Η αναζήτηση βρήκε 902 εγγραφές
- Δευ 04 Μάιος 2026, 20:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Δεν αξίζει τέτοιο μοινελικι στην ομάδα.
- Δευ 04 Μάιος 2026, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Υπήρχαν άτομα που 6 μήνες προσπαθούσανε να δώσουνε στον κόσμο να καταλάβει τι παίκτης είναι ο ζαφείρης, τι θα δώσει όταν θα έρθει και προσπαθούσαν να μετριάσουν τις προσδοκίες.
Βέβαια όπως και σε πολλά ακόμα πράγματα ή πλειοψηφία του κόσμου δεν θέλει να δει την πραγματικότητα
Βέβαια όπως και σε πολλά ακόμα πράγματα ή πλειοψηφία του κόσμου δεν θέλει να δει την πραγματικότητα
- Τρί 05 Μάιος 2026, 00:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 21. Baba Rahman
Σουριναμέζος με λουτσέσκου προπονητή δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει ο Μπαμπα κάτω από 2500 αν δεν βγάλει τραυματισμούς ακόμα και αν έρθει ο Γιαννούλης
Εγώ για αυτόν τον λόγο δεν θέλω ανανέωση κανενός από τους τρεις
Υγ που θα μπορούσε να πάει ο Μπαμπα για να μην θέλει να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ ...
Εγώ για αυτόν τον λόγο δεν θέλω ανανέωση κανενός από τους τρεις
Υγ που θα μπορούσε να πάει ο Μπαμπα για να μην θέλει να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 16:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Δυστυχώς τα πλέι οφ έχουν επιφέρει έναν κορεσμό στα μεγάλα παιχνίδια με αποτέλεσμα να χάνεται η αξία τους.
Βέβαια στην περίπτωση κατάργησης των πλέι οφ υπάρχει ο φόβος κάποιες ομάδες ( ονόματα δεν λέμε) να ψαχτουν πάλι να ασκήσουν επιρροή σε πολλές μικρομεσαίες, αφού πλέον οι γκελες με τους μικρούς ...
Βέβαια στην περίπτωση κατάργησης των πλέι οφ υπάρχει ο φόβος κάποιες ομάδες ( ονόματα δεν λέμε) να ψαχτουν πάλι να ασκήσουν επιρροή σε πολλές μικρομεσαίες, αφού πλέον οι γκελες με τους μικρούς ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Νιώθω ως ένας νέος Μαρτι Μακφλαι που πήγε στο 2010 να δει ημιτελικό Τσάμπιονς λιγκ .
Όχι τίποτα δεν βρέθηκα και με τον τότε εαυτό μου να μου δώσω το αλμανάκ
Όχι τίποτα δεν βρέθηκα και με τον τότε εαυτό μου να μου δώσω το αλμανάκ
- Τρί 05 Μάιος 2026, 23:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι θα βγει υπερτιμημένος και κακή επιλογή κ ότι δεν θα έπρεπε να δώσουμε τόσα λεφτά σε έναν παίκτη που δεν ξέρει να σουτάρει
- Τετ 06 Μάιος 2026, 07:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα
Παλιά δεν ήταν που με 16 και 18 ομάδες, άνευ playoff, η ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος είχε πέσει στο πάτωμα και είχαν έρθει ξένοι αναλυτές και είχαν καταθέσει πόρισμα ότι πρέπει να έχουμε 10-12 ομάδες με playoff και τελικά καταλήξαμε σε 14 με playoff ως μέση λύση;
Ναι αλλά ήταν ...
- Τετ 06 Μάιος 2026, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Τελικά μαλακίες έγραφα όταν έλεγα ότι θα αρχίσουν τα υπερτιμημένος στην πρώτη κακή εμφάνιση... δυστυχώς οι γνωστοί άγνωστοι τον έβγαλαν υπερτιμημένο πριν καν ανακοινωθεί
- Τετ 06 Μάιος 2026, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: QF2, Περιστερι-ΠΑΟΚ, 6/5, 19:00, ΕΡΤ2
Αυτόν τον Αλεν δεν μπορώ να τον βλέπω με την δήθεν ανετηλα και το μάσημα αλά κατσίκα
- Τετ 06 Μάιος 2026, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο άλλος το έχασε το ματς
Άθλια ΟΥΕΦΑ
Άθλια ΟΥΕΦΑ
- Πέμ 07 Μάιος 2026, 16:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό με το gov είναι η μεγαλύτερη απάτη που υπάρχει... αλλά καλά μας κάνουν
- Πέμ 07 Μάιος 2026, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
ο λουτσεσκου θελει εμπειρους και με παραστασεις . το πρωταθλημα στην ελλαδα ετσι κερδιζεται γιατι στα ντερμπι μετραει η εμπειρια και οι παραστασεις των παικτων . ετσι ερχοταν ο ριβαλντο ο τζιοβανι ο ζεελιας ο τζορτεβιτς και αλλοι 30 φευγα παιζαν και τα σηκωναν περα απ τα υπολοιπα. και παικτες που ...
- Πέμ 07 Μάιος 2026, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Αλήθεια τώρα συγκρίνεται το ποδόσφαιρο 15 20 χρόνια πριν?
Υγ νομίζω ότι το πιο σύντομο ανέκδοτο είναι το " ομάδα 22 παικτών" ή " δύο ισάξιες ενδεκάδες"
Υγ νομίζω ότι το πιο σύντομο ανέκδοτο είναι το " ομάδα 22 παικτών" ή " δύο ισάξιες ενδεκάδες"
- Παρ 08 Μάιος 2026, 00:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι Γερμανοί όταν χάνουν γίνονται χειρότεροι και από τους Ισπανούς. Πέρα από το πέναλτι, που εντάξει δεν ξέρουν όλοι τις οδηγίες της ΟΥΕΦΑ για κάτι τέτοια, γκρινιάζουν για 2η κίτρινη σε χέρι που έγινε σε πλεονέκτημα μετά από δικό τους χέρι και δεν είδαμε ποτέ σε ριπλέι. Ούτε οι κούλες έτσι…
https ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 17:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Τελικά ο Τέλης κοιτάει και τις υποδομές και όχι μόνο την πρόσκαιρη δημιουργία ομάδας με μισθοφόρους παίκτες.
Κοίτα να δεις...
Μεγάλη είδηση η οποία βγαίνει χωρίς πολλές φανφάρες και με πολύ μικρό χρονικό ορίζοντα.
Money talks .. που λένε και στο χωριό μου.
Δεν βλέπω σχόλια πάντως και αυτό ...