Η αναζήτηση βρήκε 315 εγγραφές
- Τετ 13 Μάιος 2026, 11:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Πείτε και για τον Μπιάνκο που ο εμμονικος προπονητής μας δεν του δίνει χρόνο, όπως δεν έδινε στον Μάρκος Αντώνιο στον Νταντας και τώρα διαπρέπουν και θα πάνε Μουντιάλ με τις εθνικές ομάδες τους το καλοκαίρι.
Ενώ οι αγαπημένοι του Σβαμπ , Κρέσπο, Μαουρίτσιο εξαφανίστηκαν μετά τον ΠΑΟΚ .
Επίσης τόσο ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Θα έχει να το διηγείται ότι μετά από 35 συμμετοχές στην Serie A, έζησε την εμπειρία του Λουτσεσκουμπολ.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Να μείνει να παίζει 20 λεπτά το τρίμηνο και να μας λένε ότι χάνουμε γιατί παίζει αυτός και δεν έχουμε τον Γκρούγιτς και τον Λιούμπισιτς στον πάγκο να έχουμε βάθος.
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 06:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Παίκτης με 9 γκολ κ 3 ασίστ σε 4 μήνες δεν μπορεί να μπει σε μπλακ λιστ ή να θεωρηθεί αδιανόητα μεταγραφή κατά την άποψη μου. Δεν έχει ίδια χαρακτηριστικά με μύθου
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Καλημέρα σε όλους.
Κάθισα με ψυχραιμία και αργά το βράδυ έβαλα να δω τη συνέντευξη τύπου του Ρασβάν γιατί αυτή τη φορά ήθελα να δω εκφράσεις, γλώσσα σώματος, ύφος απαντήσεων κτλ.
Ειλικρινά μου προκλήθηκε μια αμηχανία και βρίσκομαι σε μια περισυλλογή από χθες το βράδυ.
Άκουγα τον προπονητή να ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σε όλους.
Κάθισα με ψυχραιμία και αργά το βράδυ έβαλα να δω τη συνέντευξη τύπου του Ρασβάν γιατί αυτή τη φορά ήθελα να δω εκφράσεις, γλώσσα σώματος, ύφος απαντήσεων κτλ.
Ειλικρινά μου προκλήθηκε μια αμηχανία και βρίσκομαι σε μια περισυλλογή από χθες το βράδυ.
Άκουγα τον προπονητή να ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Οσες φορες και να το γραψεις δε θα σε ακουσει κανεις φιλε.
Δε θελει κανεις να δει τα γεγονοτα.
Ολοι διψανε για αιμα.
2,5 μηνες παιζαμε ανα 3 ημερες ματς, καναμε σερι νικες. Ο ιδιος ο προπονητης εβγαινε και ελεγε οτι πρεπει να προσεχουμε στη διαχειριση και ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ φουλ προγραμμα ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Αερόσακος, κυνηγημένος, αδικημένος, πολυτεχνίτης, ερημοσπίτης αρκεί να μη δούμε τα προπονητικά χάλια.
Φέτος απέτυχε παταγωδώς. Προπονητικά. Νέτα. Σκέτα.
Φέτος απέτυχε παταγωδώς. Προπονητικά. Νέτα. Σκέτα.
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 17:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Θα καλοπεράσουμε φέτος με τον Μαντί στο 8.
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ξαναγράφω, ελπίζω η ομάδα να παρουσιαστεί φρέσκια στα ματς με τους Αυστριακούς και όχι όπως πέρυσι.
Έλπιζε...
Δεν είναι φυσιολογικό να είναι φρέσκια τέτοια εποχή.
Φυσιολογικό δεν είναι όλη η Ευρώπη να τρέχει και εμείς να παρουσιαζομαστε συγκαμενοι.
Δεν είμαστε στο 1990, οι ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως βλέπω μια ομάδα που θέλει να υποφέρει σήμερα συνειδητά
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Απογοητευτικός ο Τσάλοφ που έκανε την ασσίστ στο 1-0 και το πρέσινκ που οδήγησε στο 2-1, έβγαλε 10 συνεργασίες σε 60 λεπτά και θα έγραφε και 2η ασσίστ αν ο Πέλκας δεν μπέρδευε τα μπούτια του.
Οκ. Μάλλον άλλο ματς βλέπετε, εγώ αυτό με τη Ναϊμέγκεν βλέπω, δεν ξέρω ποιο ματς βλέπετε εσείς.
Οκ. Μάλλον άλλο ματς βλέπετε, εγώ αυτό με τη Ναϊμέγκεν βλέπω, δεν ξέρω ποιο ματς βλέπετε εσείς.
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βολαρης-ΠΑΟΚ 73-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
σημερα πηρανε μια γευση οι μικροι γι' αυτα που τραβουσαμε εμεις πριν 30-40 χρονια. τοτε που περνανε διαιτητες και τους πηγαιναν στα μπουζουκια και μετα εκεινοι τους σφυραγανε 90-10. ουτε ο βαζελος τοτε που εσφαζε τους παντες βαρουσε 39 βολες. ρουφα κι εσυ Σιαο
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βολαρης-ΠΑΟΚ 73-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μεταξύ άλλων να πούμε κι ένα σιχαμα Τραπεζανίδη!
- Τετ 29 Απρ 2026, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ
Ευτυχώς που έκατσα μετά από κάτι χρόνια να δω πάλι μπάσκετ.
Είχα ξεχάσει πόσο μπουρδελο άθλημα είναι, πόσο απάτη που με απλά διαφορετική φιλοσοφία σφυρίγματων 20ριζουν οι διαφορές.
Ευτυχώς, γλυτώνω χαμένο χρόνο για του χρόνου.
Το 5ο του Μπεβερλυ είναι για κρεμασμα
Είχα ξεχάσει πόσο μπουρδελο άθλημα είναι, πόσο απάτη που με απλά διαφορετική φιλοσοφία σφυρίγματων 20ριζουν οι διαφορές.
Ευτυχώς, γλυτώνω χαμένο χρόνο για του χρόνου.
Το 5ο του Μπεβερλυ είναι για κρεμασμα