Τι θα ήθελα εγώ
Η δική μου εκδοχή. Άλλα με χαλάει ο λαρεντζάκης. Δυστυχώς δεν υπάρχουν έλληνες
Άσσος ( Καλαθης-McIntyre-Μπαζινας )
Δύο ( Μήτρου -Loyd-Λαρεντζακης )
Τρία ( Anthony Brown- Περσίδης )
Τέσσερα ( Zach LeDay-Χουγκαζ )
Πέντε ( Ante Zizic-Bruno Fernando )
Η αναζήτηση βρήκε 902 εγγραφές
- Παρ 08 Μάιος 2026, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 08 Μάιος 2026, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Πολύ σαδιστές αυτοί οι Ισπανοί
Δύο παιχνίδια τους έκαναν τους βαζελουςνα νομίζουν ότι θα πάνε τελικό .
Αφιερωμένη η π*****στον μ***** της nova
Δύο παιχνίδια τους έκαναν τους βαζελουςνα νομίζουν ότι θα πάνε τελικό .
Αφιερωμένη η π*****στον μ***** της nova
- Παρ 08 Μάιος 2026, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ο άλλος γάμησε ολόκληρο το φόρουμ το καλοκαίρι, θέλει να το γαμησει και τωρα
- Σάβ 09 Μάιος 2026, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Καταρχάς μία χαρά χωράει ο Φοστερ σε ρόστερ ομάδα ευρωλίγκας κάτω από το 10.
Από κει και πέρα εάν κάποιος θέλει να κάνει σύγκριση τα νούμερα, μην παίρνει τα νούμερα της ιαπωνίας. Μπορεί να πάρει τα περσινά του νούμερα αγωνιζόμενος στην ομάδα η οποία κατέκτησε το euro cup
είχε 13.6 πόντους, 2.8 ...
Από κει και πέρα εάν κάποιος θέλει να κάνει σύγκριση τα νούμερα, μην παίρνει τα νούμερα της ιαπωνίας. Μπορεί να πάρει τα περσινά του νούμερα αγωνιζόμενος στην ομάδα η οποία κατέκτησε το euro cup
είχε 13.6 πόντους, 2.8 ...
- Σάβ 09 Μάιος 2026, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρόβλημα είναι ο ασσος
Με τον καλάθη βάζεις στην ομάδα έναν τόπ παίκτη αλλά για ένα 20λεπτο. Πρέπει να βρεθεί ένας ακόμα πλέι μεικερ πολύ υψηλού επιπέδου γιατί εκεί κρίνονται οι ομαδες
Με τον καλάθη βάζεις στην ομάδα έναν τόπ παίκτη αλλά για ένα 20λεπτο. Πρέπει να βρεθεί ένας ακόμα πλέι μεικερ πολύ υψηλού επιπέδου γιατί εκεί κρίνονται οι ομαδες
- Σάβ 09 Μάιος 2026, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Φόστερ δεν είναι νέο φρούτο, είναι ένα παιδί στα 31 που πρωταγωνιστεί στις δευτέρου επιπέδου ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Eurocup και Champions League) εδώ και αρκετά χρόνια οπότε είναι ένα εύλογο ερώτημα το γιατί δεν έκανε ποτέ το βήμα παραπάνω (έστω και σε μια bottom table ομάδα) εκτός από τους ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ευκαιρία για νέο 15ετες πλάνο
Μόνο δεν θέλω να μου βιάζεσαι. Εξάλλου ομάδες δεν χτίζονται μέσα σε ένα βράδυ
Αγάλι αγάλι
5 χρόνια
10 διαθέσιμοι τίτλοι
1 κατάκτηση πρωταθλήματος
Αφού εσύ μπορείς και δέχεσαι σφαλιάρες από το κάθε σουργελο που εμφανίστηκε εχθές στο ποδόσφαιρο εμένα δεν μου πέφτει ...
Μόνο δεν θέλω να μου βιάζεσαι. Εξάλλου ομάδες δεν χτίζονται μέσα σε ένα βράδυ
Αγάλι αγάλι
5 χρόνια
10 διαθέσιμοι τίτλοι
1 κατάκτηση πρωταθλήματος
Αφού εσύ μπορείς και δέχεσαι σφαλιάρες από το κάθε σουργελο που εμφανίστηκε εχθές στο ποδόσφαιρο εμένα δεν μου πέφτει ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Η φετινή αποτυχία είναι η μεγαλύτερη της εποχής σου και θα φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή σου.
Να τελειώσει η ομάδα με αξιοπρέπεια για τη δεύτερη θέση και το καλοκαίρι πρέπει να γίνουν σοβαρές συζητήσεις.
Τι συζητήσεις να γίνουνε;
Άμα βγάλει την ομάδα 2η θα μείνει για να την πάει τσου λου ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
@Parolos
Σοβαρά τώρα μετά από τόσα χρόνια εδώ μέσα γυρνάς και γράφεις πως κάνω προπαγάνδα?
Εγώ?
Δεν ντρέπεστε λίγο ρε
Έχουμε να δούμε μια χαρά πόσα χρόνια η παε είναι εταιρία οικογενειακό περίπτερο έχετε βγάλει τα παοκομετρα ένα καλοκαίρι σε όλους έχετε ορίσει τι είναι ΠΑΟΚ στο μυαλό σας και ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
https://x.com/i/status/2053565949735792673
Τοσα χρόνια προκριματικά και την μόνη που θα πηγαίναμε playoff και σαν ΙΣΧΥΡΟΙ κάνατε αυτό το τραγικό σχεδιασμό.. Μετά τη Κρασνονταρ ίσως το μεγαλύτερο έγκλημα πρόεδρε, πέταξες στα σκουπίδια τόση προσπάθεια. Από του χρόνου φτιάξε ομάδα και σήκωσε το, με ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ρε το καημένο το παοκάκι.
Ένας τίτλος στην 5ετια και πολύ του ειναι
Ένας τίτλος στην 5ετια και πολύ του ειναι
- Δευ 11 Μάιος 2026, 00:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεέ μου τι διαβάζουμε
Καθόμαστε και μιλάμε για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη λες και είναι το σκουλήκι που τον ενδιαφέρουν μόνο τα αποτελέσματα με εμάς.
Θα πανηγυρίσω για το Χ επειδή ο γάβρος έχασε ότι χάνεται και δεν χάνεται και θα επιθυμώ να έχω χρονιές σαν το 23 που ήμουν η πλαστική κούκλα του σεξ για ...
Καθόμαστε και μιλάμε για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη λες και είναι το σκουλήκι που τον ενδιαφέρουν μόνο τα αποτελέσματα με εμάς.
Θα πανηγυρίσω για το Χ επειδή ο γάβρος έχασε ότι χάνεται και δεν χάνεται και θα επιθυμώ να έχω χρονιές σαν το 23 που ήμουν η πλαστική κούκλα του σεξ για ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 00:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ δεν διεκδικούσε ή όταν διεκδικούσε του έκλεβαν ότι κλέβεται γιατί ποτέ δεν είχε ιδιόκτητη ισχυρό.
Όταν οι άλλοι είχαν εφοπλιστές εμείς είχαμε βιοτέχνες...και πάλι ήμασταν εκεί κακό σπυρί στον κωλο.
Σήμερα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ βρίσκονται δύο εκ των πλουσιότερων Ελλήνων... γι'αυτό ας ...
Όταν οι άλλοι είχαν εφοπλιστές εμείς είχαμε βιοτέχνες...και πάλι ήμασταν εκεί κακό σπυρί στον κωλο.
Σήμερα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ βρίσκονται δύο εκ των πλουσιότερων Ελλήνων... γι'αυτό ας ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 00:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Το έχουμε πει χιλιάδες φορές. Ένας προπονητής είναι ένα ολόκληρο πακέτο. Δεν μπορείς πχ να πεις θα πορευτώ με τον Αναστασιάδη επειδή είναι ο καλύτερος προπονητής παρεμβατικοτητας.
Τι να το κάνω αν πχ είναι ο καλύτερος ψυχολόγος ,η ομάδα έχει τις καλύτερες σχέσεις αλλά τρέχουν σαν συγκεκριμένοι
Αν ...
Τι να το κάνω αν πχ είναι ο καλύτερος ψυχολόγος ,η ομάδα έχει τις καλύτερες σχέσεις αλλά τρέχουν σαν συγκεκριμένοι
Αν ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
H Παρί ιδρύθηκε το 1970.
Στην εποχή που το μόνο που μιλάει είναι το χρήμα ας αφήσουμε στην άκρη τους πρωταθλητισμους από τα γεννοφασκια .
Υγ και όχι το ποδόσφαιρο δεν είναι τάβλι.
Στην εποχή που το μόνο που μιλάει είναι το χρήμα ας αφήσουμε στην άκρη τους πρωταθλητισμους από τα γεννοφασκια .
Υγ και όχι το ποδόσφαιρο δεν είναι τάβλι.