Δεν υπάρχει κουβέντα αν ισχύει το άρθρο. Ειναι δεδομένο.
Βγήκε από ηρακλειώτικο μέσο που εχει επαφές με το περιβάλλον του παίχτη.
Αν μου έλεγες αύριο οτι μπορείς να πάρεις ένα εκ των δουβικα κ Γιακουμάκη θα διάλεγα με κλειστά μάτια τον Γιακουμάκη.
Έγραψα δουβικα καθώς αρκετοί συχνά φαίνονται ...
Η αναζήτηση βρήκε 124 εγγραφές
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:58
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Όλες οι ΠΑΕ δημοσιεύουν τους ισολογισμούς τους. Αν δεν βολεύει τη θεωρία μας είναι άλλο θέμα. Τώρα ποιος κοροϊδεύει ποιον και ποιανού ανοχή τελειώνει εγω δεν ξερω, απλά θα πω προσέξτε τι εύχεστε, γιατί ο χρόνος δε γυρίζει πίσω.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Σόρι κιόλας, αλλά το πρόβλημα δεν είναι το τρολάρισμα του Hayate αλλά ότι είναι τόσο εύθραυστο και σκατά το κλίμα που κάποιοι το θεώρησαν πιθανό και το πήραν σοβαρά
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ θα είμαστε...ο Γιακουμάκης θα κλείσει πολλά σπίτια και εσείς που τον κράζετε του χρόνου το καλοκαίρι θα κράζετε την ΠΑΕ που δεν δίνει την ρήτρα. Ευτυχώς τα ποστ μένουν.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη εσυ τωρα βλεπεις το ροστερ της κουλας και το δικο μας και κρινεις ότι πρέπει να κανει μαγικα ο προπονητης για να τους περασουμε;Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:03 Δεν χωνεύεται έτσι εύκολα ότι καταλήγει ο Γιοβιτς στους χάρτινους.
Και τι ακριβώς δεν χωνευεται; Αφου δεν ηταν ποτε στοχος μας
- Δευ 04 Αύγ 2025, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά είναι ! Εγώ 10 στα 10 διαφωνώTylerDurden έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 18:08 Βρε Gika, 9 στα 10 που γράφεις συμφωνώ, αλλά πετάς και μαι τέτοια ακρότητα και υπερβολή που το χαλάς βρε πασά μου.
- Τετ 06 Αύγ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτος ο Πανακας ειναι πιο γραφικος κ απο την Σαντορινη.Θα σεβαστω την διαδρομη του στα καγκελα,την ιστορια του και την αγαπη του για τον συλλογο και δεν θα τον χαρακτηρισω αλλο.
Πιο πολυ ζημια κανει παντως,παρα καλο.Ας του το πει καποιος που ειναι διπλα του.
Πιο πολυ ζημια κανει παντως,παρα καλο.Ας του το πει καποιος που ειναι διπλα του.
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ψεματα ειναι δεν το γραψε το σδνα.
Για να κοροιδεψουν τον Κατσαρη μεθαυριο.
Οχι το γραψε αλλα ειναι του Σαββιδη.
Κ γιατι να έρθει ο Ζαφειρης?
Ας φερουμε αλλους 30χρονους.
Κ γιατι να θελει να ερθει σε μας τους παρακατιανους?
Ας παει στους λατρεμενους μας αθηνεζους.
Αφου ειναι μπατιρης κ δεν εχει ...
Για να κοροιδεψουν τον Κατσαρη μεθαυριο.
Οχι το γραψε αλλα ειναι του Σαββιδη.
Κ γιατι να έρθει ο Ζαφειρης?
Ας φερουμε αλλους 30χρονους.
Κ γιατι να θελει να ερθει σε μας τους παρακατιανους?
Ας παει στους λατρεμενους μας αθηνεζους.
Αφου ειναι μπατιρης κ δεν εχει ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά πάντως θεωρώ λάθος - και να πω την αλήθεια με φοβίζει κιόλας- να πιστέψουμε ότι αν για κάποιο λόγο δεν γίνει του ζαφείρη τα συγκεκριμένα ποσά θα διατεθούν για άλλον ή άλλους ποδοσφαιριστές.
Δυστυχώς δεν πάει έτσι.
Δηλαδή αν έρθει στο τέλος της ημέρας κανένας Γκλεν με 3 εκατομμύρια και ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως αν η τετράδα είναι Μεϊτέ, Ζαφείρης, Καμαρά, Οζντόεφ τότε ο ιδανικός πέμπτος βάση χαρακτηριστικών και ρόλου, αν και δεν τον πάω μία, θα ήταν ο Κουρμπέλης.
Εκτός αν έχουμε αποχώρηση οπότε μπορεί να πάμε σε κάτι διαφορετικό
Εκτός αν έχουμε αποχώρηση οπότε μπορεί να πάμε σε κάτι διαφορετικό
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 13:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορω να σου βρω και χειρότερα ονοματα αν θες (στη θεση του γιοβανοβιτς).

Ο γιοβανοβιτς βέβαια εκανε ομάδα με υλικο της πλακας και στο βαζελο οποτε δεξου το οσο μπορεις.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί να γίνει, μπορεί και να μην γίνει. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια άλλωστε. Το θέμα είναι να διατεθούν τα χρήματα για μεταγραφές ώστε να έρθει κάτι αντίστοιχο σε ποιότητα και όχι κανένας ελεύθερος 30αρης. Αν έχω τα χρήματα για να αγοράσω Ferrari, έτσι και μου πουν στην ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Επιστροφή χαντς θα ήθελα
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 16:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Ειλικρινά φίλε Special 4 λυπάμαι που δεν έκανα λάθος και σε χαρακτήρισα κατευθυνόμενο. Όλο το παραπάνω κείμενο σου είναι προϊόν προπαγάνδας και με πολύ συγκεκριμένη στοχοποίηση. Στον Ιβαν.
Είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι, ότι όντως έκανα λάθος, για αυτό αν πρόσεξες, απείχα να σχολιάσω το ζήτημα ...
Είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι, ότι όντως έκανα λάθος, για αυτό αν πρόσεξες, απείχα να σχολιάσω το ζήτημα ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Σε παρακαλώ δίδαξε μεSkoufos_tou_Lucescu έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:10Μάθε να διαβάζεις και μετά κάνε υποδειξειςMontrealiotis έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:03 Τι λέτε ρε παιδιά; Έχει τετοιο email στα χέρια της η Στουτγκαρδη; Οχι ρε πούστη μου το χάσαμε το παλικάρι.
Σας παρακαλώ σοβαρευτείτε.
Τι άλλη παπαρια θα ακούσουμε αναρωτιέμαι…