τρί 19 Μάιος 2026, 20:55
Jump to forum
Jump to topic

Μπανε θέλεις να φύγει ;

Όσοι με διαβάζετε τόσα χρόνια εδω μέσα ξέρετε οτι ήμουν μεγάλος υποστηρικτής του.
Από την στιγμή που δεν έχω μια σαφή εξήγηση για το τι έγινε φέτος, γιατί διαλύθηκε η ομάδα, πως ήρθε αυτή η κατάρρευση,πως σε οποιοδήποτε παιχνίδι κρίνονταν ένας στόχος η ομάδα,ακόμα και ...
από Equalizer
Τρί 19 Μάιος 2026, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δεν είναι αλήθεια αυτο

Απ την πρώτη μεταγραφική περίοδο του Σαββίδη το 2012 ετσι ήταν. Οχι τα τελευταία 7 χρόνια. Καθυστερήσεις, διπλές και τριπλές αποστάξεις προτάσεων, και αργές επιλογές. Μαιο/Ιουνιο 2017 σε ΓΣ της ΠΑΕ ο Γκαγκάτσης δήλωσε "θα δείτε τι παίκτες θα φέρουμε. Και οι πραγματικά καλοί ...
από JohnDag
Τετ 20 Μάιος 2026, 19:14
Jump to forum
Jump to topic

Εμπεριστατωμένο και λογικό το επιχείρημα σου Miles.

Απλά μια διόρθωση όσον αφορά το τι πιστεύω εγώ τουλάχιστον.

Το πρόβλημα μου δεν είναι ότι πήρε 1 τίτλο από τους 10 προσωπικά. Το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος με τον οποίο έχασε τους τίτλους που έχασε.

Εγώ βλέπω ένα συγκεκριμένο pattern με μία ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πέμ 21 Μάιος 2026, 00:55
Jump to forum
Jump to topic

Γενικά είναι καλή τακτική να συγκρίνουμε τον Τζόρνταν με τον Λουτσέσκου. Σου λέει αν νομίζεις ότι πονάνε τα μάτια σου κάθε χρόνο από Ιούλιο ως Νοέμβριο κι από Φεβρουάριο κι έπειτα, κάτσε να δεις πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει.

Ας μείνει λοιπόν ο goat της προπονητικής που μας έβαλε μόνος του στον ...
από TylerDurden
Τρί 26 Μάιος 2026, 23:23
Jump to forum
Jump to topic

Θα αφήσω στην άκρη του εσώποιους συσχετισμούς με όποιες ομάδες μας συμφέρει στην προκειμένη περίπτωση με την ατλέτικο, αφού δεν ενοχλεί τον δισεκατομμυριούχο πρόεδρο της ομάδας.

Ο ρασβάν παρουσιάζει τα πράγματα στο ποδόσφαιρο λες και διεύονται από κάποιους φυσικούς νόμους και κανόνες οι οποίοι ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τετ 27 Μάιος 2026, 09:32
Jump to forum
Jump to topic

Είχα γράψει την άποψή μου γι'αυτά τα περί φιλοσοφίας και νοοτροπίας και κουλτούρας. Μαζί με την "βαριά φανέλα" μου κάνουν κάτι σε προνεωτερικές κοινωνίες που απέδιδαν σε θεούς και δαίμονες τα φυσικά φαινόμενα, γιατί δεν ήξεραν πως να τα εξηγήσουν. Όλο αυτό το πνευματικό εποικοδόμημα είναι κάτι που ...
από TylerDurden
Τετ 27 Μάιος 2026, 09:33
Jump to forum
Jump to topic

"Σήμερα τον οπαδό του ΠΑΟΚ τον πείραξε ο συσχετισμός της ομάδας του με την Ατλέτικο (των 11 πρωταθλημάτων, 10 κυπέλλων και τελικών Τσουλου)" θα το βάλουν σε κάνα τίτλο εφημερίδας και θα γελάνε μαζί μας...

Η φάση για μερικούς είναι "βρήκα λόγο για να κραξω τον προπονητή σημερα?" "Βρήκα!"

Ναι, ο ...
από VfB v2
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 17:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Θα καλοπεράσουμε φέτος με τον Μαντί στο 8.
από Sera4
Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:13
Jump to forum
Jump to topic

Το ξαναγράφω, ελπίζω η ομάδα να παρουσιαστεί φρέσκια στα ματς με τους Αυστριακούς και όχι όπως πέρυσι.

Έλπιζε...
Δεν είναι φυσιολογικό να είναι φρέσκια τέτοια εποχή.

Φυσιολογικό δεν είναι όλη η Ευρώπη να τρέχει και εμείς να παρουσιαζομαστε συγκαμενοι.

Δεν είμαστε στο 1990, οι ...
από sn0ufel4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:39
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως βλέπω μια ομάδα που θέλει να υποφέρει σήμερα συνειδητά