Η αναζήτηση βρήκε 204 εγγραφές
- Τετ 24 Σεπ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Αν είδατε πάλι κακο τσαλοφ σήμερα βάλτε ξανά τα λεπτά που έπαιξε και δείτε αν ανέβηκε η ομάδα κ τι εκανε ακριβώς γιατί θα τρελαθώ. Βρεξει χιονίσει δεν φταίειαυτός, σορρυ αν σςς το χαλάω. "Μπράβο" επίσης σε αυτούς που μέσα στο γήπεδο προσπαθουν να τον ρίξουν στα τάρταρα. Πολλά συγχαρητήρια.
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 10:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Η εικόνα επιθετικά θα είναι καλύτερη αν μπορέσουμε να έχουμε υγιείς και ενεργούς τους Ivanusec, Πέλκα, Despodov και τον Ζίβκοβιτς να παίζει έστω τα μισά από αυτά που μπορεί.
Ενώ έχουμε πολλούς και ποιοτικούς παίκτες, ως τώρα δεν το είδαμε στην πράξη λόγω τραυματισμών και προσαρμογής.
Για μένα το ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 09:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Τα χαρακτηριστικά που ζητάει ο προπονητής, το Λεβαντόφσκι να φέρεις, θα κάνει αρνητικό ρεκόρ γκολ για πρώτη φορά στην καριέρα του.
- Δευ 29 Σεπ 2025, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγαλύτερη και απο τη προπονητική του ικανότητα είναι η ικανότητα να πείθει ότι για ότι καλό συμβαίνει στην ομαδα υπεύθυνος είναι ο ίδιος ενώ για ότι κακο κάποιος άλλος, το ρόστερ,ο Ιβαν,οι μεταγραφες,η τυχη, η Αθήνα...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλίμονο και αν καταλαβε ο άλλος τι είπα... Εγώ αναφέρθηκα μεταφορικά στο ότι φίλοι για ότι κακο συμβαίνει ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες στα πάντα εκτός του ίδιου και ο άλλος ανέβασε ευχαριστίες του Ραζβαν στον Ιβαν...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 17:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Θα καλοπεράσουμε φέτος με τον Μαντί στο 8.
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ξαναγράφω, ελπίζω η ομάδα να παρουσιαστεί φρέσκια στα ματς με τους Αυστριακούς και όχι όπως πέρυσι.
Έλπιζε...
Δεν είναι φυσιολογικό να είναι φρέσκια τέτοια εποχή.
Φυσιολογικό δεν είναι όλη η Ευρώπη να τρέχει και εμείς να παρουσιαζομαστε συγκαμενοι.
Δεν είμαστε στο 1990, οι ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως βλέπω μια ομάδα που θέλει να υποφέρει σήμερα συνειδητά
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Απογοητευτικός ο Τσάλοφ που έκανε την ασσίστ στο 1-0 και το πρέσινκ που οδήγησε στο 2-1, έβγαλε 10 συνεργασίες σε 60 λεπτά και θα έγραφε και 2η ασσίστ αν ο Πέλκας δεν μπέρδευε τα μπούτια του.
Οκ. Μάλλον άλλο ματς βλέπετε, εγώ αυτό με τη Ναϊμέγκεν βλέπω, δεν ξέρω ποιο ματς βλέπετε εσείς.
Οκ. Μάλλον άλλο ματς βλέπετε, εγώ αυτό με τη Ναϊμέγκεν βλέπω, δεν ξέρω ποιο ματς βλέπετε εσείς.