Η αναζήτηση βρήκε 255 εγγραφές
- Δευ 29 Σεπ 2025, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Μεγαλύτερη και απο τη προπονητική του ικανότητα είναι η ικανότητα να πείθει ότι για ότι καλό συμβαίνει στην ομαδα υπεύθυνος είναι ο ίδιος ενώ για ότι κακο κάποιος άλλος, το ρόστερ,ο Ιβαν,οι μεταγραφες,η τυχη, η Αθήνα...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Αλίμονο και αν καταλαβε ο άλλος τι είπα... Εγώ αναφέρθηκα μεταφορικά στο ότι φίλοι για ότι κακο συμβαίνει ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες στα πάντα εκτός του ίδιου και ο άλλος ανέβασε ευχαριστίες του Ραζβαν στον Ιβαν...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 00:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Μπορει να τον παρει η φιορεντινα τον προπονητή αν θελει να χτυπησει πρωταθλημα.Miles έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 00:31 Φταίει ο προπονητής. Κάτσε να φύγει και θα βαράει το κεφάλι της η Φιορεντίνα.
- Παρ 03 Οκτ 2025, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Για να κρίνουμε οποιονδήποτε άλλο προπονητη πέρασε από το παγκο η θα περάσει ,θα πρέπει να το κάνουμε με τα ιδια κριτηρια. Βαρ,ξένοι διαιτητές, ΕΠΟ, πρωτοφανή στήριξη στα δύσκολα,μεγάλα μπατζετ,κάτι που δεν είχε κανένας άλλος εκτός από αυτόν στα χρόνια Ιβαν.
- Παρ 03 Οκτ 2025, 14:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Και φυσικά οτι αποκλειστηκες απ'τη μαλμε δικαιολογείται απολυτα απ'την απουσία του μεϊτε.
Εχεις βγει δυο φορές απο δρόμο των πρωταθλητών. Τη μια την κοπανησε πριν τα προκριματικα και την αλλη εφαγε 6 γκολ απ'τη μαλμε αλλα δεν εχει ευθυνη.
Εχεις βγει δυο φορές απο δρόμο των πρωταθλητών. Τη μια την κοπανησε πριν τα προκριματικα και την αλλη εφαγε 6 γκολ απ'τη μαλμε αλλα δεν εχει ευθυνη.
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 23:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ αποδεικνύει ότι το ροστερ του δεν υστερεί σε τίποτα έναντι του βασικού ανταγωνιστή του.
Τελειώνοντας αυτή η 6αδα αγωνων, κανεις δεν μπορεί να είναι ανακουφισμενος, ούτε ευχαριστημένος.
Η ομάδα από την αρχή της χρονιάς παίζει πολύ κάτω των δυνατοτήτων της.
Δεν άλλαξε και κάτι δραματικά ...
Τελειώνοντας αυτή η 6αδα αγωνων, κανεις δεν μπορεί να είναι ανακουφισμενος, ούτε ευχαριστημένος.
Η ομάδα από την αρχή της χρονιάς παίζει πολύ κάτω των δυνατοτήτων της.
Δεν άλλαξε και κάτι δραματικά ...
- Τρί 07 Οκτ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρεμπιπτόντως μιας και πιάσαμε τον Μεντί και αφού βρισκόμαστε στο τόπικ του Ρασβάν, το χθεσινό ήταν ένα πολύ ωραίο δείγμα του πως μπορεί μια ομάδα να εξαφανιστεί από το γήπεδο μόλις το γυρίσει σε 4-4-2.
Υπήρχαν στιγμές μετά το 75 που στο χώρο του κέντρου ήταν τέσσερις με έναν.
Ράσβαν μην ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 17:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Φιλικά εντελώς διότι χαβαλέ κάνουμε, την προπέρσινη σεζόν του Μεϊτέ δεν την έχω δει εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Νομίζω δηλαδή ότι ο παίκτης πάντα αυτός ήταν, απλά ίσως ξενέρωσε αρκετούς η φάση του καλοκαιριού που ακολούθησε.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Μάγκες το μυαλό του μέσα στο γήπεδο είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει και όχι το ότι είναι νταμάρι.
Η πρώτη του επαφή και υποδοχή της μπάλας είναι για σεμινάριο. παίζει γρήγορα όταν και όποτε χρειάζεται. Παίζει αργά και ρίχνει τον ρυθμό όταν και όποτε πρέπει.
Όλη η ομάδα ξεκινάει και τελειώνει ...
Η πρώτη του επαφή και υποδοχή της μπάλας είναι για σεμινάριο. παίζει γρήγορα όταν και όποτε χρειάζεται. Παίζει αργά και ρίχνει τον ρυθμό όταν και όποτε πρέπει.
Όλη η ομάδα ξεκινάει και τελειώνει ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 17:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Θα καλοπεράσουμε φέτος με τον Μαντί στο 8.
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ξαναγράφω, ελπίζω η ομάδα να παρουσιαστεί φρέσκια στα ματς με τους Αυστριακούς και όχι όπως πέρυσι.
Έλπιζε...
Δεν είναι φυσιολογικό να είναι φρέσκια τέτοια εποχή.
Φυσιολογικό δεν είναι όλη η Ευρώπη να τρέχει και εμείς να παρουσιαζομαστε συγκαμενοι.
Δεν είμαστε στο 1990, οι ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως βλέπω μια ομάδα που θέλει να υποφέρει σήμερα συνειδητά
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Απογοητευτικός ο Τσάλοφ που έκανε την ασσίστ στο 1-0 και το πρέσινκ που οδήγησε στο 2-1, έβγαλε 10 συνεργασίες σε 60 λεπτά και θα έγραφε και 2η ασσίστ αν ο Πέλκας δεν μπέρδευε τα μπούτια του.
Οκ. Μάλλον άλλο ματς βλέπετε, εγώ αυτό με τη Ναϊμέγκεν βλέπω, δεν ξέρω ποιο ματς βλέπετε εσείς.
Οκ. Μάλλον άλλο ματς βλέπετε, εγώ αυτό με τη Ναϊμέγκεν βλέπω, δεν ξέρω ποιο ματς βλέπετε εσείς.
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βολαρης-ΠΑΟΚ 73-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
σημερα πηρανε μια γευση οι μικροι γι' αυτα που τραβουσαμε εμεις πριν 30-40 χρονια. τοτε που περνανε διαιτητες και τους πηγαιναν στα μπουζουκια και μετα εκεινοι τους σφυραγανε 90-10. ουτε ο βαζελος τοτε που εσφαζε τους παντες βαρουσε 39 βολες. ρουφα κι εσυ Σιαο
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βολαρης-ΠΑΟΚ 73-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μεταξύ άλλων να πούμε κι ένα σιχαμα Τραπεζανίδη!