Η αναζήτηση βρήκε 649 εγγραφές
- Παρ 13 Μαρ 2026, 09:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
@eorptol1
Όλοι ''τρόμπες'' είναι στο συγκεκριμένο επάγγελμα. Είναι η φύση του επαγγέλματος.
Πάντως, όταν ο Τσαλγατίδης έλεγε ότι ο Μεϊτέ δεν προπονήθηκε και ρωτούσε ο @aivas19 τι γίνεται με Μεϊτέ, αν τελείωσε για φέτος να μας το πούνε ή κάπως έτσι, αυτοί οι δύο είχαν γράψει ότι συγκεντρώνει τις ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 04:28
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα έως σήμερα.
Το θεωρώ ''ξένο'' για εμένα - αυτά τα ραντεβού για να πλακωθούμε ώστε να ''αποδείξουμε'' ποιοι είναι πιο μάγκες, δεν τα καταλαβαίνω.
Όπως δεν καταλαβαίνω, όταν πχ σε αγώνα ΠΑΟΚ-ρούλη, στα κάγκελα της Θ4 κρέμονται κίτρινα πανό.
Τι σημαίνει αυτό; Πως ''σας ...
Το θεωρώ ''ξένο'' για εμένα - αυτά τα ραντεβού για να πλακωθούμε ώστε να ''αποδείξουμε'' ποιοι είναι πιο μάγκες, δεν τα καταλαβαίνω.
Όπως δεν καταλαβαίνω, όταν πχ σε αγώνα ΠΑΟΚ-ρούλη, στα κάγκελα της Θ4 κρέμονται κίτρινα πανό.
Τι σημαίνει αυτό; Πως ''σας ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιθανώς και βλέπεις μόνο μεγκα. Εχεις ένα κανάλι στην τιβι. Γιατί και το οπεν και ο αντενα σε κάθε ενημερωτική εκπομπή έχει και αυτό το ζήτημα. Δεν είναι κακό βέβαια να στηρίζεις το μεγκα. Μπορεί να σου αρέσει πιο πολύ ως ενημέρωση.σας έχει σκάσει ο ιβαν από το καλοκαίρι. Δε σας άρεσε που μπόρεσε να ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Γράφω την εξυπνάδα μου αλλά κλείνω και τα σχόλια γιατί κατά βάθος είμαι κότα.
Δεν φταίει το κάθε τίποτα με πόδια που έγινε γιουτιούμπερ και πουλάει πλέον και τρέλα, όσοι τους βλέπουν/ακούν/διαβάζουν φταίνε. Μακάρι σύντομα σε ουρά έξω από οαεδ θα ευχηθώ.
Δεν φταίει το κάθε τίποτα με πόδια που έγινε γιουτιούμπερ και πουλάει πλέον και τρέλα, όσοι τους βλέπουν/ακούν/διαβάζουν φταίνε. Μακάρι σύντομα σε ουρά έξω από οαεδ θα ευχηθώ.
- Τρί 12 Μάιος 2026, 16:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να πει κανείς για το ότι βάζει φωτογραφία από το ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός (προφανώς), όπου για συγκεκριμένο λόγο ήταν άδεια τα δημοσιογραφικά.
Τι να πει κανείς για το ότι πιστεύει (;) ότι ένα ματς ΠΑΟΚ - αεχ, ή και οποιοδήποτε του ΠΑΟΚ, αφορά μόνο τους αρδ της Θεσσαλονίκης.
Και τι να πει κανείς που ...
Τι να πει κανείς για το ότι πιστεύει (;) ότι ένα ματς ΠΑΟΚ - αεχ, ή και οποιοδήποτε του ΠΑΟΚ, αφορά μόνο τους αρδ της Θεσσαλονίκης.
Και τι να πει κανείς που ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Αηδία κατάντησε.
Κλείσε και τα σχόλια.
Παραμονές αγώνα.
Πολύ σκόνη σηκώθηκε στην ΚΑΕ, ας πετάξουμε και λίγο στην ΠΑΕ.
https://i.postimg.cc/D0Zrg8Zd/Screenshot-20260512-165207-2.jpg
υπαρχουν καποιοι ντεμεκ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΑΡΔ που σιχαινομαι ποιο πολυ απο τους γαβρους και τους χαρτινους γιατι ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
ε γενικά μετά από μια περίοδο σχετικής ηρεμίας, οι Τελης φανς (aka "ΠΑΟΚ πανω από όλα") έχουν αφηνιάσει πάλι, ορμώμενοι από τη μεγάλη τους χαρά για την απώλεια του πρωταθλήματος, την ανάγκη που αισθάνονται να δικαιολογήσουν τις αλλοπρόσαλλες κινήσεις στην ΚΑΕ και παντα με τον "ΠΑΟΚ πανω από όλα ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Τουλαχιστον σημερα αντωνη εκδηλωθηκες ανοιχτα..οχι με χαζομαρουλες..
Καποια στιγμη ειναι βεβαιο οτι θα σε καταλαβουν και στην ΚΑΕ και μετα να δω για ποια ομαδα θα κανεις ρεπορταζ..
Μπορει να ψαχνουν στο αλλαμπαουτκαρις..
Καποια στιγμη ειναι βεβαιο οτι θα σε καταλαβουν και στην ΚΑΕ και μετα να δω για ποια ομαδα θα κανεις ρεπορταζ..
Μπορει να ψαχνουν στο αλλαμπαουτκαρις..
- Τρί 27 Ιαν 2026, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Καλό ταξίδι Χρήστο
Καλό ταξίδι στα υπόλοιπα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ που δεν ήξερα .
Συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών
Καλό ταξίδι στα υπόλοιπα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ που δεν ήξερα .
Συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφου κατατιθεται μια γενικη αντιληψη οτι η τραγωδια αγγιξε ολους τους οπαδους , θα ειναι ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΟΤΙΣΗ ΦOΡΟΥ ΤΙΜΗΣ προς τους νεκρους, η ΕΜΠΑΡΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ της "οπαδικης αγαπης" το ν' αναληφθει ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ απο τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και στο επομενο παιχνιδι με την ΑΕΚ να έλθουν οπαδοί και των ...
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Η σχέση μου με την εκκλησία και τους ανθρώπους της είναι ανύπαρκτη αλλά δεν γινόταν να μην το βάλω αυτό.
π. Λίβυος
«Μην κουνάτε το δάχτυλο στους νεκρούς, γιατί θα σας δικάσει η ζωή…»
Άραγε δεν έφταναν τα νιάτα τους για να μας πονέσουν. Δεν έφτανε η βία του δυστυχήματος, τα διαμελισμένα κορμιά ...
π. Λίβυος
«Μην κουνάτε το δάχτυλο στους νεκρούς, γιατί θα σας δικάσει η ζωή…»
Άραγε δεν έφταναν τα νιάτα τους για να μας πονέσουν. Δεν έφτανε η βία του δυστυχήματος, τα διαμελισμένα κορμιά ...
- Παρ 13 Μαρ 2026, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια αποτυχημένη κοινωνία δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από αγώνες ομάδων. Πίσω από δακρύβρεχτα σχόλια και κεράκια σε δρόμους. Ούτε με υπέροχα λόγια στο τουιτερ.
- Τρί 24 Φεβ 2026, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1
Θα γυρίσουν όλοι μαζί, και θα σκορπίσουν τρόμο...
Πάμε ρε ομαδάρα...
Πάμε ρε ομαδάρα...
- Τρί 24 Φεβ 2026, 17:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάμε να τους ρίξουμε ένα τριμπαλο να τελειώνουμε..και ας λείπει και όλη η ομάδα...ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ..τρέλα θα πουλήσουμε...
Ξερό διπλό είναι το ματς.. ΞΥΠΝΉΣΤΕ
Ξερό διπλό είναι το ματς.. ΞΥΠΝΉΣΤΕ
- Τρί 24 Φεβ 2026, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ είναι το τοπικ του αγώνα που δίνει η ΠΑΟΚΑΡΑ την Πέμπτη.
Απόψεις, αναλύσεις, προβλήματα και λοιπές κριτικές στα τοπικ τους.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
ΠΑΟΚ γάμα τη μικρή την Ισπανίδα την πουτανα!
Φωνή βοώντος εν τη ερήμω...
Η πλάκα είναι ότι θα γίνει κανένα τρελό, θα περάσουμε, και τότε θα ανάψει ακόμα ...