Η αναζήτηση βρήκε 976 εγγραφές

Return

από ReignMan
Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

PaokFiesta έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:06 Βασικά μετά από Λέβσκι, Έστερσουντ κλπ οφείλουμε να είμαστε φοβιτσιάρηδες στα καλοκαιρινά προκριματικά. Η ιστορία έχει δείξει ότι αυτή η εποχή είναι μανούλα για εκπλήξεις.
Χασαμε το σεντονι σχεδον ολες τις φορες εξαιτιας της μεταγραφικης αδρανειας. Με εξαιρεση την σφαγη με αγιαξ
από Mīngus
Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:57
Jump to forum
Jump to topic

Εγω δυστυχως φοβαμαι οτι οι εξελιξεις στο γηπεδικο και τον ΑΣ θα επηρεασουν ακομα περισσοτερο τον μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδας.

Μιας και αναφέρθηκε και στη σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ πάντως περί 100 χρονών, να πούμε ότι η μέχρι τώρα μεταγραφική περίοδος δεν παραπέμπει σε ομάδα που βλέπει ...
από Magpies4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

Χιλιοειπώθηκε το ξέρω, αλλά αυτή είναι και η δική μου απογοήτευση:

με πρόεδρο δισεκατομμυριούχο, πάμε στα προκριματικά με 1.5 φόρ, τρία χάφ και κενό στα σεντερ μπάκ, ενώ πήγαμε να πουλήσουμε σε εξευτελιστική τιμή το μεγαλύτερο περιουσιακό μας στοιχείο 10 μέρες πρίν τους αγώνες.

Παρόλαυτά τα ...
από embuji
Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:16
Jump to forum
Jump to topic

Μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην πεις κ. Κουβεντιδη. Ξημερωνει τεταρτη και οχι δεν εχει ανακοινωθει παικτης, ουτε συρμα στα ΑΡΔ να βγαλουν το ονομα δεν δωσατε. Την παρασκευη δηλωνουμε παικτες για τα Ευρωπαϊκα ματσ. 3 χαφ και 2 στραικερ με τον εναν να ειναι τα πρωτα του επαγγελματικα βηματα.
από paokspren
Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

Αφού κάθε καλοκαίρι περιμένουμε να δούμε σε ποια διοργάνωση θα παίζουμε πριν κάνουμε μεταγραφές.
από Polichni1926
Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

tsaousila1234 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:35 τα χει παρει ο ιβαν με τα τελευταια , οποτε να περιμενουμε δυο δυνατες κινησεις .
λογικά αυτές οι δυνατές κινήσεις ξεκινάνε με τον Μαροκινό
από embuji
Τετ 30 Ιούλ 2025, 08:55
Jump to forum
Jump to topic

Μιλαμε το αρθρο της μπουντου για την ανανεωση ειναι πραγματικο ξερατο.

Παλι καλα που κοντεψαμε να κανουμε τη γαλλικη επανασταση και μενει το μεγαλυτερο πουλεν που εχω ζησει στον ΠΑΟΚ. Γιατι ΕΜΕΙΣ τον κρατησαμε στον ΠΑΟΚ.

Καλά νταξει ρε μεγάλε τι ξερατο;;;

Χαλαρώστε λίγο με τις εκφρασεις ...
από paokspren
Τετ 30 Ιούλ 2025, 10:11
Jump to forum
Jump to topic

Αφού κατάφερε και κράτησε στο τιμόνι της ομάδας τον προπονητή που είχε συμβόλαιο και ήθελε να μείνει, ο Ιβάν κατάφερε να κρατήσει και το αστέρι της ομάδας, που επίσης είχε συμβόλαιο και ήθελε να μείνει.

Παίζει σκάκι με τον εαυτό του και κερδίζει. 8-)
από janellsis
Τετ 30 Ιούλ 2025, 10:53
Jump to forum
Jump to topic

Να πω ότι έχεις άδικο, δεν έχεις...

Σεβόμαστε, αγαπάμε, εκτιμούμε Ιβάν αλλά δυστυχώς αυτά τα έχει...

Αφού κατάφερε και κράτησε στο τιμόνι της ομάδας τον προπονητή που είχε συμβόλαιο και ήθελε να μείνει, ο Ιβάν κατάφερε να κρατήσει και το αστέρι της ομάδας, που επίσης είχε συμβόλαιο και ήθελε να ...
από gika
Τετ 30 Ιούλ 2025, 13:36
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή ξεκίνησα να διαβάζω αλλά από σπάμινγκ άλλο τίποτα, έχουμε κανένα νέο με στόχους (φορ, χαφ, στόπερ)?

Το τελευταίο νέο για στόπερ, χαφ και φορ παίζει να βγήκε τον προηγούμενο μήνα. Εκ τότε μόνο αναπαραγωγή των ίδιων ονομάτων από αρδ, πλας μερικά account με ινσαιντ και καλά ινφορμεισο που ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τετ 30 Ιούλ 2025, 13:49
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα δεν είναι ότι δεν ήρθαν στην προετοιμασία 3 παίκτες, αυτό πραγματικά συμβαίνει κάθε χρόνο σε κάθε ομάδα και δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι έχω ξεχάσει ποιο ήταν το τελευταίο καλοκαίρι που δεν ακούσαμε ότι οι μεταγραφές τελειώνουν 15/9 και το σωστό είναι να κάνουμε υπομονή ...
από Kabamaru11
Τετ 30 Ιούλ 2025, 14:32
Jump to forum
Jump to topic

O Ουρουγουανος ειναι ξεκαθαρα προταση του Σερρα.

Περι Βρυζα,ειμαι θετικος,αλλα νομιζω ο Κολκας θα ειναι αυτος που θα χαρει παραπανω απ ολους,θα εχει τα κονε του κ θα το παιζει παλι -τζαμπα- μαγκας περι ρεπορταζ :lol:
από joshua
Τετ 30 Ιούλ 2025, 16:45
Jump to forum
Jump to topic

Στην αρχή της περιόδου με τις γρήγορες πρώτες κινήσεις το κλίμα ήταν καλό. Άρχισε να χαλάει λίγο πριν την προετοιμασία όταν ο στόχος των 2 προσθηκων άρχισε να απομακρύνεται και μαμηθηκε εντελώς στο άκουσμα της μεταγραφής Ντελια. Έκτοτε εν απουσία ειδήσεων έχει σταθεροποιηθει εκεί.
από Kabamaru11
Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:40
Jump to forum
Jump to topic

Ας αφήσουμε το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι στην άκρη.

Διάολε ας δεχτούμε ότι ο παίκτης θα έρθει εδώ και θα βγει ο καινούργιος Πρίγιο.

Μόνο εγώ θεωρώ αδιανόητα υπερβολικό ποσό τα 2.8Μ (συν 1.3Μ για τριετές συμβόλαιο) για έναν 27χρονο παίκτη με αυτό το βιογραφικό;

Τι να πω δεν ξέρω, ίσως να είμαι ...
από joshua
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:49
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ φοβάμαι μονο μην δει το νέο συμβόλαιο του Ντελια ο Κεντιρα και πει δεν δέχομαι ευρώ λιγότερο...