Αναζήτηση για περισσότερες από 1427 εγγραφές

Return

από boogeyman77
Τετ 22 Οκτ 2025, 15:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί χαίρεστε μερικοί...

Πώς θα συνυπάρξουν στον ίδιο οργανισμό Σαββίδης και Μυστακίδης? Ο κόσμος θα διχαστεί ακόμα περισσότερο και ο κάθενας θα στηρίζει κάτι άλλο ανάλογα τις επιτυχίες του κάθε τμήματος.

Αν όλα αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο και με τον ΑΣ σας ...
από The_Analyst_4
Τετ 22 Οκτ 2025, 15:30
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι δεν υπάρχει καμία εικόνα σχετικά με την στάση και την ιδιοσυγκρασία του Μυστακίδη ως άνθρωπος, να πω απλά ότι δεν τοποθετείται σχεδόν ποτέ δημόσια σε κανένα επίπεδο. Κι αναφέρομαι στο επαγγελματικό του κομμάτι. Είτε πρόκειται να επενδύσει σε μια νέα αγορά είτε κατηγορείται ...
από BWmystis
Τετ 22 Οκτ 2025, 15:43
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα. Έκλεισε η μεγάλη συμφωνία μεταξύ ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Μυστακίδη. 3 παίκτες είναι στα υπόψιν για τον μπασκετικό μας ΠΑΟΚ.
Ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες, θα έρθει Θεσσαλονίκη ο νέος μεγαλομέτοχος.
από KalamarGiannis
Τετ 22 Οκτ 2025, 15:46
Jump to forum
Jump to topic

Καμία αφέλεια δεν έχω.

Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.

Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.

Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες της ...
από john4serres
Τετ 22 Οκτ 2025, 15:59
Jump to forum
Jump to topic

Ιστορική μέρα για το μπάσκετ.

Ξύδι ΤΟΠ!
από kataramenos5
Τετ 22 Οκτ 2025, 16:06
Jump to forum
Jump to topic

ΑΓΑΠΗΤΕ τέλη. Δεν ξέρω πως το κατάφεραν αυτό οι επικοινωνιολόγοι σου. Να παίρνεις ένα τμήμα που 25 χρόνια είναι στην δίαιτα και το 80% του κόσμου να μην πανηγυρίζει.

Βγηκε τετοιο γκαλοπ και δε πηραμε χαμπαρι?Μ οσους μπασκετικους εχω μιλησει ολοι κατουρημενοι απ τη χαρα τους ειναι.Προφανως αυτο ...
από Odi
Τετ 22 Οκτ 2025, 16:08
Jump to forum
Jump to topic

kataramenos5 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:06

ΥΓ Δε μπορω να καταλαβω πως γινεται ΠΑΟΚτσηδες να μη χαιρονται που το μπασκετακι βγαινει απο τη λασπη.Αδιανοητο.
:?
από DamoN
Τετ 22 Οκτ 2025, 16:29
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι δεν υπάρχει καμία εικόνα σχετικά με την στάση και την ιδιοσυγκρασία του Μυστακίδη ως άνθρωπος, να πω απλά ότι δεν τοποθετείται σχεδόν ποτέ δημόσια σε κανένα επίπεδο. Κι αναφέρομαι στο επαγγελματικό του κομμάτι. Είτε πρόκειται να επενδύσει σε μια νέα αγορά είτε ...
από OvelixPAOK
Τετ 17 Σεπ 2025, 19:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Είμαι σε διακοπές με την οικογένειά μου, επειδή το καλοκαίρι δούλευα. Άφησα γυναίκα και παιδιά στη Ναύπακτο και πήγα Λειβαδιά. Τι το ήθελα; Το μόνο που ευχαριστήθηκα, τα σουβλάκια πριν το ματς.

Ο,τι έγραψε ο gikas στο δεύτερο ποστ.Αλλα ρε παιδιά, συγγνώμη, δε γίνεται να μη φταιει κάνεις. Θα πούμε ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πέμ 07 Αύγ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv

Γύρω γύρω γύρω γύρω
γύρω γύρω γύρω γύρω
γύρω γύρω γύρω γύρω
γύρω γύρω γύρω γύρω
ΓΙΟΜΑ.

Πάμε ξανά.
από Magpies4
Πέμ 07 Αύγ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Αργός άξονας, αργό κέντρο μόνο σκατά κουβαλάει.

Τα είπαμε, με τόσο αργούς παίκτες στο κέντρο δεν πάς πουθενά.

Όσο δεν αλλάζει αυτό δεν πρόκειται να δούμε κανονικό ΠΑΟΚ.
από Afanas
Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:00
Jump to forum
Jump to topic

Ευτυχως ειναι τραγικη ομαδα αυτοι. Ιβαν, ελπιζω να βλεπεις το ματς και να κανεις αυτο που πρεπει.

Που τους είδες τραγικούς;
Σπάνε το πρεσινγκ μας σχετικά εύκολα, έχουν καλύτερα τρεξίματα και ανασταλτικά είναι σφιχτοί, μας βγάλανε και δύο κλασικές ευκαιρίες που πάλι καλά τις δώσανε παβλενκα και ...
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:10
Jump to forum
Jump to topic

ReignMan έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:07
ΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:07 Ο Pavlenka με δικαιώνει που τον χαρακτήρισα καλύτερο του Kotarski.
Επειδη εκανε 2 επεμβασεις?
Να γελάσω;
από Quefor
Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Τα τελευταία χρόνια γύρω γύρω η μπάλα στα στόπερ και άμα έρθει καμία προσωπική μαγεία βάζουμε γκολ. Καμία απολύτως αλλαγή . Και φέτος μια από τα ίδια φαίνεται θα δούμε. Έχω να δω ωραία μπάλα με ανάπτυξη σωστή και συνδυασμούς από εποχή Βλάνταν Ίβιτς. :cry:
από TwoDoubles
Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:22
Jump to forum
Jump to topic

Παλιά ερχότανε στη Θεσσαλονίκη το τσίρκο της νέας Ευκαρπίας αν το θυμάστε οι παλαιότεροι

Τώρα ήρθε στην Τούμπα σε σκηνοθεσία Λουτσεσκου
Τζον Τζον Κενι :cry: :opaokara:
Μιχαηλιδης κλπ κλπ Ομάδα χωρίς άμυνα κέντρο και επίθεση χωρίς καμία γραμμή ουσιαστικά

Ο γαβρος αυτή την ομάδα θα την είχε με 4 ...