Αναζήτηση για περισσότερες από 6301 εγγραφές
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Εγω πάλι θα πρότεινα στους αγνούς ΠΑΟΚσήδες Χασεκίδη, Πετρίδη να πείσουν τον Ιβάν Σαββίδη να ενισχύσει τα τμήματα χάντμπολ,
(όπως τεχνηέντως άφηναν να εννοηθεί διάφοροι υποστηρικτές του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ τις τελευταίες μέρες που προέκυψε η είσοδος Μυστακίδη στο μπάσκετ)
ώστε να διεκδικήσουμε ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 16:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Και που είναι το παράξενο δηλ να συζητήσεις για την ενίσχυση του βόλλευ, χωρίς τον υπεύθυνο για το βόλλευ αλλά με δικηγόρο;
Μπορεί να ετοιμάζουν τον δικαστικό αγώνα για Μασο, ας πούμε

Μπορεί να ετοιμάζουν τον δικαστικό αγώνα για Μασο, ας πούμε
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Και βεβαια δν πρεπει να ξερει η παε...δν τν αφορα...τν Παισιαδη ομως ισως τν αφορουσε..
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Οταν ανεβηκε στο ινσταγκραμ, πολλοι συνδεσμοι καναν repost στην ιστορια τους
Δεν ειναι μονο ιστορικος συνδεσμος, ειναι απτους πιο δυνατους αν οχι ο πιο δυνατος
Ενα τελευταίο σχόλιο από μένα, και συγνώμη στους υπόλοιπους για το σπαμ.
Οι ΣΦ δεν κάνουν repost ελαφρά την καρδία, αλλά όταν ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι dev, ναι πασάκα μου, δηλαδή θα θέλω εγώ να κάνω χορηγία ένα μεγάλο ποσό και θα έρθουν να με βρούνε αυτοί αντί να πάω εγώ στα γραφεία τους.
Έτσι και αλλιώς αυτό έκαναν κάθε φορά για όλους τους χορηγούς. Πήγαιναν να τους βρούνε οι ίδιοι. Παραδείγματα άπειρα.
Δίκιο έχεις.
Έτσι και αλλιώς αυτό έκαναν κάθε φορά για όλους τους χορηγούς. Πήγαιναν να τους βρούνε οι ίδιοι. Παραδείγματα άπειρα.
Δίκιο έχεις.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:00
- Jump to forum
- Jump to topic
συγνωμη αλλα εγω ειμαι ΠΑΟΚ και στο μπασκετ και στο βολει και στη μπαλα .
μπασκετ και βολει ακουω καλα νεα και στη μπαλα δεν θα πεθανουμε ειναι η αληθεια χωρις φορ .
εσυ γιατι δεν εισαι χαρουμενος εορπολτ?
Προσεχώς μην ξεχάσεις να μας πεις ότι είσαι ΠΑΟΚ και στο χάντμπολ, με μια νέα χορηγία ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ζω τον ΠΑΟΚ απο το 1972 τέτοιο τρύπημα δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου σε οποιοδήποτε χώρο και έχω ζήσει πολλά να είσαι σίγουρος γι'αυτό οι πρακτικές είναι άθλιες του ΑΣ ο Μυστακίδης θα κριθεί στην πορεία αν και έκανε κακή αρχή
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήταν λοιπόν κάποτε ο Παντελάκης, ο δημιουργός ουσιαστικά της μεγάλης ομάδας της δεκαετίας του 70 , είχε την ομαδα πάντα πρωταγωνίστρια , νυκοκοιρεμένη , σε χρόνια που η παράγκα που γνωρίζουμε όλοι , θα φαινόταν σαν παιδικός σταθμός! Με ΠΟΚ ισχυρότατο, με Θεούς και δαίμονες απέναντί του. Καποια ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ιστορια επαναλαμβανεται.
Δεν ηταν τοσο η ανατροπη του Παντελακη το δυσαρεστο γεγονος, οσο ο τροπος με τον οποιο εγινε.
Με τρυπημα απο ΠΑΟΚτσηδες.
Το ιδιο που παει να γινει τωρα με αιχμη τον θεσσαλονικεα και κοινους παρονομαστες προσωπα που ειχαν παιξει ρολο και τοτε.
Δεν ηταν τοσο η ανατροπη του Παντελακη το δυσαρεστο γεγονος, οσο ο τροπος με τον οποιο εγινε.
Με τρυπημα απο ΠΑΟΚτσηδες.
Το ιδιο που παει να γινει τωρα με αιχμη τον θεσσαλονικεα και κοινους παρονομαστες προσωπα που ειχαν παιξει ρολο και τοτε.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσον αφορά τον Παντελάκη καλό είναι να κρίνουμε με τα δεδομένα της τότε εποχής.
Εγώ με όσους 60+ που έχω μιλήσει για το θέμα, οι περισσότεροι μου έλεγαν παρόμοια πράγματα.
Υπήρχε δυσαρέσκεια, προφανώς επειδή ήταν απλά διαχειριστής, δεν μπορούσε φυσικά να συγκριθεί με τους κάτω, ακόμα και οι ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 01:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλα! Δεν το πιστεύω!
Ρε τι τραβάμε με δαυτους καλοκαιριάτικα
Συγγνώμη είπα κάτι κακο; Γιατί τέτοιο μειωτικο σχόλιο;
Είπα ότι στην υπόθεση Παντελακη βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας, γιατί προφανώς η "Νέα εποχη" μας οδήγησε ένα βήμα πριν τον γκρεμό. Αυτονόητο ξεαυτονοητο ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 09:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Απανταω εδω για να μην ειναι οφτοπικ
Πάμε πάλι
Και για ποιον ακριβώς λόγο να με νοιάζει αν σχετίζεται με τα του γηπέδου - ποδοσφαίρου.
Αφού ούτως η άλλως όπως λέτε ο Μυστακιδης είναι αποφασισμένος να κάνει το γήπεδο, να πάρει την ΠΑΕ, να τα πάρει όλα ρε παιδί μου, ακόμα και το Μακεδονία Παλλάς ...
Πάμε πάλι
Και για ποιον ακριβώς λόγο να με νοιάζει αν σχετίζεται με τα του γηπέδου - ποδοσφαίρου.
Αφού ούτως η άλλως όπως λέτε ο Μυστακιδης είναι αποφασισμένος να κάνει το γήπεδο, να πάρει την ΠΑΕ, να τα πάρει όλα ρε παιδί μου, ακόμα και το Μακεδονία Παλλάς ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ολοι εχουν εδω μεσα ενα σενάριο για το κακό ** μυστακιδη , αφού ο ιβαν εχει τον έλεγχο να κανει το γηπεδο κ αφού το θελει γιατι σκατε? Ρίχνει το χρημα κ τους κλείνει τα στόματα. Απλα κ ομορφα , ολα τα αλλα τωρα ειναι αρλουμπες
Γιατί φίλε μου west έχετε κοντή μνήμη.
Όταν δεν υπήρχε το πρόβλημα ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Βοθρόπολις
Ένα από τα ερωτήματα που δεχθήκαμε από φιλάθλους του ΠΑΟΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα αναφορικά με την προοπτική μίας ευρύτερης συνεργασίας της ΠΑΕ και του ερασιτέχνη, ήταν εάν έγινε συνάντηση των δύο πλευρών, σε ανώτερο επίπεδο. Δηλαδή των δύο προέδρων.
Όχι είναι η απάντηση. Δεν ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακριβώς σε αυτήν την ημιμαθεια ποντάρουνWestBlock4 έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 12:57 Ολοι εχουν εδω μεσα ενα σενάριο για το κακό ** μυστακιδη , αφού ο ιβαν εχει τον έλεγχο να κανει το γηπεδο κ αφού το θελει γιατι σκατε? Ρίχνει το χρημα κ τους κλείνει τα στόματα. Απλα κ ομορφα , ολα τα αλλα τωρα ειναι αρλουμπες