Η αναζήτηση βρήκε 932 εγγραφές
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Αρχίσατε τις παπαριές κάποιοι "θα στεναχωρήθουν κάποιοι αν έρθει", "το club Μυστακίδη " κτλ....βγήκαν τα ΠΑΟΚομετρα πάλι.
Ας μην έρθει ο Ζαφείρης αν αρνηθεί η Σλάβια, ας πάρουν άλλο παιχταρα στα χαφ
ασε τα ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΑ τα μυνηματα εδω ειναι τρυκ και τρυκ εν οψη του ΑΣ ....κλπ κλπ διαβασετα ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
και φυσικα αν ερθει και που βρηκε τα λεφτα και γιατι δεν εδινε πριν κλπ κλπ ηδη καποιος απο τον φοβο μηπως ερθει τελικα ,τωρα βρηκε τα λεφτα λεει ? :lol: :lol:
Γιατί, είναι παράλογο να ρωτήσει κάποιος γιατί δεν ενισχύονταν όπως έπρεπε η ομάδα και κατέληγε με Μουργκ, κόλεϊ και Μπακαγιόκο;
Ελα ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο λογικός της παρέας θα έλεγα εγώ.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως από κλειστή κάνουλα και ειρωνίες για αφραγκίες μέχρι 11 μυρια πρόταση για έναν παίχτη υπάρχει και η μέση λύση 2,3,4,5 μυρια για έτοιμους κανονικούς παίχτες …να γεμίσει το ρόστερ να πάμε να τους πηδήξουμε όλους
Ξέρω ξέρω ο ξενέρωτος της παρέας
Εγώ καταλαβαίνω αυτό που λες. Θα δώσουμε ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Μια φορά θέλουμε να δώσουμε λεφτά ρε μλκες της Σλάβια κάνετε μας τη χάρη για όνομα του θεού
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα σχόλιο μόνο έχω να αφήσω για την υπόθεση του Ζαφείρη, εφόσον όπως φαίνεται δεν πρόκειται για αποκύημα της φαντασίας η προσπάθεια της ΠΑΕ να τον φέρει Τούμπα. Παίρνοντας ως δεδομένο ότι η τιμή που θα τον παραχωρούσε χαλαρά η ομάδα του ανέρχεται, θα τα φουσκώσω και λίγο τα νούμερα, στα 14-15 ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 08:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ επιμένω να λεω....σε αυτή την υπόθεση κοιτάξτε το δάσος.
Ανεξάρτητα από την κατάληξη της υπόθεσης
Το δάσος κοιτάμε αλλά προς στιγμήν στην θεωρία.
Όταν το δούμε και στην πράξη και αρχίσουμε να κόβουμε και βόλτες μέσα σε αυτό, άσχετα με την έκβαση της υπόθεσης Ζαφείρη, τότε θα πανηγυρίσουμε ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Fuck logic καταστάσεις ζούμε αυτές τις μέρες αλλά καλύτερα αυτό πάρα να μιλάμε 1 μήνα για τον Κεντιρα...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
" γιατί τώρα επενδύσεις και ακριβές μεταγραφές"
Νομιζω πως αυτη η απορια ειναι περα για περα ευλογη γιατι σαν δευτερη ερωτηση ερχεται το "γιατι οχι περισυ;" που θελαμε να μπουμε και τσουλου.
Ειναι αυτο το γαμωτο που μας τρωει τοσα χρονια με αποκορυφωμα το περσινο. Απο εκει και μερα καλιο ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Με Γιακουμάκη και Ζαφείρη, ανεβαίνουμε επίπεδο πάντως.
Δεν ξέρω τι ρόλο έπαιξαν όλα όσα συνέβησαν και ακόμη συμβαίνουν, αλλά αν είναι να ανέβει τόσο η ομάδα αγωνιστικά, δεν με ενδιαφέρει και καθόλου.
Δεν ξέρω τι ρόλο έπαιξαν όλα όσα συνέβησαν και ακόμη συμβαίνουν, αλλά αν είναι να ανέβει τόσο η ομάδα αγωνιστικά, δεν με ενδιαφέρει και καθόλου.
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ επιμένω να λεω....σε αυτή την υπόθεση κοιτάξτε το δάσος.
Ανεξάρτητα από την κατάληξη της υπόθεσης
Το δάσος κοιτάμε αλλά προς στιγμήν στην θεωρία.
Όταν το δούμε και στην πράξη και αρχίσουμε να κόβουμε και βόλτες μέσα σε αυτό, άσχετα με την έκβαση της υπόθεσης Ζαφείρη, τότε θα ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνεχίζετε να μην καταλαβαίνετε τι ρωτάω και να απαντάτε σε δικά σας σενάρια ή σε πράγματα που έλεγαν άλλοι.
Πάμε μία ξανά όσο πιο απλά γίνεται και θα μιλήσω καθαρά προσωπικά αλλά υπήρχαν κι άλλοι που έλεγαν τα ίδια.
Τόσο καιρό που ο Ιβάν δεν έβαζε λεφτά (για να το πω όσο πιο απλά γίνεται) έλεγα ...
Πάμε μία ξανά όσο πιο απλά γίνεται και θα μιλήσω καθαρά προσωπικά αλλά υπήρχαν κι άλλοι που έλεγαν τα ίδια.
Τόσο καιρό που ο Ιβάν δεν έβαζε λεφτά (για να το πω όσο πιο απλά γίνεται) έλεγα ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνεχίζετε να μην καταλαβαίνετε τι ρωτάω και να απαντάτε σε δικά σας σενάρια ή σε πράγματα που έλεγαν άλλοι.
Τόσο καιρό που ο Ιβάν δεν έβαζε λεφτά (για να το πω όσο πιο απλά γίνεται ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε γινεται να σταματησε ξαφνικα η δυσκολια εισροης κεφαλαιων!!! Συμφωνω απολυτα με JohnDag ...Απλα ο Ιβαν εδω κ 5-6 χρονια αποφασισε να φτιαξει εναν ΠΑΟΚ αυτοχρηματοδοτουμενο...το οποιο αν το επικοινωνουσαν σωστα δε θα υπηρχε τοσο μεγαλη γκρινια...Επισης δν πιστευε ποτε οτι θα υπαρξει καποιος που ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν βλεπω να αναφέρει κανείς σας, τη βασική διαφορά των τελευταιων 5 ετων, σε σχέση με τις σεζον μέχρι το 2020.
Ο ανταγωνισμός δεν ειναι ίδιος. Δεν εχεις μόνο εναν γαυρο απέναντι σου που βάζει λεφτά. Εχεις άλλους δύο.
Αν αυτοί βάζουν για παράδειγμα 10 χαρτιά ετησίως και εσύ βάζεις 5, έχουν ...
Ο ανταγωνισμός δεν ειναι ίδιος. Δεν εχεις μόνο εναν γαυρο απέναντι σου που βάζει λεφτά. Εχεις άλλους δύο.
Αν αυτοί βάζουν για παράδειγμα 10 χαρτιά ετησίως και εσύ βάζεις 5, έχουν ...