Το μονο μπραβο παει στον κοσμο που με τις αντιδρασεις του κρατησε πιθανον τον Ντελια στην ομαδα ,σε κανεναν Ιβαν...
Ιβαν αμα δεν μπορεις βγες και μιλα και επικοινωνησε το...Αλλιως βγαλε πωλητηριο καθαρα και τιμια!!!
Η αναζήτηση βρήκε 949 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Είδε κανείς τι έγινε κατά του Ιβάν στα μήντια; Μιλάμε έγινε Ο χαμός... Αυτό νομίζω κράτησε τον Ντέλια ... (αν τον κράτησε).
Τραγελαφικό εάν άλλαξε απόφαση λόγω των αντιδράσεων. Δηλαδή τι περιμενε? Παλαμάκια και μπεεε?
Τραγελαφικό επίσης εάν ήταν όλο ένα κακοστημενο επικοινωνιακο παιχνίδι για ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως αυτή η εικόνα ερασιτεχνικής διαχείρισης, πιστεύω παίζει ρόλο και στα πολλά άκυρα που έχουμε φάει ως τώρα από παίχτες.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα που μένει ο Ντελιας σας χαλάει ο Σεντιρα ?
Ναι.
Η παραμονή του Ντέλια, ένα θέμα που δεν έπρεπε να παίξει καν φέτος, δεν αλλάζει τίποτα όσον αφορά τα υπόλοιπα.
Η μάλλον και για να είμαι δίκαιος, αλλάζει.
Η υπομονή και το χαμηλά την μπάλα (προφίλ που συνειδητά κρατούσα τόσο καιρό) μας ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Καπου εδω να πουμε επισης οτι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκτος απτο οτι εξοργισε χιλιαδες ΟΠΑΔΟΥΣ της
Εγινε επισης ρεζιλι στην διεθνη ποδοσφαιρικη αγορα
Εγινε επισης ρεζιλι στην διεθνη ποδοσφαιρικη αγορα
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Niknikos γράφει, axaristos4 βάζει like. Κοινό σημείο, εγγραφή και οι δύο 24/7/2025. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε. Και βέβαια εμείς οι 'άλλοι' είμαστε παρεάκι, οι όμοιοι που τελείωσαν τα ψωμιά μας. Να δούμε πόσα troll θα μαζευτούν ακόμη
Μέχρι χθες μαζί σου και με τους aiva19, eorptol κ.α ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακυρωσε το ντιλ τελευταια στιγμη ποιος???ο Σαββιδης??το οκ ποιος το εδωσε τοτε???εγω??
Ρε μην μας περνατε για χαζους...
3-4 τρολακια μεινανε εδω μεσα που ξαφνικα εμφανιστηκαν τωρα,και πουλανε και τρελιτσα,πηγαινετε απο Μικρας Ασιας για το 20αρικο αιντε αργησατε...
ας φαω 500 ban ακομα, εγω ΠΑΟΚ θα ...
Ρε μην μας περνατε για χαζους...
3-4 τρολακια μεινανε εδω μεσα που ξαφνικα εμφανιστηκαν τωρα,και πουλανε και τρελιτσα,πηγαινετε απο Μικρας Ασιας για το 20αρικο αιντε αργησατε...
ας φαω 500 ban ακομα, εγω ΠΑΟΚ θα ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πολύ λυπητερό και ετεροντροπιαστικό, ακόμη και αν πρόκειται για τρολς, να πιστεύει κάποιος ότι οι οπαδοί που είχαν τρελαθεί με την ενδεχόμενη πώληση Ντέλια, μπορεί και να μην χαίρονται που κατά πώς φαίνεται, μένει.
Θα έλεγα στα τρολς, αν αυτά υπάρχουν, να μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια ...
Θα έλεγα στα τρολς, αν αυτά υπάρχουν, να μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:57
- Jump to forum
- Jump to topic
[quote]WeWillRockYou:Μετά την μεταγραφή φορ,χαφ και μπακ, θα ήθελα και μια μεταγραφή ενός σοβαρού στελέχους στην διοίκηση.
Έναν άνθρωπο επιτέλους να τα βάλει κάτω και να δώσει ένα οργανωμένο πλάνο σε κόσμο και ιδιοκτήτη, για το πως μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα ως σύλλογος, με τις όποιες ...
Έναν άνθρωπο επιτέλους να τα βάλει κάτω και να δώσει ένα οργανωμένο πλάνο σε κόσμο και ιδιοκτήτη, για το πως μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα ως σύλλογος, με τις όποιες ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Τεράστια νίκη για την Savvidis FC.aivas19 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:39 Βιαστήκατε ψυχούλες μου; Σας είπα και σε άλλο τόπικ υπομονή, όλα θα γίνουν. Να βγει η χρονιά, νωρίς είναι ακόμα
ΥΓ: Που είσαι ρε Μπαρκα
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε χρειαζονται ειρωνειες...Υπαρχει καποιος που να πιστευει οτι ο μικρος μας Μαγος ηταν ενα βημα απο τους Γερμανους χωρις να ειχε δωσει ο Ιβαν το οκ??τι λεμε τωρα ρε παιδια!!!!
Εγω θα ξανα πω...Ενα τεραστιο μπραβο στον κοσμο του ΠΑΟΚ που κρατησε τον υπερπαιχτη...
Εγω θα ξανα πω...Ενα τεραστιο μπραβο στον κοσμο του ΠΑΟΚ που κρατησε τον υπερπαιχτη...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:07
- Jump to forum
- Jump to topic

ΚΟΥΙΖ
Μας περνανε για:
Α. Ηλιθιους
Β. Πολυ ηλιθιους
Γ. Παρα πολυ ηλιθιους
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη ηταν ο Ιβαν αραχτος με το fredo του και ενα ποδι πανω στο γραφειο, σκρολαρε στο ιντερνετ και ξαφνικα διαβαζει οτι ο Ντελιας εκλεισε στην Στουτγκαρδη;;
Και μετα τι εγινε;; Τον πηρε τηλεφωνο να μαθει αν αληθευει για να του πει γυρνα πισω ρε μπραταν που σε λεω εγω τωρα μπλιετ;;;
Ειμαστε ...
Και μετα τι εγινε;; Τον πηρε τηλεφωνο να μαθει αν αληθευει για να του πει γυρνα πισω ρε μπραταν που σε λεω εγω τωρα μπλιετ;;;
Ειμαστε ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να γράψει κανείς και τι να σκεφτεί.
Μας γαμήσατε όλη τη μέρα και όλες τις εβδομάδες του καλοκαιριού.
Χαίρομαι για την αντίδραση του κόσμου και τις αντιδράσεις αν υπήρξαν κι εντός του ΠΑΟΚ. (Λουτσέσκου και Βιειρίνια)
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα και φυσικά το κόσμημα Ντέλιας έπρεπε να συνεχίσει να ...
Μας γαμήσατε όλη τη μέρα και όλες τις εβδομάδες του καλοκαιριού.
Χαίρομαι για την αντίδραση του κόσμου και τις αντιδράσεις αν υπήρξαν κι εντός του ΠΑΟΚ. (Λουτσέσκου και Βιειρίνια)
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα και φυσικά το κόσμημα Ντέλιας έπρεπε να συνεχίσει να ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Το σωστό πρωτοσέλιδο είναι ότι ο Σαββίδης κατάλαβε το αυτογκόλ που έβαλε αφουγκραζόμενος τις αντιδράσεις του κόσμου και τελικά πήρε πίσω το λόγο του. Γιατί για να υπάρξει ντιλ πρέπει να δώσεις το οκ.
Ας κάνει τώρα τα αδύνατα δυνατά να ικανοποιήσει το παιδί για να μείνει.
Αλλά να προσπαθείς να ...
Ας κάνει τώρα τα αδύνατα δυνατά να ικανοποιήσει το παιδί για να μείνει.
Αλλά να προσπαθείς να ...