Η αναζήτηση βρήκε 128 εγγραφές
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 11:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Κακό νέο η άνοδος της γριάς
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Στηνεται ΜΕΓΑΛΟ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ στην ...Κηφισια την τεταρτη
- Σάβ 07 Μαρ 2026, 15:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανεβαίνει η Καλαμάτα. Επιτέλους ομάδα με κοσμο και όχι απλά ένα ΑΦΜ
- Σάβ 07 Μαρ 2026, 17:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι σε απόσταση αναπνοής από την όλοι με κερδίζουν αρένα. Για να δούμε μήπως φέρω θετική αύρα στο αλογάκι.
- Παρ 13 Μαρ 2026, 11:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε νομίζω ότι πρέπει να αναβάλλονται αγωνιστικές για τέτοια θέματα.
Δηλαδή αν αναβληθεί ένα παιχνίδι σε ένα άθλημα , το παιδί που πέθανε θα γυρίσει πίσω;
Πολύ υποκριτική οπτική.
Η μπάλα είναι ένα παιχνίδι , δεν έχει καμία σχέση με το πόλεμο που γίνεται στους δρόμους και τη πληρώνουν όλοι σχετικοί ...
Δηλαδή αν αναβληθεί ένα παιχνίδι σε ένα άθλημα , το παιδί που πέθανε θα γυρίσει πίσω;
Πολύ υποκριτική οπτική.
Η μπάλα είναι ένα παιχνίδι , δεν έχει καμία σχέση με το πόλεμο που γίνεται στους δρόμους και τη πληρώνουν όλοι σχετικοί ...
- Σάβ 02 Μάιος 2026, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα τυριά έχασαν τη νίκη στο 90φεύγα με πέναλτυ που τον κάλεσε να δει στο βαρ αλλά δεν άλλαξε απόφαση, και λένε τώρα για "την παράγκα του ΠΑΟΚ" που έστησε το ματς για να μείνει στην κατηγορία το παράρτημα των Σερρών. Γιατί, αν η παράγκα του ΠΑΟΚ έστηνε ένα ματς αυτό θα ήταν των Σερραίων με τους ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Κακό αποτέλεσμα το χθεσινό αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε για την ομάδα μας, το κακό μπορεί να γίνει ακόμα χειρότερο αν ερθουν κολλητά 2 στραβά αποτελέσματα.
Δεν είμαι της λογικής, δεν πειράζει, νωρίς είναι, καλύπτονται αργότερα οι βαθμοί κτλ.
Τα μικρά ματς είναι τα πραγματικά μεγάλα ματς.
Υπό αυτό το ...
Δεν είμαι της λογικής, δεν πειράζει, νωρίς είναι, καλύπτονται αργότερα οι βαθμοί κτλ.
Τα μικρά ματς είναι τα πραγματικά μεγάλα ματς.
Υπό αυτό το ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Ας πάμε προσγειωμένοι και όλα θα πάνε καλά. Αυτά τα "0-3 θα τρέμετε κλπ, ιστορικά γυρνάνε εναντίον μας.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
για να δούμε τελικά, θα λείπουν όντως;nunies4 έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 20:01 Εκτός οριστικά ο Σβιντερσκι. Με ίωση ο Γερεμεγιεφ.
Αυτή την στιγμή μόνο με Παντοβιτς στα φορ
- Δευ 08 Δεκ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Εάν δεν κερδίσουμε την Πέμπτη....πιστεύω πως θα ζητήσουμε αναβολή στο ματς που είναι ανάμεσα στα δύο τελευταία ευρωπαϊκά ματς της League phase....προς το τέλος Ιανουαρίου...
Εάν κερδίσουμε την Πέμπτη,αυτό θα γίνει,ανάμεσα στα ματς,για την πρόκριση στους 16....
Εάν κερδίσουμε την Πέμπτη,αυτό θα γίνει,ανάμεσα στα ματς,για την πρόκριση στους 16....
- Παρ 19 Δεκ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 21/12-19:30, NovasportsHd
Η κάρτα φιλάθλου είναι πλέον απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν 2025-2026, και η διαδικασία έκδοσης γίνεται αποκλειστικά μέσω της επίσημης πλατφόρμας της Ticketmaster, με δυνατότητα εξυπηρέτησης όλο το 24ωρο, ώστε κάθε ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
Διαφωνείς ότι θα είμαστε οι 3 μεγάλοι πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο στο Π.Ο.? Αν διαφωνείς, ναι τότε καλώς λες ότι το ματς με το ληκι είναι μεγάλης σημασίας. Εγώ θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ κοντά και οι 3 και άρα προτιμώ να έχω μια υγιή ομάδα για να χτυπήσω τους άλλους 2 στόχους μου που τα κρίσιμα ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 10:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
Σε ζεστές ΚΡΥΑ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ
Μαζί δικέφαλε με πούλμαν και βαγόνια
Μαζί δικέφαλε με πούλμαν και βαγόνια
- Παρ 20 Φεβ 2026, 16:06
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 22/2, 18:00, Cosmotesport2HD
Το παρθενικό μου match thread για να ξεκινήσει ενα σερί νικων μεχρι την έναρξη των PlayOff
Κατεβαίνουμε λάρισα με τις γνωστες απουσιες για ενα ύπουλο ματς διοτι για αυτους καθε βαθμος πλεον ειναι σωτηρία. ΝΙΚΗ και μονο ΝΙΚΗ
Όπως λεγαμε παλια, "γεμιστε ενα φορτηγο με γιδια, και ελατε να ...
Κατεβαίνουμε λάρισα με τις γνωστες απουσιες για ενα ύπουλο ματς διοτι για αυτους καθε βαθμος πλεον ειναι σωτηρία. ΝΙΚΗ και μονο ΝΙΚΗ
Όπως λεγαμε παλια, "γεμιστε ενα φορτηγο με γιδια, και ελατε να ...
- Σάβ 21 Φεβ 2026, 14:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 22/2, 18:00, Cosmotesport2HD
Όσο λιγότερο παίξει ο Καμαρά τόσο αυξάνονται οι ελπίδες νίκης