Η αναζήτηση βρήκε 205 εγγραφές

Return

από black death
Τετ 20 Αύγ 2025, 09:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

έκανα ένα μήνα συνειδητή αποχή από το φόρουμ καθώς η τοξικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο.
Η ομάδα έχει κραχτές ελλείψεις και αδυναμίες ενώ όλοι οι ανταγωνιστές μας ενισχύονται και ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής μας για τον τίτλο, ο ΟΣΦΠ, δείχνει πιο σοβαρός από ποτέ και να έχει ανέβει επίπεδο.
Μας έχει ...
από paoki19
Τετ 20 Αύγ 2025, 09:51
Jump to forum
Jump to topic

έκανα ένα μήνα συνειδητή αποχή από το φόρουμ καθώς η τοξικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο.
Η ομάδα έχει κραχτές ελλείψεις και αδυναμίες ενώ όλοι οι ανταγωνιστές μας ενισχύονται και ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής μας για τον τίτλο, ο ΟΣΦΠ, δείχνει πιο σοβαρός από ποτέ και να έχει ανέβει επίπεδο.
Μας ...
από nunies4
Τετ 20 Αύγ 2025, 15:20
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θα πω για τελευταία φορά την γνώμη μου περί Ιανουαρίου.
Ζαφειρηδες στον δρόμο σου δεν έρχονται κάθε μέρα. Μόνο αν τους φτιάξεις εσύ όπως τον Ντελια η τον Κουλιε.
Για αυτό και την αρπάζεις την ευκαιρία και πραγματικά το πώς θα στελεχωθεί το ρόστερ μέχρι το Γενάρη ας το βρουν αυτοί που πληρώνονται ...
από Taseos
Τετ 20 Αύγ 2025, 18:04
Jump to forum
Jump to topic

Χωρίσ δεκάρα πώσ θα παντρευτούμε μανωλιό μου
Πώς θα βάλουμε στεφάνι στον αϊ γιάννη
Χωρίς δεκάρα πώς θα παντρευτούμε μανωλιό μου
Πώσ θα βάλουμε στεφάνι στον αϊ γιάννη
Δύο χρόνια το καημένο με 'χεισ αρραβωνιασμένο
Τρίτο δε θ' αντέξω μ' άλλον θα τα μπλέξω
Δύο χρόνια το καημένο με 'χεισ αρραβωνιασμένο ...
από Dimitris_L4
Πέμ 21 Αύγ 2025, 18:40
Jump to forum
Jump to topic

Τωρα ειναι καλος ο Γιωργης!!!!???!!! Τωρα δν μπλεκεται στα ποδια του Ραζβαν??
από Kabamaru11
Δευ 25 Αύγ 2025, 14:25
Jump to forum
Jump to topic

Θα πηγαινα κ εγω,αλλα κανω θεραπευτικο πεντικιουρ,ναι ρε,υπαρχει προβλημα;προβλημα;α προβλημα ε;α γ@μηθειτε,γ@μιεστε (με φωνη Τσακωνα).
από Taseos
Δευ 25 Αύγ 2025, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Είναι από τις στιγμές που νοιώθεις ότι το καθήκον σου το έκανες. Παραλάβαμε εναν ΠΑΟΚ με τεράστιο λαό και ως γεννια παραδίδουμε στους νέους έναν ΠΑΟΚ με μεγαλομέτοχο βουνό, με λαό σε κάθε χωριό της χώρας ΠΛΕΟΝ , και με ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΟΜΑΤΗ τίτλους και μεταγραφές ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ που κοιτα τους πάντες ...
από icue
Τρί 26 Αύγ 2025, 16:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Και μετά σου λένε ότι δεν παθαίνεις κατάθλιψη αν ζεις στο εξωτερικό.
από Tolaros
Τρί 26 Αύγ 2025, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Ποιον Καρετσα ρε σείς.

Η ομάδα αντικατέστησε τον Κοταρσκι με τον Γκουκιεσασβιλι, τον Γιονι Οτο με τον ελεύθερο Κενι που οι σέντρες του πάνε απευθείας πλάγιο από την άλλη, έφερε για αριστερά τον Τειλορ που είναι χειρότερος από τον κακό Μπάμπα, έχει δώσει Σβαμπ και Πενια και δεν έχει φέρει κανένα ...
από Maklaz
Τρί 26 Αύγ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

dragon έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 22:34
blackzone44 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 22:29 Μάγκες κάτι λίγο άκυρο όσοι μπαίνετε στο 24 από desktop για να διαβάζετε μεταγραφικά κτλπ προσέχετε γιατί έχει φάει χακ το σάιτ.
μπας κ εισαι ο κολκας? :lol:
Αποκλείεται ο Κόλκας να ξέρει τι σημαίνει desktop
από Σουριναμέζος
Σάβ 30 Αύγ 2025, 00:15
Jump to forum
Jump to topic

Το αστείο είναι ότι αναφέρετε σαν αντιπαράδειγμα στο "φτωχό" μας ρόστερ, τον περσινό γαύρο που ήταν ο λιγότερο ποιοτικός και χωρίς μεγάλο βάθος γαύρος της τελευταίας εικοσαετίας και πέτυχε ακριβώς επειδή είχε ένα δεμένο σύνολο που εκτελούσε σωστά το πλάνο του και έκανε παίκτες όπως ο Μπιανκόν (που ...
από riegel
Σάβ 30 Αύγ 2025, 14:12
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ τον Ιταλό δεν τον φοβάμαι και πιστεύω ότι σύντομα μες τη χρονιά θα είναι στο βασικό σχήμα. Το 22/23 τη χρονιά ανόδου της Τζένοα συζητούσαν και ότι μπορεί από την επόμενη χρονιά να κληθεί και στην εθνική. Τραυματίστηκε στις αρχές του 23/24 άλλα πάλι επανήλθε και ήταν στις βασικές επιλογές ...
από icue
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

Και φτάσαμε 30 Αυγούστου ξανά άλλη μια χρονιά με 2 βασικά κενά σε στόπερ και χαφ που καλύπτονται με 2 δανεικούς…Ξεθαρεψατε με Ζαφειρη ε;;Η εξαίρεση ήταν δυστυχώς όχι αλλαγή φιλοσοφίας…
Μετά αναρωτιόμαστε πως μπήκε η Πάφος και η Καιρατ στους ομίλους τσου λου κι εμείς τόσα χρόνια δεν μπορούμε ...