Η αναζήτηση βρήκε 949 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Διαχείριση ερασιτεχνικής ομάδας..
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε ότι ο Κωνσταντέλιας είχε δεύτερες σκέψεις και ενώ ταξίδευε για τη Στουτγκάρδη τον κάλεσε να γυρίσει πίσω, ακυρώνοντας το deal και καταθέτοντας πρόταση ανανέωσης στον παίκτη!
Τι ειναι αυτα ρε μλκ. Ποιος τα σκεφτεται ολα αυτα ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Επικοινωνιακά είμαστε τσίρκο τα τελευταία χρόνια. Μου φαίνεται αδιανόητο να μην ήξερε ο Σαββίδης τι γίνεται και τελευταία στιγμή να μπλόκαρε τη μεταγραφή. Ο κόσμος πλέον είναι καχύποπτος και με το δίκιο του.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο,τι και να γίνει σημερα, δεν παύει η όλη διαχείριση να ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαλαστειτε τωρα και που θα μεινει.
Αλλα βεβαια πως να κανεις back tracking σε ολη αυτη τη σαβουρα. :lol:
Τεινω να πιστέψω οτι αν επεσε δουλεμα (και δεν θελω να περιαυτολογω αλλα ειμαι απ τους πρώτους που εγραψαν γι αυτη την πιθανοτητα), ωρες ωρες σας αξιζει.
Το ότι ήθελε να τον πουλήσει και ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαλαστειτε τωρα και που θα μεινει.
Αλλα βεβαια πως να κανεις back tracking σε ολη αυτη τη σαβουρα. :lol:
Τεινω να πιστέψω οτι αν επεσε δουλεμα (και δεν θελω να περιαυτολογω αλλα ειμαι απ τους πρώτους που εγραψαν γι αυτη την πιθανοτητα), ωρες ωρες σας αξιζει.
Έχεις σοβαρό θέμα... Που ΑΚΡΙΒΩΣ ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα όχι.
Και κράξτε όσο θέλετε.
Μπλόκαρε τη μεταγραφή ποιος? Αυτός που έδωσε το ΟΚ?
Πιο πιθανό έχω να έλαβε καμία παραίτηση Λουτσεσκου.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ασόβαρη ομάδα τελείως. ΓΤΜ!Michael Scott έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:17 Ο,τι και να γίνει σημερα, δεν παύει η όλη διαχείριση να ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια είναι πολύ ΠΑΟΚ αλλά φέτος το έχουν τερματίσει
-Μουτράκια Ιβαν-Ραζβαν, κλειστά τηλέφωνα, σιγή ασυρμάτου για 10μερες , φάγαμε τα νύχια τους ενός χεριού
-Σίριαλ Μειτε , μικρό ευτυχώς , πώληση Κοταρσκι, μεταγραφές Τειλορ-Κενι, θα έρθουν δεν θα έρθουν , πάει ένας ...
-Μουτράκια Ιβαν-Ραζβαν, κλειστά τηλέφωνα, σιγή ασυρμάτου για 10μερες , φάγαμε τα νύχια τους ενός χεριού
-Σίριαλ Μειτε , μικρό ευτυχώς , πώληση Κοταρσκι, μεταγραφές Τειλορ-Κενι, θα έρθουν δεν θα έρθουν , πάει ένας ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Σωτήρας ο ΙΒΑΝ μας έσωσε απο την πώληση μόλις σφυγμομέτρησε την αντίδρασή του κόσμου....Ντροπή απλά ντροπήPsaras έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:44 Ο Ντέλιας δεν θέλει να φύγει.
Ο Σαββίδης δεν θέλει να πουλήσει.
Η Στουτγάρδη δεν θέλει να δώσει 20+ κασέρι.
Την μεταγραφή την έχουν όλοι όμως σίγουρη![]()
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Γελοια κατασταση...κ καλα δευτερες σκεψεις...Μπραβο σε ολο τν κοσμο που κρατησε τν Ντελια!!!!
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Βλαδίμηρος την έκοψε την μεταγραφή...Μαλακά του λέει με αυτά που κάνεις θα χάσουμε και το λιμάνι...Ποιο Νατο και ποιο Αμερικάνοι...Θα κάνουν ντου τα Παοκια και θα τα κανουν όλα λαμπογιαλο 

- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι παρασταση δωσατε ρε??για χαζους μας περνατε??
Χειροτερο και απο την πωληση ειναι αυτο...
Ιβαν εχασες και τους τελευταιους υποστηρικτες σου..
Απο δω και περα η κριτικη θα γινει πιο εντονη γιατι πλεον δε πιστευω οτι νιωθεις!!!
Χειροτερο και απο την πωληση ειναι αυτο...
Ιβαν εχασες και τους τελευταιους υποστηρικτες σου..
Απο δω και περα η κριτικη θα γινει πιο εντονη γιατι πλεον δε πιστευω οτι νιωθεις!!!
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
AN τελικά δε φύγει ο Ντέλιας - που μακαρι και δεν θέλω ούτε φορ ουτε στοπερ πραγματικα δε με νοιάζει ας παίξουνε οι μικροί - και επίσης ας μη γίνει ποτε αυτο που λεω παρακάτω αν ειναι να μέινει ο Ντέλιας
εγω θέλω να μας πουνε ο @Unpsofable78 και ο @black death στη περίπτωση που δε φύγει τελικά ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι προσωπικό αλλά όταν λέτε ΠΑΕ σε ποιον αναφέρεστε ;blackzi έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:30 Ασόβαρη και επικίνδυνη η ΠΑΕ. Παρόλη τη χαρά για την παραμονή του Ντελια ξενέρα για αυτά που συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ μας...