Σε κάτι στατιστικά που έβλεπα, το διπλό είναι 3ο αποτέλεσμα εκεί μέσα.
Edit : Λάθος έκανα. Καλη παράδοση έχουν αλλά το χ2 επικρατεί.
Εγώ το ματς το φοβάμαι όσο δε παει ,ελπίζω να αποδειχθεί ότι κάνω λάθος
Η αναζήτηση βρήκε 128 εγγραφές
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 02 Μαρ 2026, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Ένα γενικό σχόλιο μετά και από τα σημερινά ματς, και οι λόγοι που πλέον δηλώνω αισιόδοξος.
ΠΑΟΚ: Μπορεί να είχαμε μεγάλο ταξίδι και δύσκολο ματς πριν 3 μέρες αλλά η ομάδα μου έδωσε μια άισθηση ότι ο αποκλεισμός από την Ευρώπη άδειασε απαραίτητο χώρο από το κεφάλι μας και πλέον παρά την κούραση στα ...
ΠΑΟΚ: Μπορεί να είχαμε μεγάλο ταξίδι και δύσκολο ματς πριν 3 μέρες αλλά η ομάδα μου έδωσε μια άισθηση ότι ο αποκλεισμός από την Ευρώπη άδειασε απαραίτητο χώρο από το κεφάλι μας και πλέον παρά την κούραση στα ...
- Παρ 03 Απρ 2026, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 5/4 19:30 NovaSports
Ακόμα και με αρνητικό αποτέλεσμα, κανένα πουλάκι δεν θα έχει πετάξει κατά τη γνώμη μου
Θεωρώ σχεδόν απίθανο οι άλλοι δύο να πάρουν 6 βαθμούς απέναντι στον βάζελο.
Απλά η υπέρβαση θα πρέπει να γίνει στα μεταξύ μας ματς
Θεωρώ σχεδόν απίθανο οι άλλοι δύο να πάρουν 6 βαθμούς απέναντι στον βάζελο.
Απλά η υπέρβαση θα πρέπει να γίνει στα μεταξύ μας ματς
- Παρ 03 Απρ 2026, 20:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 5/4 19:30 NovaSports
Επειδη Ελληνοι ειμαστε και παντα των ακρων, προφανως με νικη εδω μεσα θα αρχισουμε τα "6/6 θα σας παρουμε ολους σβαρνα" και με Χ2 "που ειναι ο Σαββιδης σας* βρε".
Το ζουμι της υποθεσης ειναι πως σε εξι (6) αγωνιστικες θελουμε μολις μια (1) νικη παραπανω απο ΑΕΚ και ενα (1) Χ παραπανω απο ΟΣΦΠ. Τα ...
Το ζουμι της υποθεσης ειναι πως σε εξι (6) αγωνιστικες θελουμε μολις μια (1) νικη παραπανω απο ΑΕΚ και ενα (1) Χ παραπανω απο ΟΣΦΠ. Τα ...
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 09:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ολυμπιακός Κυριακή 03/05 19:00 Novasports Prime
Στήριξη στην ομάδα και τίποτα άλλο...
Το να κλαψουριζουμε για την απώλεια του κυπέλλου λες και είμαστε καμία συνοικιακή ομάδα που έχει ραντεβού με την ιστορία της κάθε 15 χρόνια υποβιβάζει το μέγεθος μας.
Η ομάδα πλέν κάθε χρονιά αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις με την σπουδαιότερη να είναι η ...
Το να κλαψουριζουμε για την απώλεια του κυπέλλου λες και είμαστε καμία συνοικιακή ομάδα που έχει ραντεβού με την ιστορία της κάθε 15 χρόνια υποβιβάζει το μέγεθος μας.
Η ομάδα πλέν κάθε χρονιά αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις με την σπουδαιότερη να είναι η ...
- Τρί 02 Δεκ 2025, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης-Π.Α.Ο.Κ 3/12/25 21:30 cosmotesports 1HD
Προσοχή στις
που θα επιδιώξουν..
- Δευ 09 Φεβ 2026, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD
Αυτους του φοβαμαι πιο πολυ απ ολους.Παιζει να χουν πουλησει την ψυχη τους στο διαολο κι ολο κατι γινεται και σωνονται απ την καταστροφη την τελ στιγμη.
Με την ψυχη στα δοντια θα μαστε μεχρι να σφυριξει ληξη το κορακι.
Με την ψυχη στα δοντια θα μαστε μεχρι να σφυριξει ληξη το κορακι.
- Τετ 11 Φεβ 2026, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
- Τετ 11 Φεβ 2026, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πάντως ο Γιακουμάκης είναι case study για το πόσο γρήγορα και αποτελεσματικά κατάλαβε τι ζητάει ο προπονητής. Δεν κατάλαβε μόνο το πλάνο, αλλά έχει και όλες τις φυσικές δυνάμεις και το μυαλό να τις υλοποιήσει. Δηλώνω έκπληκτος, δεν τον είχα έτσι στο μυαλό μου τον παίκτη.
- Τρί 14 Απρ 2026, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
Μη δω έστω και μισό κενό καρεκλάκι άδειο στην κερκίδα μας. Αν είναι να τα πάρουν οι σύνδεσμοι να τα διαθέσουν όλα ή να επιστρέψουν εγκαίρως για ελεύθερη διάθεση όσα δε διαθέσουν.
Το μεγάλο λάθος της ΠΑΕ είναι ότι συμβιβάστηκε με το Πανθεσσαλικό.
Το μεγάλο λάθος της ΠΑΕ είναι ότι συμβιβάστηκε με το Πανθεσσαλικό.
- Δευ 20 Απρ 2026, 09:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Μπλα μπλα μπλα..
Υγ. Νίκη το Σάββατο με μηδέν παθητικό.
Υγ. Νίκη το Σάββατο με μηδέν παθητικό.
- Δευ 20 Απρ 2026, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θέλω να ακούσω για τραυματίες, αποθεραπείες, ενοχλήσεις, συντήρηση, προφύλαξη, μα μου σου του και όλες αυτές τις ΠΙΠΕΣ που μας μετέτραψαν από λογιστές, σκάτουτερ, δικηγόρους και ψυχολόγους και γεωπολιτικούς αναλυτές που ήμασταν, ΚΑΙ σε ειδικούς χρόνων αποκατάστασης.
Αδιαφορώ ποιος μπορεί και ...
Αδιαφορώ ποιος μπορεί και ...
- Παρ 24 Απρ 2026, 00:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι φάση;
Τώρα βλέπω όλον αυτό το διάλογο για το αν πρέπει να χαρούμε ή όχι, τι είναι επιτυχία ή όχι κτλ.
Εγώ προσωπικά και τη Μαρκό όταν κερδίσαμε χαρούμενος ήμουν (είχε σκοράρει κι ο Καμαρά :mrgreen: ).
Όποτε κερδίζει ο ΠΑΟΚ είμαι χαρούμενος.
Όποτε χάνει δε μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο για κανένα ...
Τώρα βλέπω όλον αυτό το διάλογο για το αν πρέπει να χαρούμε ή όχι, τι είναι επιτυχία ή όχι κτλ.
Εγώ προσωπικά και τη Μαρκό όταν κερδίσαμε χαρούμενος ήμουν (είχε σκοράρει κι ο Καμαρά :mrgreen: ).
Όποτε κερδίζει ο ΠΑΟΚ είμαι χαρούμενος.
Όποτε χάνει δε μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο για κανένα ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 19:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Lyon-ΠΑΟΚ 29/1-22:00, Cosmotesportshd
Τι να πει κανείς.. Άλλη μια τραγωδία κι αυτήν τη φορά στη χρονιά συμπλήρωσης των 100 χρόνων ζωής του ιστορικου μας συλλόγου.. Εμελλε ο ΠΑΟΚ μια ζωή να θρηνεί.. έναν ολόκληρο αιώνα.. Χαμένες πατρίδες, ψυχές πιστών .. Μάλλον είμαστε φτιαγμένοι από διαφορετικό υλικό όλοι εμείς οι ΠΑΟΚτσηδες να ...
- Σάβ 07 Μαρ 2026, 12:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Europemania II
Αν βγούμε 10οι φέτος,ο επόμενος πρωταθλητής (2026-27) πάει απ ευθείας ομίλους C.L