Η αναζήτηση βρήκε 976 εγγραφές

Return

από Odi
Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

.........................

, έστω τυχαία θα πέσει μια φορά η μπάλα πάνω μου να την βάλω στα δίχτυα.

αν δεν πέσει?? θα είσαι άφαντος??

Θα κάνω ό,τι και ο Μουργκ, ο Μπακαγιόκο, ο Κόλει και τόσοι άλλοι.. Θα είμαι αόρατος και θα πληρώνομαι. Στον ΠΑΟΚ οι αόρατοι πληρώνονται, οι ορατοί ...
από Patron
Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:25
Jump to forum
Jump to topic

Όχι θα κάνει ντεκαπαζ κ θα τρέχει σαν ακέφαλο κοτόπουλο. Δεν χρειαζόμαστε φορ έτσι όπως παίζουμε. Κ με δέκα παίχτες βγαίνει, αλλά οκ βάζουμε έναν εκεί.
από vs40
Δευ 28 Ιούλ 2025, 23:03
Jump to forum
Jump to topic

Ψάξτε φορ. Όταν η ομάδα είχε τον Τζίμα, έπαιζε ο Σαματα :lol: . Πέρυσι ο Τζίμας έπρεπε να είναι εναλλάξ βασικός με το Ρώσο και έτσι θα έμενε. Φέτος βασικουρα με 20 γκολ άνετα στη σεζόν. Τέτοιες προδιαγραφές φορ με ύψος, κεφάλι, τελειώματα, διείσδυση απλά δε βρίσκεται. Για κάποιο μυστήριο λόγο του ...
από Outsider1926
Δευ 28 Ιούλ 2025, 23:03
Jump to forum
Jump to topic

Μπορεί να είναι off topic...

Δεν θαμπώθηκα ποτέ από όσα είδα από το Μαροκινό άτι aka Ουαλίντ Σεντίρα/ Κεντίρα, ίσα ίσα αν δεν έρθει θα πάρω τα πάνω μου. Σκουντούφλης πολυτελείας, προσπαθεί να είναι συμμετοχικός, μαχητικός, τα δίνει όλα και συμφέρει. Αν αφαιρέσεις όμως τη σωματοδομή του, τα αθλητικά ...
από alexgarcia6
Τρί 29 Ιούλ 2025, 02:31
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω πού βρίσκετε το κουράγιο και μιλάτε για παίκτες.
Εγώ αν ήμουν Σαββίδης και μου κάνανε πόλεμο για να αποχωρήσω, δε θα έβαζα ούτε ένα ευρώ μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Όχι εκατομμύρια.
Θεωρώ αδύνατον να μείνει ανεπηρέαστο το αγωνιστικό με ίσα συμβαίνουν

δεν θα αλλαζε και τιποτα ...
από alexgarcia6
Τρί 29 Ιούλ 2025, 03:02
Jump to forum
Jump to topic

Tolaros έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 02:36 Έγινε μεγάλε δε βάζει φράγκο ο Ιβάν. Επόμενη γραμμή
Προεδρε αν δεν υποταχθει ο ΑΣ μη βαλεις ουτε ευρω! Για την ακριβεια μη ξαναβαλεις ποτε τιποτα! Με τους αχαριστους που εμπλεξες
από arrwstos
Τρί 29 Ιούλ 2025, 06:34
Jump to forum
Jump to topic

Ζητήσανε εγγυήσεις από τον επιχειρηματία της ΠΑΕ για το γήπεδο του ΠΑΟΚ, και άρχισαν τα όργανα "εγώ αν ήμουν Σαββίδης δεν θα έβαζα ευρώ για παίκτη μέχρι να μου το δώσουν ".

Άχου τα μωρέ. Πολύ ΠΑΟΚ ακούγονται όλα αυτά.
από Polichni1926
Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:20
Jump to forum
Jump to topic

Παντως στα περσινα πλειοφ που ηταν μονο ντερμπι ο γαυρος εβαλε 13 γκολ, εμεις και ο βαζελος απο 11 και η αεχ 4. Απλα το αναφερω.

Η υπόλοιπη σεζόν δεν μετράει? 6 γκολ σε 8 ντέρμπι. Επίσης στα πλέι οφ βάλαμε γκολ σαν αυτά του Μιχαηλίδη που ενισχύουν το επιχείρημά μου πως δεν μπορούμε να ...
από Mitsospaoki4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:39
Jump to forum
Jump to topic

Ο Τζορμπατζογλου πριν λιγο ειπε ενα εξωφρενικο νουμερο που θελω να πιστευω οτι το ειπε εκ παραδρομης και δεν ισχυει.
Οτι η ομαδα εχει ασχοληθει αυτο το καλοκαιρι με πανω απο 20 περιπτωσεις φορ που η συντριπτικη πλειοψηφια μας εριξε ακυρα.
20;;;; :shock:

Δεν μου φαίνεται καθόλου απίθανο.
Εχει ...
από makispaspartou
Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα είναι σοβαρό να μεταφέρεται προς την κοινή γνώμη ότι φάγαμε άκυρο από 20 και πλέον παίκτες?
Ας πληρώσει μάνατζερ να δεις πως δέχονται τουλάχιστον οι μισοί.
Αλλά σε κάθε περίπτωση δε βγάζεις τέτοια πράγματα, δε βοηθούν.
από VfB v2
Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:49
Jump to forum
Jump to topic

Ο Τζορμπατζογλου πριν λιγο ειπε ενα εξωφρενικο νουμερο που θελω να πιστευω οτι το ειπε εκ παραδρομης και δεν ισχυει.
Οτι η ομαδα εχει ασχοληθει αυτο το καλοκαιρι με πανω απο 20 περιπτωσεις φορ που η συντριπτικη πλειοψηφια μας εριξε ακυρα.
20;;;; :shock:

Δεν μου φαίνεται καθόλου απίθανο.
Εχει ...
από Metagrafakias
Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:10
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι γνωστο οτι ο Σαββιδης δεν θελει να πληρωσει μανατζερς..
Ειναι σα να θελεις να αγορασεις σπιτι αλλα να μην πληρωσεις μεσιτη..
Θα βρεις να παρεις αλλα κανα ερειπιο,ενω αν πας με μεσιτη μπορει να σου κοστισει λιγο πιο ακριβα, συν η αμοιβη του,αλλα θα εχεις προσβαση σε αρκετα διαμαντακια που δεν ...
από Odi
Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:24
Jump to forum
Jump to topic

Άλλη μια μέρα χωρίς ανανέωση Ντέλια, χωρις φορ, χωρίς χαφ και χωρίς στόπερ.

Με αγορές ως τώρα 2 εκατομμύρια ευρώ.
από charisiad
Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:28
Jump to forum
Jump to topic

Odi έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:24 Άλλη μια μέρα χωρίς ανανέωση Ντέλια, χωρις φορ, χωρίς χαφ και χωρίς στόπερ.

Με αγορές ως τώρα 2 εκατομμύρια ευρώ.
οι σιτιζομενοι θα σκεφτονται ολο και κατι περισσοτερο γελοιο για να δικαιολογησουν τον φαν του Νιεφσκι