Το ευτύχημα, πάντως, άσχετα των σημερινών εξελίξεων, είναι πως παραμένει κοντά στη διοίκηση της ομάδας η πολυαγαπημένη κυρία Γούλα μας, με τη γνωστή λαμπρή προσφορά της στον ΠΑΟΚ.
Μακάρι να αποκτήσει και επίσημα πόστο, όχι τίποτα άλλο, την βλέπω εκεί κοντά στον μεγαλομέτοχο σε διάφορα ματς και νιώθω ...
Η αναζήτηση βρήκε 650 εγγραφές
- Δευ 11 Μάιος 2026, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 11 Μάιος 2026, 20:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Να λέμε τα σύκα σύκα; Ή να μιλάμε με φράσεις "αν το δούμε πιο ολιστικα" και @@ μεντολες;
Ο αρχικός στόχος του Μυστακιδη παραμένει ο ίδιος από το καλοκαίρι. Η ΚΑΕ είναι ένας τρόπος, πέρα από τους ήδη φανατικούς υπερασπιστές - υποστηρικτές του για λόγους που δεν μπορούν να γραφτούν στο φόρουμ, να ...
Ο αρχικός στόχος του Μυστακιδη παραμένει ο ίδιος από το καλοκαίρι. Η ΚΑΕ είναι ένας τρόπος, πέρα από τους ήδη φανατικούς υπερασπιστές - υποστηρικτές του για λόγους που δεν μπορούν να γραφτούν στο φόρουμ, να ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως, καθώς θυμάμαι τα ρεπορτάζ της εποχής να ανέφεραν, δίχως να είχε υπάρξει κάποια διάψευση, μια χαρά ο κύριος Πετμεζάς απαιτούσε να είναι παρόντας, δίχως κανένα θεσμικό έρεισμα, στις συνεδριάσεις των φίλων μας των ΑΣιτών σχετικά με την τύχη της νέας Τούμπας.
Ενδεχομένως δηλαδή να περισσεύει το ...
Ενδεχομένως δηλαδή να περισσεύει το ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 16:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανησυχητική εξέλιξη όσο και αν έγινε προσπάθεια να παρουσιαστούν οι αποχωρήσαντες ως "μεταβατικοί"
Θέλω να πω και κάτι άλλο, στον ΠΑΟΚ μαλώνουμε όλοι με όλους από τα γεννοφάσκια μας, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ από διαφωνίες εντός της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών ιδρύθηκε, αλλά αυτό το φαινόμενο με τα "κομματικού ...
Θέλω να πω και κάτι άλλο, στον ΠΑΟΚ μαλώνουμε όλοι με όλους από τα γεννοφάσκια μας, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ από διαφωνίες εντός της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών ιδρύθηκε, αλλά αυτό το φαινόμενο με τα "κομματικού ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανταλλάζω 10 χρόνια άτιτλος από το να ξαναζήσω παρόμοιο καλοκαίρι με το περσινό .
- Τρί 12 Μάιος 2026, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Το αστείο είναι ότι πέρσι ζητούσαν να πληρώσει όσα περισσότερα γίνεται ο Σαββιδης για την μάνα που συντηρεί τόσα τμήματα. Τα ίδια άτομα
- Τετ 13 Μάιος 2026, 02:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Μωρή πουτάνα ΚΑΕ, δεν με αφήνεις να κάτσω στην ησυχία μου, να απομακρυνθώ εντελώς από εδώ μέσα.
Διαβάζω τις δηλώσεις Μπουντούρη και ένα πράγμα θέλω να πω:
ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ.
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται την αιτία του διχασμού στον ασπρόμαυρο πλανήτη ...
Διαβάζω τις δηλώσεις Μπουντούρη και ένα πράγμα θέλω να πω:
ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ.
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται την αιτία του διχασμού στον ασπρόμαυρο πλανήτη ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 16:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κουβέντα αυτη κανει κύκλους εδω και εναν χρόνο. Πλεον δεν εχω κατι νεο να πω. Ανακεφαλαιωνω ορισμένα πράγματα εδω περνοντας αφορμη απο πολλες ανακρίβειες που γραφονται για οσους δεν πετάμε και την σκουφια μας για τον Θεσσαλονικεα:
1) Το μπασκετ φυτοζωουσε. Ναι. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ...
1) Το μπασκετ φυτοζωουσε. Ναι. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδη δεν ειμαι ουτε στο μυαλο του κυρκυρ ουτε μεσα στην ΠΑΕ,να ρωτησω ποιο το παραλογο ακομη και ετσι να το εννοουσε?ποια ΠΑΕ στην ελλαδα εχει πληρωσει 100% το γηπεδο της?πιο κοντα στο 0% ειναι η χρηματοδοτηση απο ΠΑΕ παρα στο 100%.
Εκτος αν εμεις και εκει πρεπει να κανουμε τους ηρωες.
Στον ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μόνο το γεγονός ότι αναγκαζόμαστε να λέμε ξανά και ξανά τα ίδια αυτονόητα, κάνει τους γνωστούς άγνωστους να τρίβουν τα χέρια για τη μεγάλη τους επιτυχία
Τώρα, είναι επιτυχία επειδή εξυπηρετούν συμφέρον επί χρήμασι, ή επιτυχία επειδή είχαν τόσο μαζεμένο μίσος μέσα τους ώστε απλά τους βολεψαν οι ...
Τώρα, είναι επιτυχία επειδή εξυπηρετούν συμφέρον επί χρήμασι, ή επιτυχία επειδή είχαν τόσο μαζεμένο μίσος μέσα τους ώστε απλά τους βολεψαν οι ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 19:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
παιδιά θα συμφωνήσω μαζί σας.
Η κίνηση είναι αντίδραση στη μη πληρωμή, και η πληρωμή ηθικά έπρεπε να γίνει, αφού ήταν χρήματα που έσωσαν την ομάδα σε δύσκολες στιγμές.
Τώρα, δεν είμαι πλούσιος , δεν είμαι στο μυαλό του Μυστα, αλλά σκέφτομαι ότι αν είχα τα επιτελεία που θα μου γλυτώναν 2Μ στα ...
- Τετ 03 Δεκ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Μετάγραφες θα χαλάνε πάντα και παντού. Θα έρθει καλύτερος. Αλλά αυτοί που χρησιμοποίησαν εκείνο το πουστριλικι ότι έχουμε 3 κλεισμένους και μας καθυστερεί ο Χατζόπουλος, να το κόψουν τώρα που είναι νωρίς. Μην ξεκιναμε έτσι. Γιατί όπως πετας λάσπη στον ανεμιστήρα για να πλήξεις τον εκάστοτε αντίπαλο ...
- Τετ 03 Δεκ 2025, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Προς όσους σπευδουν να βρίσουν την ΚΑΕ για μια χαλασμένη μεταγραφή: Αυτά πάντα γίνονται και θα γίνονται στα αθλήματα. Δεν είναι κανένα φοβερό σκάνδαλο, ούτε καμία φοβερή αποτυχία. Ούτε ξέρουμε τι θέλει ο παίκτης, τι ισχύει κλπ. Παρασκηνιακά με μανατζερ κλπ παίζονται διάφορα. Βεβαίως κριτική για τις ...
- Τετ 03 Δεκ 2025, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Σημείωση: Η ΠΑΕ και οτιδήποτε σχετικό με το ποδόσφαιρο, είναι παντελώς άσχετο με τη συζήτηση και με τις μεταγραφές του μπάσκετ. Εξ ου και είναι θλιβερή, αλλά και τεράστια, η ευθύνη του Μυστακίδη για τον διαχωρισμό που εισήγαγε στον κόσμο, αφού πλέον τον βλέπουμε παντού, σε όλα τα θέματα. Ας κρατάμε ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Για το βοθρόπολις και τον Πανάκα η τακτική ήταν για ακόμα μια φορά ίδια, να πάρουν και αυτοί από την πίτα.
Την ίδια στιγμή που σχεδόν όλοι είχαν πληροφορίες για τον Ζαφείρη, αυτοί είχαν Πετρωτό - Ζαΐρη , αυτός που είχε τις καλύτερες πληροφορίες εκεί μέσα ήταν ο Κουλιανος, όπου και αυτές τις έδινε ...
Την ίδια στιγμή που σχεδόν όλοι είχαν πληροφορίες για τον Ζαφείρη, αυτοί είχαν Πετρωτό - Ζαΐρη , αυτός που είχε τις καλύτερες πληροφορίες εκεί μέσα ήταν ο Κουλιανος, όπου και αυτές τις έδινε ...