Αναζήτηση για περισσότερες από 2900 εγγραφές

Return

από loukas karadimos
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Βολιακο βολιακο βολιακο

Σήκω και γ**** του βαζελου τον πάτο

Βολιακο βολιακο βολιακο

Σήκω και γ**** του χανουμιου τον πάτο

Να μην αφήσεις γαύρο και σκουλήκι

Μάγκα εσύ ΑΠ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
από NostalgosTouKagawa
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:11
Jump to forum
Jump to topic

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:10 Παράλογη επιμονή με την ιταλική αγορά θα πω εγώ...Προτιμώ χίλιες φορές Ισπανία ή Γαλλία αν θέλουν ντε και καλά από τέτοια πρωταθλήματα.
Ε ας παρουμε 5-6 σκαουτερ ακομα απο χωρες που προτιμας
από 4NIKOS1986
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:18
Jump to forum
Jump to topic

Για να δούμε τι ψάρια πιάνει ο Σερα
από Nassos
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:19
Jump to forum
Jump to topic

Βέβαια και ο βερρατι μισοριξια ήταν αλλά ούτε με αίτηση δεν του έπαιρνες την μπάλα. Πάντως και δεύτερος Ιταλός, νομίζω σημαίνει ότι ακούγεται ο σερα.
από icue
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

Και φτάσαμε 30 Αυγούστου ξανά άλλη μια χρονιά με 2 βασικά κενά σε στόπερ και χαφ που καλύπτονται με 2 δανεικούς…Ξεθαρεψατε με Ζαφειρη ε;;Η εξαίρεση ήταν δυστυχώς όχι αλλαγή φιλοσοφίας…
Μετά αναρωτιόμαστε πως μπήκε η Πάφος και η Καιρατ στους ομίλους τσου λου κι εμείς τόσα χρόνια δεν μπορούμε ...
από giapas
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:29
Jump to forum
Jump to topic

Επίσης δεν έχει καμία σημασία ο διαχωρισμός σε δανεικούς και μη. Είναι στοιχείο του σύγχρονου ποδοσφαίρου, πληρώνονται για να παίξουν δεν έρχονται τσάμπα και με κανέναν λογικό τρόπο δε μπορεί να υποστηριχθεί κάτι αρνητικό αν έχεις κάποιος τέτοιους στην ομάδα σου.
από nunies4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Πιστεύω ο Σερα να κατάλαβε σε ποια ομάδα ήρθε. Παίκτης της Μοντζα κ Ρετζιανα δυακολα να σταθεί εδω

Δεν ξέρω τι να πρώτοσχολιάσω...
Το αν ο Σέρα ξέρει που ήρθε;
Το αν ξέρει τι παίκτες χρειάζεται η ομάδα;
Το ότι ο ΠΑΟΚ απαξιει να ψωνίσει από τις Μοντσες και τις Παρμες από τις οποίες όμως ...
από Sera4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:47
Jump to forum
Jump to topic

Στο Μεταγραφές Καλοκαιριού 1 πάντως, υπήρχαν ποστ που αναρωτιοντουσαν αν γίνονται μεταγραφές με κουπόνια, γιατί χρήμα δε δίνει ο Ρωσος :mrgreen:
από zissos
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:49
Jump to forum
Jump to topic

Το μεταγραφικό παζάρι είναι κάπως σαν το γενικό εμπόριο. Π.χ το ίδιο πράγμα που βρίσκεις στην λαϊκή της Ξηροκρήνης 0,80(Μόντσα) το βρίσκεις και στο Μοδιάνο(Ίντερ) 4,60.
Με τον Ιβάν που φοράει το ίδιο μπλουζάκι από το δημοτικό και όταν πανηγυρίζει φαίνεται ο αφαλός του, το λογικό είναι να πας στην ...
από Taseos
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:50
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι όλοι οι παίκτες για μακροπρόθεσμο κέρδος. Να πάρω πρωτάθλημα θέλω. Οχι να φτιάξω την καριέρα τους για να κονομησω. Ας σηκώσει πρωτάθλημα και ας πάει στο καλό
από black death
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:56
Jump to forum
Jump to topic

Αν φερουν φορ θα θελουμε και εξτρεμ και αν φερουν και εξτρεμ θα θελουμε και δεξι μπακ. Κατι χατσιδηδες, μπαλντε, μυθου τους εφαγε η μαρμαγκα ηδη.
από Sera4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:57
Jump to forum
Jump to topic

Επίσης δεν έχει καμία σημασία ο διαχωρισμός σε δανεικούς και μη. Είναι στοιχείο του σύγχρονου ποδοσφαίρου, πληρώνονται για να παίξουν δεν έρχονται τσάμπα και με κανέναν λογικό τρόπο δε μπορεί να υποστηριχθεί κάτι αρνητικό αν έχεις κάποιος τέτοιους στην ομάδα σου.

Υπαρχει βέβαια ο αντιλογος πως ...
από sourmenetes
Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:02
Jump to forum
Jump to topic

Θα πρέπει να εμπιστευτούμε τις επιλογές του scouting?

Εμείς δε ζητάγαμε ποδοσφαιρικες επιλογές?

Και όχι παλαίμαχους κτλ κτλ...

Αν οι επιλογές φέρουν την υπογραφή Σερα μάλλον για αυτό τον φεραμε.

Το οπλοστάσιο γεμίζει, η ομάδα θα φορμαριστει, φερτε και ένα φορ να είμαστε πλήρεις!

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
από Σουριναμέζος
Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως εγώ πλέον Πουέρτα δεν θέλω ούτε απ'έξω. Παίκτης με τόση μουρμούρα για να έρθει Ελλάδα, φαντάσου μουρμούρα που θα ρίχνει όταν καταλάβει ότι έρχεται για τέταρτος μέχρι τον Γενάρη και για πέμπτος από εκεί και πέρα.
από jibbie
Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:17
Jump to forum
Jump to topic

Με σεβασμό στη γνώμη των υπολοίπων παιδιών.
Ο @jibbie έδωσε το ΟΚ για τον έναν Ιταλό. Αν δώσει και για το δεύτερο, πάμε καλά

@giapas πολύ καλή επιλογή στα δικά μου μάτια κυρίως γιατί μπορεί να παίξει χαμηλά πολύ αποτελεσματικά και σίγουρα σε σχέση με τους άλλους που ακούστηκαν θεωρώ ότι μπορεί ...