Η αναζήτηση βρήκε 204 εγγραφές

Return

από george188
Τετ 24 Σεπ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Αν είδατε πάλι κακο τσαλοφ σήμερα βάλτε ξανά τα λεπτά που έπαιξε και δείτε αν ανέβηκε η ομάδα κ τι εκανε ακριβώς γιατί θα τρελαθώ. Βρεξει χιονίσει δεν φταίειαυτός, σορρυ αν σςς το χαλάω. "Μπράβο" επίσης σε αυτούς που μέσα στο γήπεδο προσπαθουν να τον ρίξουν στα τάρταρα. Πολλά συγχαρητήρια.
από joshua
Πέμ 25 Σεπ 2025, 10:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Η εικόνα επιθετικά θα είναι καλύτερη αν μπορέσουμε να έχουμε υγιείς και ενεργούς τους Ivanusec, Πέλκα, Despodov και τον Ζίβκοβιτς να παίζει έστω τα μισά από αυτά που μπορεί.
Ενώ έχουμε πολλούς και ποιοτικούς παίκτες, ως τώρα δεν το είδαμε στην πράξη λόγω τραυματισμών και προσαρμογής.

Για μένα το ...
από Sera4
Δευ 29 Σεπ 2025, 09:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Τα χαρακτηριστικά που ζητάει ο προπονητής, το Λεβαντόφσκι να φέρεις, θα κάνει αρνητικό ρεκόρ γκολ για πρώτη φορά στην καριέρα του.
από joshua
Δευ 29 Σεπ 2025, 13:44
Jump to forum
Jump to topic

Μεγαλύτερη και απο τη προπονητική του ικανότητα είναι η ικανότητα να πείθει ότι για ότι καλό συμβαίνει στην ομαδα υπεύθυνος είναι ο ίδιος ενώ για ότι κακο κάποιος άλλος, το ρόστερ,ο Ιβαν,οι μεταγραφες,η τυχη, η Αθήνα...
από joshua
Δευ 29 Σεπ 2025, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Αλίμονο και αν καταλαβε ο άλλος τι είπα... Εγώ αναφέρθηκα μεταφορικά στο ότι φίλοι για ότι κακο συμβαίνει ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες στα πάντα εκτός του ίδιου και ο άλλος ανέβασε ευχαριστίες του Ραζβαν στον Ιβαν...
από VfB v2
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 17:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Θα καλοπεράσουμε φέτος με τον Μαντί στο 8.
από Sera4
Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:13
Jump to forum
Jump to topic

Το ξαναγράφω, ελπίζω η ομάδα να παρουσιαστεί φρέσκια στα ματς με τους Αυστριακούς και όχι όπως πέρυσι.

Έλπιζε...
Δεν είναι φυσιολογικό να είναι φρέσκια τέτοια εποχή.

Φυσιολογικό δεν είναι όλη η Ευρώπη να τρέχει και εμείς να παρουσιαζομαστε συγκαμενοι.

Δεν είμαστε στο 1990, οι ...
από sn0ufel4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:39
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως βλέπω μια ομάδα που θέλει να υποφέρει σήμερα συνειδητά
από Odi
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:15
Jump to forum
Jump to topic

Απογοητευτικός ο Τσάλοφ που έκανε την ασσίστ στο 1-0 και το πρέσινκ που οδήγησε στο 2-1, έβγαλε 10 συνεργασίες σε 60 λεπτά και θα έγραφε και 2η ασσίστ αν ο Πέλκας δεν μπέρδευε τα μπούτια του.

Οκ. Μάλλον άλλο ματς βλέπετε, εγώ αυτό με τη Ναϊμέγκεν βλέπω, δεν ξέρω ποιο ματς βλέπετε εσείς.