Μα αυτό που λες θα ήταν ξεπούλημα κ ειδικά στα 100 ένα παραπάνω...
Δλδ θες να μου πεις ότι ΔΕΝ ήξερε... ΠΩΣ θα αντιδρούσε ο κόσμος....
Τότε με συγχωρείς, αλλά πρέπει να τον θεωρήσω αφελή...
Δεν μπορώ να το πιστέψω κ ούτε το πιστεύω ακόμη.
Αν ισχύει αυτό.....
Δεν ήξερε ότι θα χάσει πολλά λεβελ ...
Η αναζήτηση βρήκε 921 εγγραφές
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
O Ντέλιας αν καιγόταν να φύγει θα πίεζε την ομάδα να τον δώσει και στην προηγούμενη προσφορά της Στουτγκαρδης. Η θα πιεζε και στην περσινή της Μπενφίκα.
ΑΝ καιγόταν να φύγει δε θα γυρνούσε και χτες.
Δεν έχει νόημα όμως πλέον να αναλωθούμε σ αυτό.
Νόημα έχει να αντιληφθεί ο Ιβάν οτι ΔΕΝ είναι ...
ΑΝ καιγόταν να φύγει δε θα γυρνούσε και χτες.
Δεν έχει νόημα όμως πλέον να αναλωθούμε σ αυτό.
Νόημα έχει να αντιληφθεί ο Ιβάν οτι ΔΕΝ είναι ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Από που προκύπτει ότι ο Κωνσταντέλιας δεν καιγόταν να φύγει ή τέλος πάντων δεν ήθελε να φύγει;
Από το ότι αν ήθελε θα πίεζε και θα τον έδινες γιατί δεν έχεις άλλη επιλογή, του χρόνου μπαίνει στον τελευταιο χρόνο συμβόλαιου και θα έπαιρνες ελάχιστα λεφτά. Άλλο το ότι το σκεφτόταν να πάει ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πειράζει που δεν θέλω να φύγει ούτε με 20 ούτε με 30 ούτε με 40?
Κι όχι μόνο για αυτά που βλέπουμε
Όχι μόνο επειδή αυτά τα 20, 30, 40 θα πάνε στην τρύπα που θα έχει η τωρινή ΠΑΕ το 2026, 2027 κλπ και όχι σε σοβαρή ενίσχυση.
Κυρίως επειδή στο κωλο modern football , ναι, θέλω ο Ντέλιας να γίνει ...
Κι όχι μόνο για αυτά που βλέπουμε
Όχι μόνο επειδή αυτά τα 20, 30, 40 θα πάνε στην τρύπα που θα έχει η τωρινή ΠΑΕ το 2026, 2027 κλπ και όχι σε σοβαρή ενίσχυση.
Κυρίως επειδή στο κωλο modern football , ναι, θέλω ο Ντέλιας να γίνει ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Πραγματικά αναρωτιέμαι ωρες ωρες αν κάποιοι είναι ΠΑΟΚ η Σαββιδης η Άγγελος η Γκαρσια κοκ. Δηλαδή ρε παλικάρια ΑΝ και το τονίζω, ΑΝ ο Ιβαν δεν μπορέσει να επανέλθει ποτέ οικονομικά σε επίπεδο να ανταγωνιστεί τους αντιπαλους μας και έρθει μια πρόταση από τον Φουφουτοβιτς ,που μπορεί να τεκμηριώσει ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Απόλυτα αποδεκτό το συναίσθημα αλλά έως ένα σημείο. Μιλάμε για τον κόσμο των εταιρειών και σε αυτές οι στόχοι πρέπει να βασίζονται σε ρεαλιστικά δεδομένα και οχι σε συναισθήματα. Ότι είναι να γίνει αν γινει ποτε προφανώς και πρέπει να γίνει με σεβασμό στη προσφορά με εξασφαλισμενη την υστεροφημία ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Σημειώνεται, όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης πως ο Μάριος Ηλιόπουλος, «παίρνει και το προπονητικό κέντρο, τα 2 Μουσεία και το γήπεδο της ΑΕΚ για 49 χρόνια». «Ο κύριος Μάριος Ηλιόπουλος είναι ο νέος ιδιοκτήτης. Παραλαμβάνει ένα κλαμπ με πολλή υγεία και ικανά στελέχη. Ένα αθλητικό κέντρο, τα ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αυτάρκεια είναι κάθε Σάββατο ταβερνάκι στη γειτονιά, ρετσίνα - κόλα, λουκάνικο Τζουμαγιάς.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο ισχυει για τις συνηθεις μορφες επενδυσεων. Μια ποδοσφαιρικη ομαδα δεν ειναι μια συνηθισμενη μορφη εταιρειας.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω δε καταλαβαινω γενικα το κλιμα του "ο αχαριστος ΠΑΟΚτσης".
5 χρονια υπομονη ειναι λιγα; 5 χρονια χωρις προεδρο στην σουιτα. 5 χρονια παγωμενα εργα, 5 χρονια αυταρκεια, 5 χρονια να πουλαμε χρυσαφικα για να ειναι κομπλε το μαγαζι. Δηλαδη ο ΠΑΟΚτσης δεν εβαλε πλατη στον Σαββιδη; Αυτο λετε; Εγω ...
5 χρονια υπομονη ειναι λιγα; 5 χρονια χωρις προεδρο στην σουιτα. 5 χρονια παγωμενα εργα, 5 χρονια αυταρκεια, 5 χρονια να πουλαμε χρυσαφικα για να ειναι κομπλε το μαγαζι. Δηλαδη ο ΠΑΟΚτσης δεν εβαλε πλατη στον Σαββιδη; Αυτο λετε; Εγω ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:11
- Jump to forum
- Jump to topic
10000 % σωστος.
7 χρονια επενδυτης - 5 χρονια αυταρκεια και υπομονη.
Στα ποσα δηλαδη δικαιουμαστε να ζηταμε κατι; Στα 15-20; Ποσα;
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:15
- Jump to forum
- Jump to topic
10000 % σωστος.
Προσωπικα δεν εχω καμια εμπιστοσυνη πλεον οτι ο Ιβαν μπορει να φτιαξει το γηπεδο, ουτε οτι μπορει να ξεκολλησει το κλαμπ απο το μοτιβο "αυταρκειας". Και αυτο που ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε μάγκες τι λέτε τώρα;;;;
Να βάλουμε πλάτη σε δισεκατομμυριούχο γιατί έχει ζόρια;;;
Πάτε καλά;
Να κάνουμε και κανέναν έρανο ρε σεις...να πάρει δεύτερο σακάκι...
Προπερσι όταν έκανε αύξηση 40% στα διαρκείας νοιάστηκε κάνεις αν θα ζοριστει ο κόσμος;;;;
Που λέτε και αχάριστο τον κόσμο ....και ότι δεν ...
Να βάλουμε πλάτη σε δισεκατομμυριούχο γιατί έχει ζόρια;;;
Πάτε καλά;
Να κάνουμε και κανέναν έρανο ρε σεις...να πάρει δεύτερο σακάκι...
Προπερσι όταν έκανε αύξηση 40% στα διαρκείας νοιάστηκε κάνεις αν θα ζοριστει ο κόσμος;;;;
Που λέτε και αχάριστο τον κόσμο ....και ότι δεν ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 11:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Από 120 στο 170 είναι κάπου κοντά στο 40%george188 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 11:07 Γραφε οτι θες αλλά το 40% αύξηση μην το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα, έχουμε τα πιο φθηνά διαρκείας και έχειε μέσα ΟΛΑ τα παιχνίδια. Ούτε υπήρξε αύξηση 40%
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ζήτημα είναι τόσο γελοίο όσο και το να βάλουμε πλάτη στον Ιβάν στα οικονομικά του ζόριαSera4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 11:13 Αν φτάσαμε να μιλάμε οι ΠΑΟΚτσηδες και για τιμές εισιτηρίων, σίγουρα το ζήτημα πλέον έχει γελοιοποιηθει μέχρι εκεί που δεν πάει![]()