Η αναζήτηση βρήκε 615 εγγραφές
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 17:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
@renegade Μπορούμε να συζητήσουμε οτι θες με επιχειρήματα αλλά ποιος ο λόγος να προσβάλεις τους υπολοίπους ;
Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου δείξεις τι είναι αυτό που θεωρείται προσβολή προς τους άλλους?
Αυτά περί μυρωδιάς αποδυτηρίων και "ηλιθίων" είναι καλοπροαίρετα έτσι;
Πάμε ένα ...
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Υγ2 ο άλλος που ζητάει κουλεράκη, Μιχαηλίδη μαζί παίζει να μην γνωρίζει καν ότι και οι δύο είναι αριστεροπόδαρος, ενώ οι πιθανότητες να είναι μέσα σε αυτούς που μέχρι πέρσι θεωρούσαν τον Μιχαηλίδη παίκτη επιπέδου ατρομαχτου είναι πολύ υψηλές
Να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο και να παίξω σε αγώνα έχω ...
- Δευ 17 Νοέμ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Ναι όντως στην αγορά υπάρχει τεράστια έλλειψη από ποιοτικούς έλληνες και το βλέπουμε στους βρυκόλακες.
Η μόνη λύση είναι παιδιά από τα κολλέγια όπως ο Πέτζα junior, ο ζουγρης κτλ ( τον αβδάλα δεν τον βάζω γιατί πιστεύω ότι θα περάσουν αρκετά χρόνια ώστε να ξαναπαίξει η ευρώπη) .
Επίσης παιδιά όπως ...
Η μόνη λύση είναι παιδιά από τα κολλέγια όπως ο Πέτζα junior, ο ζουγρης κτλ ( τον αβδάλα δεν τον βάζω γιατί πιστεύω ότι θα περάσουν αρκετά χρόνια ώστε να ξαναπαίξει η ευρώπη) .
Επίσης παιδιά όπως ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Η κεφαλιά ήταν απλά το κερασάκι
Τα όσα κάνει τα πρώτα 5 λεπτά που είναι στο γήπεδο είναι να τα βλέπει αντίπαλος κ να γελάει
Όσα έκανε ο Καμαρά στα πρώτα πενει λεπτά τα έκανε ο Ζαφείρης για 75. Φτάνει πια με την ανθρωποφαγία.
Όσο για την φάση με την κάρτα,όλα ξεκινάνε από την πολύ κακή ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Δυστυχώς πλέον αυτό με τα στατιστικά έχει πάρει πλέον μια πολύ περίεργη εξέλιξη...και το λέω εγώ που πάντα ήμουν και θα είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι μπορείς να βγάλεις κάποια σημαντικα συμπεράσματα.
Βέβαια τα free stats που παρέχει η opta είναι κατά την άποψη μου πολύ πολύ χαμηλότερου επιπέδου ...
Βέβαια τα free stats που παρέχει η opta είναι κατά την άποψη μου πολύ πολύ χαμηλότερου επιπέδου ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Η κεφαλιά ήταν απλά το κερασάκι
Τα όσα κάνει τα πρώτα 5 λεπτά που είναι στο γήπεδο είναι να τα βλέπει αντίπαλος κ να γελάει
Όσα έκανε ο Καμαρά στα πρώτα πενει λεπτά τα έκανε ο Ζαφείρης για 75. Φτάνει πια με την ανθρωποφαγία.
Όσο για την φάση με την κάρτα,όλα ξεκινάνε από την πολύ κακή ...
- Τετ 18 Φεβ 2026, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ 101-71,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εγώ ξέρω ότι μέχρι τις αλλαγές ( διοικητικές και αγωνιστικές) ο προπονητής παρουσίαζε με ομάδα πολύ πάνω από τα χρήματα της.
Μετα ήρθαν οι τέσσερις καινούργιοι όπου αν εξαιρέσεις τον ταίρι ( ο οποίος βέβαια δεν είναι καν στο επίπεδο του Μπράντλεϊ) οι υπόλοιποι είναι λες και παίζουν πρώτη φορά ...
Μετα ήρθαν οι τέσσερις καινούργιοι όπου αν εξαιρέσεις τον ταίρι ( ο οποίος βέβαια δεν είναι καν στο επίπεδο του Μπράντλεϊ) οι υπόλοιποι είναι λες και παίζουν πρώτη φορά ...
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Το πραγματικό ποδόσφαιρο δεν είναι video game.
Σε αυτό λοιπόν το ποδόσφαιρο υπάρχουν τόσο πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση ενός παίκτη που δεν είναι καν εύκολο να καταμετρηθούν.
Είναι πολύ φυσιολογικό ένας παίκτης που στην Χ ομάδα δεν ακουμπάει στην Ψ να είναι πολύ καλός,ενώ ένας άλλος ...
Σε αυτό λοιπόν το ποδόσφαιρο υπάρχουν τόσο πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση ενός παίκτη που δεν είναι καν εύκολο να καταμετρηθούν.
Είναι πολύ φυσιολογικό ένας παίκτης που στην Χ ομάδα δεν ακουμπάει στην Ψ να είναι πολύ καλός,ενώ ένας άλλος ...
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 4. Alessandro Vogliacco
Σήμερα τον κρέμασε ο παρτενέρ του.
Ι λοβρεν δεν κέρδισε ούτε μια μονομαχία όταν έβγαινε ψηλά. Το αποτέλεσμα ήταν να μπαίνουν στην περιοχή δύο και να βάζουν στην μέση τον Ιταλό ( όπως ακριβώς έγινε στο δεύτερο γκολ στο οποίο έλειπε και ο Κενυ ).
Δεν νομίζω ότι μπορείς να έχεις 4ο στόπερ μεγαλύτερης ...
Ι λοβρεν δεν κέρδισε ούτε μια μονομαχία όταν έβγαινε ψηλά. Το αποτέλεσμα ήταν να μπαίνουν στην περιοχή δύο και να βάζουν στην μέση τον Ιταλό ( όπως ακριβώς έγινε στο δεύτερο γκολ στο οποίο έλειπε και ο Κενυ ).
Δεν νομίζω ότι μπορείς να έχεις 4ο στόπερ μεγαλύτερης ...
- Παρ 20 Φεβ 2026, 00:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Σήμερα ο βαζελος πάντως ήταν πολύ καλός και αυτός είναι ο λόγος που δεν τον θέλω στα πλέι οφ αν μπω πρώτος.
Ποτέ δεν ξέρεις τι βαζελο θα αντιμετωπίσεις.
Οποίος νομίζει ότι ο βαζελος δεν έχει ατομική ποιότητα γελιεται
Συγνώμη αλλά γελάω όταν κάποιοι κοροϊδεύουν τον κάθε Τετει
Θέλω την Λειβαδιά που ...
Ποτέ δεν ξέρεις τι βαζελο θα αντιμετωπίσεις.
Οποίος νομίζει ότι ο βαζελος δεν έχει ατομική ποιότητα γελιεται
Συγνώμη αλλά γελάω όταν κάποιοι κοροϊδεύουν τον κάθε Τετει
Θέλω την Λειβαδιά που ...
- Παρ 20 Φεβ 2026, 00:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Πραγματικά ο μόνος λόγος να μην παίζει είναι για να ρίξουμε εσκεμμένα την αξία του. Δεν βρίσκω κανέναν αγωνιστικο λόγο για να μην παίρνει καθόλου χρόνο
- Παρ 20 Φεβ 2026, 00:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
Καταρχάς υπάρχει ένα ριπορτ από εποχής του στην Λίβερπουλ για την απίστευτη διαφορά απόδοσης που είχε δεξιά και αριστερά.
Νομίζω ότι μπορούσε να ξεκινήσει σήμερα ο Μιχαηλίδης ( ειδικά εφόσον είχαμε 4 μέρες ξεκούρασης από το προηγούμενο παιχνίδι) και να έπαιζε ο Κροατία στην Λάρισα όπου στα παιχνίδια ...
Νομίζω ότι μπορούσε να ξεκινήσει σήμερα ο Μιχαηλίδης ( ειδικά εφόσον είχαμε 4 μέρες ξεκούρασης από το προηγούμενο παιχνίδι) και να έπαιζε ο Κροατία στην Λάρισα όπου στα παιχνίδια ...
- Παρ 20 Φεβ 2026, 00:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Καταλαβαίνω ότι θες να είσαι δίκαιος αλλά μην αλλάζει συνεχώς τους τερματαδες, μπερδεύετε η ομάδα.
- Παρ 20 Φεβ 2026, 00:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Σόρρυ αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε φέτος για διαιτησία... εκτός αν θέλουμε να κάνουμε ότι κάνουν τα χανουμια
- Παρ 20 Φεβ 2026, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Ήταν σε άλλο στρατόπεδο ο φίλος, που να ξέρει
Φυσικα ημουν σε αλλο στρατοπεδο απο τον Γκαγκατση. Απολαυση η υπερασπιση του καταδικου κολλητου του Σωκρατη απο ΠΑΟΚΙΑ εδω μεσα :opaokara:
"επικρίθηκε έντονα από τους αντιπάλους του για τις στενές σχέσεις του με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού ...