Η αναζήτηση βρήκε 428 εγγραφές
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 08:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Προφανώς γκελες θα κάνουν όλοι.
Η χρονιά ακροβατεί όμως ΚΑΘΕ αγωνιστική και αυτό φάνηκε από το "βαρυα βαρυα του ΠΑΟΚ η φανέλα" προς μία ομάδα που μόχθησε στις 4 γραμμές Θέλετε να πούμε με "άσχημο" και χωρίς φαντασία ποδόσφαιρο; Ας το πούμε για την οικονομία της συζήτησης. Αλλά μόχθησε.
Δεν ήταν ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Αυτόν που σε κάθε ποστ ειρωνεύεται τον ιβάν με τον χαρακτηρισμό ιερή αγελάδα θα του γίνει κάποια σύσταση ή τα αντανακλαστικά χτυπάνε μόνο όταν πρόκειται για τον λουτσέσκου?
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 09:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Νομιζω χθες (περα απο τη φάση με το διωξιμο στη γραμμη, ποσο ΠΑΟΚ) έφταιγε λιγοτερο απο όλους, μετρια μερα βεβαια. Εκανε αρκετες κινήσεις αλλα οι πάσες μας δεν ήταν καλες. Το προβλημα με τα φορ στην ομάδα μας θα συνεχισει γιατι πολυ απλα ο ραζβαν εχει συστημα που το φορ έχει διαφορετικό ρόλο, περα ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 11:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν θα φαίνεται ότι έχει ενισχυθεί όταν υπάρχει τεράστιο θέμα ένταξης και ενσωμάτωσης των καινούργιων ποδοσφαιριστών... ξέρω ξέρω όλοι σαπακια είναι
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 13:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Kiril Despodov has played a total of 370 matches, scored 94 goals,
Fedor Chalov has played a total of 352 matches, scored 115 goals, and accumulated 45 assists
Andrija Živković. Andrija Živković has played a total of 429 matches, scored 87 goals, and accumulated 69 assists
Giorgos Giakoumakis ...
Fedor Chalov has played a total of 352 matches, scored 115 goals, and accumulated 45 assists
Andrija Živković. Andrija Živković has played a total of 429 matches, scored 87 goals, and accumulated 69 assists
Giorgos Giakoumakis ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι τελευταίο που θέλω να πω.
Αυτή η ενδεκάδα που έπαιζε εχθές αν εξαιρέσεις τον γιακουμάκη που ήρθε φέτος και τον λοβρεν που ήρθε πέρσι οι υπόλοιποι είναι τρία χρόνια μαζί.
Φαίνονται για ομάδα τριών χρόνων?
Νιώθει κανείς ότι υπάρχει αυτή η σύνδεση των ποδοσφαιριστών οι οποίοι προπονούνται ...
Αυτή η ενδεκάδα που έπαιζε εχθές αν εξαιρέσεις τον γιακουμάκη που ήρθε φέτος και τον λοβρεν που ήρθε πέρσι οι υπόλοιποι είναι τρία χρόνια μαζί.
Φαίνονται για ομάδα τριών χρόνων?
Νιώθει κανείς ότι υπάρχει αυτή η σύνδεση των ποδοσφαιριστών οι οποίοι προπονούνται ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δεν ξέρω αν ο κύκλος του σαββίδη έχει κλείσει αυτό που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι ο κύκλος κάποιων έχει παραανοιξει
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία στατιστική ανωμαλία.
Σιγά σιγά τα νούμερα θα ομαλοποιηθούν και θα πάνε σε πιο νορμάλ επίπεδα.
Οι 4 αγωνιστικες είναι πολύ μικρό δείγμα και σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουνε τιμές πολύ μακριά από τους μέσους όρους. ( Και υψηλές και χαμηλές)
Βέβαια στα νούμερα ...
Σιγά σιγά τα νούμερα θα ομαλοποιηθούν και θα πάνε σε πιο νορμάλ επίπεδα.
Οι 4 αγωνιστικες είναι πολύ μικρό δείγμα και σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουνε τιμές πολύ μακριά από τους μέσους όρους. ( Και υψηλές και χαμηλές)
Βέβαια στα νούμερα ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 15:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ρε Γιανναρα ήταν πολύ εύκολη η πάσα στο πρώτο,. Σφού σήκωσες κεφάλι κι η μπάλα ήταν ωραία στρωμένη, πως σου έφυγε μπροστά.
4-0 θα έληγε.
Δεν ήταν εύκολη.
Σηκώνοντας το κεφάλι για να δει τον Γιακουμάκη η μπάλα έφυγε αρκετά από τον κατακόρυφο άξονα του κορμού του, με αποτέλεσμα να κάνει δύσκολο ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bursaspor Basketbol-ΠΑΟΚ mateco, 21/09, 16:30, CosmoteSports 5
Αυτόν τον jackson τον κάναμε και διετες?
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bursaspor Basketbol-ΠΑΟΚ mateco, 21/09, 16:30, CosmoteSports 5
Κάλα πώς έγινε αυτό?
Μειώσαμε στους 13 πόντους και ήθελε λιγότερο από 4 λεπτά μου φαίνεται.
5 λεπτά μίλησα στο τηλέφωνο και έφτασε η διαφορά στους 30?
Τι κάνανε ένας με πέντε παίζανε?
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Με αφορμή το σχόλιο σου το γράφω...γελάω πραγματικά όταν μιλάνε με τόση απαξίωση για έναν παίκτη όπως ο μάνταλοςhasio_john έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 17:52 Το βαλε ο μανταλος με το που μπήκε αλλαγή ...
Πφφφφ ο μάνταλος!
Ο μάνταλος ρε πστ μου.
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο βάζελος πλήρωσε τις αλλαγές στα πλάγια Μπακ με αποτέλεσμα να μην έχει αλλαγή για τα εξτρέμ που δεν μπορούσαν να πάρουν ανάσα και το ότι έβαλε στην θέση του πολύ καλού τσεριν έναν παίκτη επιπέδου ρουλη και ατρόμητου.
Όσοι πέρσι έκλαιγαν που ο βάζελος πήρε σιώπη και εμείς Μεϊτέ θα πρέπει να τους ...
Όσοι πέρσι έκλαιγαν που ο βάζελος πήρε σιώπη και εμείς Μεϊτέ θα πρέπει να τους ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
4 φάσεις χρειάστηκε για να το βάλει
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλο το ντέρμπι σε μια εικόνα