Η αναζήτηση βρήκε 573 εγγραφές
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
Αυτό που λέτε πήγε στη δύναμη το ματς τι ακριβώς σημαίνει; Γιατί σε κάθε δυνατή φάση που μπήκαν οι δικοί μας άρπαξαν και καρτούλα. Βλ. Γιακουμάκης.
Ξερεις οτι σπανια διαφωνω μαζι σου. Ο διαιτητης επαιξε σπορια στον βαζελο αλλα ως εκει. Και ο Ντελιας εκανε φαουλ στον Σιωπη και δεν το σφυριξε ...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 01:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά πιστεύεις ότι έκανε προσπάθεια για κλέψιμο στην συγκεκριμένη φάση ο σιωπης?icue έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 01:12 Τι ακριβώς δηλαδή προσπάθησε να κάνει ο Σιωπής εκει; Να κλέψει τη μπαλα που ήταν ένα μέτρο απόσταση και αστοχησε;
Βλέποντας καρέ καρέ την φάση είναι 100% ξεκάθαρο σε μένα ότι δεν το ήθελε
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 02:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Μην την πάθουμε όπως πριν 3 χρόνια, που δεν έβγαινε ο Αουγκούστο από εντεκάδα και απλά εναλλάσσονταν Σβαμπ και Ντάντας, και στο τέλος κάηκε ο Βραζιλιάνος.
Ο Αουγκουστο ακόμα και την προηγούμενη χρονιά που παλι έπαιζε σερι και κε πιο πολλούς αγώνες, όσο σκασμένος κι αν ήταν δεν είχε την εικόνα ...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 14:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Μετά από τόση non stop πουτσ@ που έχουμε ρίξει μου φαίνεται αδιανόητο που κάποιοι συνεχίζουν ακόμα με την πρώτη ευκαιρία να μιλάνε για ρόστερ και για παίκτες β Εθνικής, Ατρομήτου κτλ
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Για μένα η μοναδική φάση που σηκώνει διερεύνησης είναι στο πρώτο ημίχρονο αν το χέρι που κάνει ο παίκτης του πάο είναι εντός ή εκτός περιοχής πριν το σουτ του Γιακουμάκη μετά την εφόρμηση του Ντέλια. Δεν τη βρίσκω στα highlights άρα πρέπει να βάλω το replay.
Έβαλα και το είδα στο replay ...
- Τρί 11 Νοέμ 2025, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Ευτυχώς στην παε δεν σκέφτονται και δεν ενεργούν όπως ο Γιάννης Αγιάννης
- Τρί 11 Νοέμ 2025, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Βασικά δείγμα της αμορφωσιας ενός λαού είναι όταν νομίζει ότι η προσωπική του εξέλιξη και ανάπτυξη είναι ανεξάρτητη από το πλαίσιο στο οποίο βρίσκεται.
Αποτέλεσμα ο εντελώς ατομικιστικός τρόπος έκφρασης και λειτουργίας και το μηδενικό ενδιαφέρον για την γενικότερη εξέλιξη του συνόλου
Αποτέλεσμα ο εντελώς ατομικιστικός τρόπος έκφρασης και λειτουργίας και το μηδενικό ενδιαφέρον για την γενικότερη εξέλιξη του συνόλου
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 10:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι κάποια παιδιά που εντός αγωνιστικών χώρων είναι αντίπαλοι, εκτός αυτών είναι πολυ φίλοι.
Δυστυχώς κάποιες ηλίθιες σελίδες μας σηκώσανε σκόνη σε ένα θέμα που για εμένα δεν θα έπρεπε
Δυστυχώς κάποιες ηλίθιες σελίδες μας σηκώσανε σκόνη σε ένα θέμα που για εμένα δεν θα έπρεπε
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Νομίζω ότι δεν διαβάσατε καν τι γράφω
ΔΕΝ μιλάω για τη σχέση Ντελια σιωπη.
ΔΕΝ λέω να βγάλει μίσος για τον Σιωπη ούτε να πει ότι αδικήθηκε
Λέω ότι σιγά σιγά καλείται να καταλάβει, και να αντιδράσει όταν το θεωρήσει χρήσιμο και κρίσιμο, στο ότι τα ΜΜΕ και συμφέροντα άλλων ομάδων κάνουν παιχνίδι ...
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ αυτό με τον μπακασετα και το πώς αντιμετωπίζεται δείχνει και το επίπεδο ποδοσφαιρικων γνώσεων. Μπορεί να μην είναι Ντέλιας ( και ποιος είναι? ) αλλά και ο μπακασετας παικταρας είναι και μακάρι να είχε έρθει τότε αντί της επιλογής μουργκ.
Όσο για την Εθνική, για μένα είναι παράλογο να ...
Όσο για την Εθνική, για μένα είναι παράλογο να ...
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Αν υπάρξει πρόβλημα με τις μισθολογικές διαφορές,τότε μπορούμε να αλλάξουμε και τους 6 ξένους και να έρθουν 6 παίκτες του εκατομμυρίου ( τουλάχιστον)
Παίκτες από τον Κολοσσό έπαιρνε και ο χατζο
Παίκτες από τον Κολοσσό έπαιρνε και ο χατζο
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε κοτζαμ δώρο γήπεδο 200 εκατομμύρια θα έκανε ο άνθρωπος, γιατί να μην βάλει κανένα δεκαρικακι από φέτος?
- Σάβ 15 Νοέμ 2025, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι ίδιοι που μας ζαληζαν τα @@ για το 4ο μπάτζετ στην μπάλα, για τον ανταγωνισμό που ξεφεύγει και άλλα ωραία μυθιστορήματα, τώρα συμβιβάζονται με παικτακια από τον κάθε κολοσσό.
Εγώ θέλω παιχταράδες
Εγώ θέλω παιχταράδες
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 00:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως σαν ομαδα μετριοι ειναι και νομιζω οπότε πιασαμε αποδοση φανηκε ότι τους είχαμε.
Αλλα έχει πλάκα απ'τη μια να διαβαζεις για το τζιμα που με 80 λεπτα PL επρεπε να επιλέγεται με κλειστα ματια κι απ'την αλλη για τα ταγαρια με 500 ματς στο ιδιο πρωταθλημα. :lol:
Είναι τελείως διαφορετικό το ...
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Rene εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι ο Τετέ αν κατέληγε στον ΠΑΟΚ θα έπαιζε χθες στην εθνική; Άσχετο αν αξίζει ή όχι. Είναι ξεκάθαρο το μήνυμα που περνάνε και το βλέπουμε χρόνια τώρα. Οι μόνοι προπονητές εξαίρεση ήταν ο Ρεχαγκελ και ο Σαντος και ίσως ΚΑΙ για αυτό έφεραν επιτυχίες. Εγώ ως οπαδός του ΠΑΟΚ ...