Η φάση με Κεντιρα είναι σαν να βγαίνεις Σαββατόβραδο για καμάκι, να είναι οι περισσότερες στο μαγαζί out of your league και τελικά να πείθεις τον εαυτό σου ότι αξίζει να μιλήσεις στην ασχημουλα γιατί ίσως έχει κρυφές χάρες. Που μπορεί και να έχει. Αλλά εκ πρώτης φαίνεται ότι είναι λύση ανάγκης.
Το ...
Η αναζήτηση βρήκε 961 εγγραφές
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 23:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ρε παιδιά ο Πριγιο ήταν διεθνής με τη Σερβία και έπαιζε στη Λέγκια όταν αυτή έπαιξε και CL.
Βλέπετε φέτος να χτυπάμε κανένα αντίστοιχο βιογραφικό;
Βλέπετε φέτος να χτυπάμε κανένα αντίστοιχο βιογραφικό;
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
το τι ιεροσυλίες γράφονται για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα, δεν λέγεται
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ερώτηση γιατί θα σκάσω.
Για χάρη της κουβέντας ας δεχθούμε πως ο Πριγιο ήταν άχρηστος και με άθλιο βιογραφικό, αλλα στον ΠΑΟΚ έκανε παπάδες.
Πόσες τέτοιες περιπτώσεις θυμάστε; 5; 10; 50;
Ε υπάρχουν καμία 200 που ήρθαν με άθλιο βιογραφικό ή / και κατακορυφη πτωση στη καριερα τους και το ...
Για χάρη της κουβέντας ας δεχθούμε πως ο Πριγιο ήταν άχρηστος και με άθλιο βιογραφικό, αλλα στον ΠΑΟΚ έκανε παπάδες.
Ε υπάρχουν καμία 200 που ήρθαν με άθλιο βιογραφικό ή / και κατακορυφη πτωση στη καριερα τους και το ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι συζητιέται ακόμη στα 100 μας χρόνια να είναι οκ να πας με Τσεντίρες και να παζαρεύεις σκόντο στο ταμείο για Κραλ, με ξεπερνά.
Δηλαδή ντρέπομαι εγώ να κάνω παζάρια όταν πάω να πληρώσω στην λαϊκή για 1 κιλό σαρδέλα, που ο μισθός μου τελειώνει στις 20 του μήνα, αλλά κάποιοι είστε εντάξει με ...
Δηλαδή ντρέπομαι εγώ να κάνω παζάρια όταν πάω να πληρώσω στην λαϊκή για 1 κιλό σαρδέλα, που ο μισθός μου τελειώνει στις 20 του μήνα, αλλά κάποιοι είστε εντάξει με ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρα αυτός θα είναι 

- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ένα θα πω, π.Π. και μ.Π. εποχή…
Όσο ψάχνουν αυτοί που ψάχνουν κ με αυτά τα κριτήρια για φορ το κοντέρ θα συνεχίσει να γράφει.
Πάμε για 7+ χρόνια χωρίς φορ…
Όσο ψάχνουν αυτοί που ψάχνουν κ με αυτά τα κριτήρια για φορ το κοντέρ θα συνεχίσει να γράφει.
Πάμε για 7+ χρόνια χωρίς φορ…
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 08:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα γκόλ είναι η ταρίφα του Τσεντίρα. (τον χρόνο).
Όχι δεν είναι η ταρίφα του. Η μοναδική σεζόν που ο Cheddira έχει πετύχει 1 γκολ είναι η περσινή. Στην οποία βέβαια αν ανάγεις τα λεπτά του σε 90λεπτα βγαίνουν 7 ματς.
Είναι θεμιτό όλοι εδώ μέσα να γράφουμε την (αστοιχείωτη) άποψη μας για ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 08:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ερώτηση γιατί θα σκάσω.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμια μεταγραφη δεν ειναι σιγουρο οτι θα πετυχει λογω βιογραφικου και καμια μεταγραφη δεν θα πετυχει σιγουρα επειδη εδωσες περισσοτερα λεφτα.
Αυτο που κανουν και τα 2 ομως οσο καλυτερα ειναι, ειναι να ανεβαζουν την πιθανοτητα επιτυχιας. Μπορει να μην ταιριαξει ο παικτης μπορει να μαλωσει με ...
Αυτο που κανουν και τα 2 ομως οσο καλυτερα ειναι, ειναι να ανεβαζουν την πιθανοτητα επιτυχιας. Μπορει να μην ταιριαξει ο παικτης μπορει να μαλωσει με ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Είπες για άσχημα και νόμιζα ότι έκλεισε!
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες για να φέρουν τον Τόμας.
Εκεί γύρω στις 26 Αυγούστου θα πουν "κάναμε τις προσπάθειες μας, προσφέραμε πολλά ...γκουχ γκουχ λεφτά, και οι παίχτες δεν θέλαν να έρθουν Ελλάδα.Τι να κάνουμε, να μείνουμε χωρίς φορ;Πάρε Μπράντον ξανά"!
Εκεί γύρω στις 26 Αυγούστου θα πουν "κάναμε τις προσπάθειες μας, προσφέραμε πολλά ...γκουχ γκουχ λεφτά, και οι παίχτες δεν θέλαν να έρθουν Ελλάδα.Τι να κάνουμε, να μείνουμε χωρίς φορ;Πάρε Μπράντον ξανά"!
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαββίδης σε Λουτσέσκου: “Διάλεξε ποιον σέντερ φορ, θέλεις από τη λίστα”!
απο την λιστα ειμαι σιγουρος οτι οι μισοι δεν θελουν να ερθουν και οι αλλοι μισοι θελουν πολλα χρηματα...
αρα να χαμε να λεγαμε
Μπραντον μλκ ελα να υπογραψεις, δεν υπαρχει καλυτερος απο σενα σ ολη την γη

απο την λιστα ειμαι σιγουρος οτι οι μισοι δεν θελουν να ερθουν και οι αλλοι μισοι θελουν πολλα χρηματα...
αρα να χαμε να λεγαμε
Μπραντον μλκ ελα να υπογραψεις, δεν υπαρχει καλυτερος απο σενα σ ολη την γη

- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
ΚΙνησεις σαν του Τσολακ, του Τσαλοφ κτλ ακομα κι αν δεν επιασαν, δειχνουν μια λογικη και ενα σχεδιασμο, και οποτε δεν τις κατακρινω.
Το ιδιο και κινησεις στυλ Πριγιο ή Ντεσποντοφ. Απο το ιδιο ραφι ειναι, και δειχνουν και το ταβανι της ομαδας μας.
Αλλα κινησεις στυλ Κεντιρα (που δεν βλεπεις τιποτα ...
Το ιδιο και κινησεις στυλ Πριγιο ή Ντεσποντοφ. Απο το ιδιο ραφι ειναι, και δειχνουν και το ταβανι της ομαδας μας.
Αλλα κινησεις στυλ Κεντιρα (που δεν βλεπεις τιποτα ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Εαν η ομαδα κανει προταση 3 μυρια στη Ναπολι τοτε δε θελω να σας στεναχωρησω αλλα οντως ειναι ολ ιν για την αποκτηση επιθετικου ασχετα αν αυτος δε μας κανει εμας τους οπαδους...
δημήτρη το ολ ιν δεν το κάνεις για όποιον βρεις, το κάνεις για εκεί που αξίζει
αλλιώς γεμίζεις πάλι τισουντάλιδες
το ...