Η αναζήτηση βρήκε 931 εγγραφές
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Dimitris_L4
Ο psyxras τον τελευταίο καιρό τηρούσε στάση περίεργη. Έξυπνα κειμενάκια, δήθεν αντικειμενικά και ουδέτερα, που ως σκοπό είχαν να αποδομησουν τον Ιβάν και να δικαιολογησουν ασ και Μυστακιδη.
Δεν τον εμπιστεύομαι. Εξάλλου ποτέ δεν είχε inside infos σε μεταγραφικά.
Και το λέω εγώ ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά μην το μαμάμε το τόπικ
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον πήρε ελεύθερο ρε φίλε 30 χρονων, βγήκε 2ος ο βαζελος και μετά από 1 χρόνο τον πουλάει 5 μύρια. Εγώ θα έλεγα όντως καλό ντιλnavigator11 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 18:09 Τεράστια πετυχεσά τελικά ο Μαξίμοβιτς στο Αιλάντα. Πέρασε και δεν ακούμπησε, ο ορισμός.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Τεράστια πετυχεσά τελικά ο Μαξίμοβιτς στο Αιλάντα. Πέρασε και δεν ακούμπησε, ο ορισμός.
Τον πήρε ελεύθερο ρε φίλε 30 χρονων, βγήκε 2ος ο βαζελος και μετά από 1 χρόνο τον πουλάει 5 μύρια. Εγώ θα έλεγα όντως καλό ντιλ
Βρε αν ισχύει, άριστο. Δεν αφορούσε στην οικονομική πτυχή της έλευσής ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:07
- Jump to forum
- Jump to topic
επειδη επεσα σε ενα ποστ του Κολκα το πρωι.
Το ολο θεμα εχει ενα μηνα που μαγειρευεται. Ολοι το κρατουσαν με νυχια και με δοντια κρυφο για να μην γινει διαρροή και χαλασει (ηταν και ο γαυρος στο κολπο τοτε) και βρεθηκε ενα φελλος και το ειπε στον πανακα.. και αυτος ως γνησιος 'τα λεγαμενακιας' το ...
Το ολο θεμα εχει ενα μηνα που μαγειρευεται. Ολοι το κρατουσαν με νυχια και με δοντια κρυφο για να μην γινει διαρροή και χαλασει (ηταν και ο γαυρος στο κολπο τοτε) και βρεθηκε ενα φελλος και το ειπε στον πανακα.. και αυτος ως γνησιος 'τα λεγαμενακιας' το ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχει σημασια που τα δινεις τα λεφτα. Σε εμας γινοταν κακοδιαχειρηση. Ανετα αυτα τα 12 θα μπορουσαν και φετος να δωθουν σε 3-4 μετριαντζες για αγορες και συμβολαια που δεν θα ξεραμε τι να τους κανουμε του χρονου το καλοκαιρι.
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σεις, τι σύνδρομο καταδίωξης είναι αυτό κι όποιος διαφωνεί με την πλειοψηφία είναι στημένος, βαλτός, πράκτορας της CIA, κουμπάρος του Καρυπίδη κλπ κλπ. Οκ, κάποιοι άνθρωποι έχουν απόψεις με τις οποίες δεν συμφωνούμε ή ακόμα τις βρίσκουμε παράλογες, κι εγώ θεωρώ ότι ο Ζαφείρης είναι η σπουδαιότερη ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 11:04
- Jump to forum
- Jump to topic
DamoN έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 11:01 @gika δεν είναι και μαρινακης ο Ιβαν να μπορέσει να τους φέρει όλους αυτούς . Ξέρεις εσύ![]()
Φθηνό ποστ.
Τεστ για τα αντανακλαστικά των mods.
Αιντε να δουμε
- Τετ 13 Αύγ 2025, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
A δηλαδή ψάχνουν αντικαταστάτη και όταν τον βρουν θα οριστικοποιηθεί το οικονομικό που μπορεί και να μην :lol: Λογική αλληλουχία των γεγονότων.
Ρε τι γράφουν τα τσακάλια.
Για μένα η απουσία ενημέρωσης τείνει προς το σενάριο που κυκλοφόρησε ότι όλα είναι συμφωνημένα και απλά δόθηκε χρόνος στη Σλάβια ...
Ρε τι γράφουν τα τσακάλια.
Για μένα η απουσία ενημέρωσης τείνει προς το σενάριο που κυκλοφόρησε ότι όλα είναι συμφωνημένα και απλά δόθηκε χρόνος στη Σλάβια ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 15:46
- Jump to forum
- Jump to topic
@Unpsofable78 είσαι υπέρευαίσθητος ... you are oversensitive ... 你太敏感了, 哈哈 !
- Τετ 13 Αύγ 2025, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Απάντηση Προέδρου Κρούζ Αζουλ όταν ρωτήθηκε για το υψηλό κόστος της μεταγραφής Γιακουμάκη στη μεξικάνικη ομάδα:
«Η Κρουζ Αζούλ δεν θα γίνει πρωταθλήτρια με “φθηνούς” ποδοσφαιριστές. Ένας λεγόμενος “μεγάλος” σύλλογος, με εκατομμύρια φιλάθλους και σταθερή δέσμευση για την κατάκτηση τίτλων, δεν ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως σε ρωτήσαμε ξανα6, είναι καλός ο Ιβάν τώρα, η ακόμα θέλεις να φύγει?
Δεν το πρόσεξα αν με ρωτήσατε, συγνώμη.
Ναι, αν είναι να αναλάβει ο Μυστακίδης θέλω ο Ιβάν να υποχωρήσει Το λέω ξεκάθαρα χωρίς σάλτσες.
Φιλε δεν ειναι ο ΠΑΟΚ φουτμπολ μανατζερ για να θελεις τον πλουσιοτερο ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:45
- Jump to forum
- Jump to topic
@Macho, εγώ δεν κατάλαβα το «ο Ιβαν έχει δώσει λευκή επιταγή μόνο για τον Ζαφειρη».
Τι σημαίνει αυτό;
Ότι αν χαλάσει του Ζαφειρη επιστρέφουμε στις επιλογές δανεικών και ελεύθερων τύπου Μπακαγιόκο, Κόλεϊ και Βιετεσκα;
Γιατί για μένα το πρόβλημα εκεί είναι.
Αν δεν γίνει του Ζαφειρη, το οποίο ας ...
Τι σημαίνει αυτό;
Ότι αν χαλάσει του Ζαφειρη επιστρέφουμε στις επιλογές δανεικών και ελεύθερων τύπου Μπακαγιόκο, Κόλεϊ και Βιετεσκα;
Γιατί για μένα το πρόβλημα εκεί είναι.
Αν δεν γίνει του Ζαφειρη, το οποίο ας ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
To ζήτημα είναι κατά πόσο πρόκειται για συγκυριακή κίνηση εντυπωσιασμού ή μέρος μιας γενικότερης νέας φιλοσοφίας ανάπτυξης. Δυστυχώς, μέχρι να μου δώσει η ομάδα τους λόγους να πιστέψω το δεύτερο, κλίνω προς το πρώτο.
Σιγά μην αλλάξαμε φιλοσοφία, εδώ πριν μερικές βδομάδες θέλαμε να δώσουμε τον ...