Η αναζήτηση βρήκε 78 εγγραφές

Return

από nunies4
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Εδώ έφτασαν max μέχρι τα 18εκ για αυτόν τον παικταρα, πιστέψατε ποτέ ότι αυτοί οι "ανοικτοχερηδες" θα μπουν σε δικαστικά έξοδα;; :D :D
από alp920
Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:39
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορεί να έχει καμία βάση ότι ακούγεται για Κωνσταντελια.ο παίχτης εάν ήθελε θα ήταν ήδη στην Γερμανία.
Πιο πολύ μου κάνει ότι εντελώς τυχαία βγαίνει το σενάριο ταυτόχρονα με τις εξελίξεις που τρέχουν σήμερα στον ΑΣ.
από Equalizer
Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:09
Jump to forum
Jump to topic

Ρε άμα 50 άνθρωποι γράφετε την ίδια άποψη κάθε δέκα λεπτά, τι ακριβώς περιμένετε να κερδίσετε εκτός από κούραση και αγανάκτηση;

Αφού δεν κάνετε συζήτηση επιχειρημάτων

Εκτοξευετε οι μεν μένος για την ΠΑΕ και οι άλλοι αντίδραση για το μένος

Πόσες φορές νιώθετε την ανάγκη να πείτε ότι είναι παλτό ο ...
από abc_o_ karpouzas
Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:10
Jump to forum
Jump to topic

Καρπουζά μου τίποτα δεν πειράζει.

Ούτε το σήριαλ Λουτσεσκου πείραζε.
Ούτε το σήριαλ ντελια πειράζει.
Ούτε το σήριαλ «πάω χωρίς φορ , χαφ και στόπερ» και ρισκάρω για άλλον ένα χρόνο πειράζει.
Ούτε ο Γιακουμάκης πειράζει.
Ούτε οι ελεύθεροι, δανεικοί και μιας χρήσης πειράζουν.
Ούτε ότι έφυγαν ...
από epitropos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως ρε παιδιά και σε σχέση με τις μεταγραφές τα πράγματα είναι απλά : άμα έρθει ο Τέλης θα αναβλύζουν τα δισεκατομμύρια από το χορτάρι της Τούμπας και οι παιχταράδες θα κάνουν κρα για να έλθουν στον ΠΑΟΚ . Ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν θα παίρνει δανεικούς, ποτέ δεν θα διαπραγματεύεται , και μια και θα ...
από nunies4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

Καρπουζά μου τίποτα δεν πειράζει.

Ούτε το σήριαλ Λουτσεσκου πείραζε.
Ούτε το σήριαλ ντελια πειράζει.
Ούτε το σήριαλ «πάω χωρίς φορ , χαφ και στόπερ» και ρισκάρω για άλλον ένα χρόνο πειράζει.
Ούτε ο Γιακουμάκης πειράζει.
Ούτε οι ελεύθεροι, δανεικοί και μιας χρήσης πειράζουν.
Ούτε ότι έφυγαν ...
από zissos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:05
Jump to forum
Jump to topic

Η τυχόν προσθήκη Γιακουμάκη σίγουα έχει αρκετά πλεονεκτήματα, ειδικά φέτος που έχουμε βρετανικά χαφ με καλή σέντρα. Είναι αποτελεσματικός με το κεφάλι, έχει μπόλικες γωνίες και τις χρησιμοποιεί, θα παίξει για την ομάδα και πιάνει θέση Έλληνα στην λίστα.
Έχει και αρκετά ερωτηματικά, όσο αφορά άλλους ...
από WeWillRockYou
Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:51
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως με αφορμή τον αποχαιρετισμό Μπράντον, θα ευχηθώ οποιοσδήποτε φορ έρθει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό και να στηριχτεί.
Οχι φαινόμενα σαν αυτά που είδαμε στο προφίλ Cheddira με κόσμο να βρίζει και να μην θέλει τον παίχτη, πριν ακόμα του γίνει πρόταση.
Ο ΠΑΟΚ που θυμάμαι εγώ από παιδάκι ...
από paokmono
Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:23
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα για πρώτη φορά φέτος.
Κραλ, Γερμανος φορ κλπ της αυτής κατηγορίας κόστους, δεν νομίζω. Εκτός αν κάτσει κάτι 31/8.
Όλα αυτά τα ονόματα ακούστηκαν (και κυκλοφόρησαν και από πάτερ κλπ) την περίοδο που το team υπολόγιζε μια 20ρα από την πώληση Ντελια. Από εκεί και μετά, ακρα του τάφου σιωπή ...
από Dimitrisou
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:41
Jump to forum
Jump to topic

Aπιαστο ονειρο ο Γιοβιτς συμφωνα με Κουβεντιδη για τον ΠΑΟΚ του σκρουτζο-Ιβαν. Πραγματικοτητα για την αεκ του βενγκα. Οπως και με τον Μαριν που ταχα μου ηθελαν 4-5 μυρια. Σιγα σιγα παει για μονιμη 4η θεση αν φυγει και ο Λουτσε. Οπως δλδ αν ειχαμε Ζαγορακη....

Επειδή το κάνεις επίτηδες τις ...
από sourmenetes
Δευ 04 Αύγ 2025, 22:22
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή κάποιος σηκωσε πάλι θέμα Ζαφείρη. Ας πούμε ότι για κάποιο λόγο αποφασιζει ο Ιβάν να δώσει 10+ μύρια για μεταγραφή, ας πούμε ότι δίνει και συμβόλαιο 2 με 2+ , πιστεύετε οτι ο παίχτης θα αφήσει το Champions League και τον σίγουρο όμιλο για να έρθει να παίξει προκριματικά γιουροκα?
Ας είμαστε ...
από paok apo epilogi
Τρί 05 Αύγ 2025, 18:44
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ στεναχώρια έπεσε. Κανονίστε, από εκεί που κάναμε οπαδούς από τους οπαδούς, τώρα να χάνουμε οπαδούς εξαιτίας των οπαδών.

Περιγραφεις εμενα στο σχολιο σου αδερφε

Εγινα ΠΑΟΚ για την ντομπροσυνη κ το ασυμβιβαστο του λαου του ΠΑΟΚ

Θα σταματησω να ασχολουμαι αν περασει το πραξικοπημα του ΑΣ ...
από SCIFO
Τετ 06 Αύγ 2025, 09:54
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν μπορώ να δω τι οικονομικό ντιλ μπορούμε να κάνουμε με παίκτη 30-31 που έχει αλλά τρία χρόνια συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 2,8 εκ δολάρια και κοστολογείται σίγουρα με πάνω από 3 εκ δολάρια. Το ιδανικό σενάριο που πάλι θα μου φαινόταν υπερβολή για τον εν λόγω παίκτη θα ήταν διετής ...
από tolis14
Τετ 06 Αύγ 2025, 10:07
Jump to forum
Jump to topic

Θα αφήσεις να περάσει τίποτα ή ανέλαβες εργολαβικά την υπεράσπιση της ΠΑΕ;
Είχε και χιουμοριστικό χαρακτήρα το post.

Και ναι, ακόμη και το 1 εκατομμύριο συμβόλαιο μπορεί να είναι φθηνό αν η αρχική τιμή ήταν 2,5.
Απλά δεν ξέρεις αν θα βρεις το προϊόν που θέλεις στις 20 Αυγούστου ...
από prist64
Τετ 06 Αύγ 2025, 10:32
Jump to forum
Jump to topic

Και; Απαγορευεται η αντιθετη αποψη; Οσο ακραια και αν σας ακουγεται;

Εγω πχ δεν την λεω αψογη (λογω του χρονου πραγματοποιησης των μεταγραφων) ΑΛΛΑ πιστευω οτι οντως ολα πανε βαση πλανου. Και οταν λεω πλανο εννοω οτι ξερουν ακιριβως τι παικτες στοχευουν, με τι χαρακτηριστικα κλπ κλπ και αυτο ...