Αυτο που καταλαβαινω απο τα συμφραζομενα ειναι οτι αν πουλιοταν ο Ντελιας ειχαν ετοιμους τον Μοχαμεντ και τον Κραλ,ενω τωρα που πιθανον δεν θα πωληθει ξαναγυρισαν στους αρχικους τους στοχους, που μαλλον ειναι ο Σεντιρα και καποιο αλλο χαφ πιθανον δανεικος...
Το ιδανικο βεβαια θα ηταν και να μην ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1430 εγγραφές
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Το να μιλάμε ακόμα για ffp είναι αστείο γενικά
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρόβλημα ή η παρανόηση, πείτε το όπως θέλετε, είναι οτι το θέμα δεν είναι το να έρθουν ΚΑΙ δανεικοί ή ελεύθεροι.
Είναι να ψάχνεις σχεδόν μόνιμα ελεύθερους για να μην πληρώσεις ομάδες, και έτσι χάνεις παίκτες που θέλεις και χρειάζεσαι.
Ελεύθερος ήρθε ο Καμαρά, ελεύθερος ήρθε και ο Κολευ και ο ...
Είναι να ψάχνεις σχεδόν μόνιμα ελεύθερους για να μην πληρώσεις ομάδες, και έτσι χάνεις παίκτες που θέλεις και χρειάζεσαι.
Ελεύθερος ήρθε ο Καμαρά, ελεύθερος ήρθε και ο Κολευ και ο ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κακός ο γκρινιάρης ο αχάριστος κόσμος πηρε ηδη 16κ διαρκείας και πάει για νέο ρεκόρ. Αυτος ο κόσμος που 48 ώρες νωρίτερα έκανε διαδικτυακή (και οχι μόνο) επανάσταση για να μην φυγει ο Ντέλιας.
Την υποστήριξη που βλέπει στη πράξη ο Ιβάν, την είχε μόνο ο Ζαγοράκης (πρόσφατα) και είχε ροστερ που ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο που καταλαβαινω απο τα συμφραζομενα ειναι οτι αν πουλιοταν ο Ντελιας ειχαν ετοιμους τον Μοχαμεντ και τον Κραλ,ενω τωρα που πιθανον δεν θα πωληθει ξαναγυρισαν στους αρχικους τους στοχους, που μαλλον ειναι ο Σεντιρα και καποιο αλλο χαφ πιθανον δανεικος...
Το ιδανικο βεβαια θα ηταν και να μην ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως όσοι δεν ενδιαφέρεστε για το τι παίκτες θα έρθουν και υπό ποιο καθεστώς θα έρθουν, δεν υπολογίζετε κάτι πολύ βασικό. Η ομάδα πουλάει τα ταλέντα της και επενδύει ένα μικρό κλάσμα των εσόδων κατά κανόνα σε παίκτες με μηδαμινή μεταπωλητική αξία. Δεν ξέρω αν γι'αυτό πρέπει να ψέξουμε την διοίκηση ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά, δεν ντρέπονται λίγο αυτόν τον συγκινητικό κόσμο που κοντεύει να αγοράσει ολόκληρη την Τούμπα σε διαρκείας και να ανταποκριθούν επιτέλους κάνοντας δυο μεταγραφές της προκοπής;
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα 100 χρόνια , με αναμενόμενο sold out στα διαρκείας , και μπιλιονερ υγιή ιδιοκτήτη που μπορεί να εμφανιστεί στο γήπεδο με ελικόπτερο και ειδικά μετά τα προχθεσινά οτιδήποτε άλλο πέραν από σοβαρή επένδυση οικονομική σε χάφ και φορ είναι κοροϊδία
Προσωπικά μετά τα γεγονότα της Πέμπτης είμαι πλέον ...
Προσωπικά μετά τα γεγονότα της Πέμπτης είμαι πλέον ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα 100 χρόνια , με αναμενόμενο sold out στα διαρκείας , και μπιλιονερ υγιή ιδιοκτήτη που μπορεί να εμφανιστεί στο γήπεδο με ελικόπτερο και ειδικά μετά τα προχθεσινά οτιδήποτε άλλο πέραν από σοβαρή επένδυση οικονομική σε χάφ και φορ είναι κοροϊδία
Προσωπικά μετά τα γεγονότα της Πέμπτης είμαι ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά, δεν ντρέπονται λίγο αυτόν τον συγκινητικό κόσμο που κοντεύει να αγοράσει ολόκληρη την Τούμπα σε διαρκείας και να ανταποκριθούν επιτέλους κάνοντας δυο μεταγραφές της προκοπής;
Έλα ντε...26/8 έχουμε σήμερα τι περιμένουν;;;;
Ε ας περιμένουμε ως τις 26/8 αφού είναι νωρίς ακόμη και αν δεν ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλα ντε.
Μόνο αυτό το ανούσιο πράγμα που κάνουν όλες οι ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
το σεναριο τα τελευταια χρονια ειναι γνωστο.
κατα το τελος Απριλιου τα στελεχη δουλευουν εντατικα για να ερθουν μεταγραφες εγκαιρα στην προετοιμασια
Μετα παρουσιαζονται οι συνηθεις επιπλοκες και δεν προλαβαινουν την προετοιμασια
Αλλα μεχρι τελη Αυγουστου, εφοσον δεν προκυψει κανα μπουλκουμε, θα ...
κατα το τελος Απριλιου τα στελεχη δουλευουν εντατικα για να ερθουν μεταγραφες εγκαιρα στην προετοιμασια
Μετα παρουσιαζονται οι συνηθεις επιπλοκες και δεν προλαβαινουν την προετοιμασια
Αλλα μεχρι τελη Αυγουστου, εφοσον δεν προκυψει κανα μπουλκουμε, θα ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
O ΠΑΟΚ πάνω από πρόσωπα και πάνω από όλα αλλά αυτό σημαίνει και ο ΠΑΟΚ πάνω από αυτάρκειες, selling club και νόμους της αγοράς για κάποιες περιπτώσεις. Υπάρχουν πλέον όρια και κόκκινες γραμμές.
Ο πατέρας μου είχε τον Κούδα εγώ θέλω τον Ντελια. Φτιάξε την ομάδα του Ντελια και δώστου το 10.
Ο πατέρας μου είχε τον Κούδα εγώ θέλω τον Ντελια. Φτιάξε την ομάδα του Ντελια και δώστου το 10.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία αχαριστία, που ακριβώς την είδατε; Στο ότι πάει να γίνει φέτος ρεκόρ στα διαρκείας;
Κάθεστε και ασχολείστε με 4-5 ακάου στα σόσιαλ και νομίζετε ότι αυτοί εκφράζουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ;
Ακόμα σήμερα, ακόμα και μετά στην ιστορία με τον Ντέλια, οι 99 στους 100 ΠΑΟΚτσήδες επιθυμούν ξεκάθαρα την ...
Κάθεστε και ασχολείστε με 4-5 ακάου στα σόσιαλ και νομίζετε ότι αυτοί εκφράζουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ;
Ακόμα σήμερα, ακόμα και μετά στην ιστορία με τον Ντέλια, οι 99 στους 100 ΠΑΟΚτσήδες επιθυμούν ξεκάθαρα την ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλα ντε.
Μόνο αυτό το ανούσιο πράγμα που κάνουν όλες οι ομάδες παγκοσμίως έχασαν, την προετοιμασία. Και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το κάνουν όλοι, αλήθεια προσφέρει κάτι;
Ααα και τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς αλλά δεν είναι ότι κρίνεται και τίποτα ...