Εκανε το μπαμ στην αλβανια ομως. Ήταν και πρωθυπουργος.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1317 εγγραφές
- Τετ 06 Αύγ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- Τετ 06 Αύγ 2025, 16:34
- Jump to forum
- Jump to topic
για να μην εχουμε παρεξηγησεις και αναγουλες
σ΄αυτο το τοπικ γραφονται μεταγραφες που κλεινουν
και ονοματα που αποσχολουν την ομαδα
για μενα ειναι προτιμοτερο να γραφω κουιζακια και χρησμους για παικτες
που οντως συζητιεται η περιπτωση τους,ασχετως αν καταληξει θετικα ή αρνητικα η περπτωση τους ...
σ΄αυτο το τοπικ γραφονται μεταγραφες που κλεινουν
και ονοματα που αποσχολουν την ομαδα
για μενα ειναι προτιμοτερο να γραφω κουιζακια και χρησμους για παικτες
που οντως συζητιεται η περιπτωση τους,ασχετως αν καταληξει θετικα ή αρνητικα η περπτωση τους ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 16:51
- Jump to forum
- Jump to topic
κουφαλες,θελατε δεν θελατε σας μαζεψα εδω μεσα
στα μιζεροτόπικ επεσε πολυ η δουλεια
στα μιζεροτόπικ επεσε πολυ η δουλεια
- Τετ 06 Αύγ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
να ενημερώσουμε δημοσιογ για ψαχτήρι πως στο Μέχικο εκτος απο Giakoumakis τον γράφουν και Yukamakis όπως και Yakoumakis ή Giakumakis
- Τετ 06 Αύγ 2025, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης έψαξα για την φορολογία του Μεξικό. 31,92 είναι για τους ποδοσφαιριστές. Και το συμβόλαιο του Γιακουμάκη είναι 1.94 καθαρά. Εάν του δώσει διετές με 1.6 τότε χάνει 680000χιλιαδες ευρώ στα δύο χρόνια αλλά είναι Ελλάδα με την οικογένειά του παίζοντας Ευρώπη. Εγώ πάντως θα ψηνομουν για να είμαι ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος. Τελικά τους ΑΡΔ τους πιστεύουμε ή όχι. Τα λεγόμενά τους όταν είναι θετικά για την ΟΜΑΔΑ μας είναι ΑΡΔΙΕΣ και όταν είναι αρνητικά για παίχτες ΙΒΑΝ προπονητή είναι πικρές αλήθειες..... Προπερσι η ομάδα έφερε με 3,5 τον Δεσπότοφ που ήταν δύσκολη υπόθεση για Γαύρο αλλά ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε μλκς ειδα τωρα το ποστ του Πανακα που γραφει κτ για Ζαφειρη...μπαινω να δω τα σχολια και ο τυπος λεει οτι εχουμε κανει προταση 11 μυρια και δεν επιδεχεται αμφισβητησης, οτι ο Ιβαν εβαλε τν Ντελια να τον ψησει και οτι εχει κινησει γη κ ουρανο να τν φερει...ΤΙ ΦΑΣΗ ΡΕ?
Κάποτε είχα γνωρίσει ένα ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι τρομακτικο το ποσο ευκολα μερικοι ξεσκιζετε μεχρι και τον Καμαρα...βασικα ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Έγινε
Μετά Γιαμάλ και κλείσαμε
Μετά Γιαμάλ και κλείσαμε
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 07:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι αλλά νομίζω πλέον είναι προφανές και ποιόν φωτογραφίζουν. Όσο τρελό και να ακούστηκε στην αρχή.
Εγώ πάντως που προφανώς έχετε καταλάβει πόσο υποστηρικτικός είμαι στην ΠΑΕ :) , λέω ότι οι προσδοκίες του κόσμου αυξάνονται στο Θεό με τέτοια άρθρα και φήμες.
Ακόμα και εγώ, έστω και αν η υπόθεση του ...
Εγώ πάντως που προφανώς έχετε καταλάβει πόσο υποστηρικτικός είμαι στην ΠΑΕ :) , λέω ότι οι προσδοκίες του κόσμου αυξάνονται στο Θεό με τέτοια άρθρα και φήμες.
Ακόμα και εγώ, έστω και αν η υπόθεση του ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς, όλη αυτή η παραφιλολογια γύρω από τον Ζαφείρη που ξεκίνησε από αγνώστου εγκυρότητας οπαδικες σελίδες, μόνο κακό κάνει.
Είτε ισχύει, είτε όχι, τα μέσα επιρροής της ΠΑΕ δεν έχουν διαρρεύσει κάτι τέτοιο.
Ο μέσος ΠΑΟΚτσης όμως θα το κάνει σημαία, ότι η ΠΑΕ διαλαλουσε ότι πάμε για Ζαφείρη και ...
Είτε ισχύει, είτε όχι, τα μέσα επιρροής της ΠΑΕ δεν έχουν διαρρεύσει κάτι τέτοιο.
Ο μέσος ΠΑΟΚτσης όμως θα το κάνει σημαία, ότι η ΠΑΕ διαλαλουσε ότι πάμε για Ζαφείρη και ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Και από πάνωblackzone44 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 12:36 Καλημέρα μάγκες του Σαβιτς που γράφουν κάποιοι δε ξέρω από που βγήκε αλλά είναι παπάς μέχρι τη Δευτέρα αναμένουμε την βόμβα έμαθα πως θα πονέσουν πολλοί από κάτω μετά τη μεταγραφή![]()
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Κ εσυ πως το εμαθες αν επιτρεπεται?
Ούτε εγώ έχω μάθει ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής αλλά ας πούμε πως έχω κάτι σαν γνωστό μου, τώρα τι δουλειά κάνει αυτός για τον ΠΑΟΚ κτλπ δεν θέλω να αναφέρω αλλά είναι έμπιστη πηγή.
"Ας πούμε ότι έχω κάτι σαν γνωστό μου" :lol: . Τον γνωστό τον είχες ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαλια θα ειναι ο Ραγκατσης κουρεμένος γουλί…
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος, δε θα επιτρέψει τη μεταγραφή αυτή ή παρόμοιας δυναμικής η μάνα του συλλόγου