Παρακολουθώ το site τουλάχιστον 17 χρόνια. Δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να δημιουργήσω λογαριασμό. Το έκανα όμως τώρα, μόνο και μόνο για να γράψω τρία λόγια.
Είμαι 36 χρονών. Ο Ιβάν Σαββίδης — αρέσει δεν αρέσει, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός — είναι ο ευεργέτης του συλλόγου. Μας ...
Η αναζήτηση βρήκε 101 εγγραφές
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 01:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου ανώδυνο να προσβάλει κανείς τον Χατζόπουλο και τους περί αυτού και την προσπάθεια που κάνουν να σώσουν την ΚΑΕ. Μπορώ να σας πω οτι είναι 100 φορές χειρότερα να προσβάλεις τον Χατζόπουλο παρά τον Σαββίδη επειδή δεν μπορεί να του προσάψει κανείς κανένα κέρδος (λιμάνια ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ουτε εμενα μου αρεσουν τα μπαν αλλα τι θελειτε να κανει ενας Mod;
ΝΑ αφησει να εργαλοποιηθει το Forum εναντιων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Να βαφτισουμε αντιθετη αποψη τις συκοφαντιες σε ατομα που ειναι χρονια στον ΠΑΟΚ.
Να βαφτισουμε αλλαγη το πραξικοπημα γιατι ο πρεσβης του Αμερικα δεν θελει το Σαββιδη ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
μπορει να το χτισει αλλος που μπορει και εχει τα χρηματα σε συμφωνια με την παε και με τα ποσοστα εκμεταλεσης συμφωνημενα
χρηματοδοτης κατασκευης
παε
ασ
ετσι γινονται οι δουλειες
υγ ψαγμενος την καε την πηρε ο χατζο απο το μπανε φιλε. 8 χρονια προεδριας μπανε εξαφανισες στο αφηγημα σου ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 19:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Να κάνω μια πρόταση στους μοντς ,σίγουρα θα υπάρχει κάποιος καταρτισμένος με οικονομικές γνώσεις σε Ευρώπη σε μεγάλες δουλειές να μας εξηγήσει 10 πράγματα σε εμάς που είμαστε απλοί εργάτες κ δεν ξέρουμε τα οικονομικά σε τέτοιες μπίζνες.απλες ερωτήσεις όπως : υπάρχει όντως θέμα με κεφαλαία από την ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:45
- Jump to forum
- Jump to topic
εφοσον η παε δεν μπορει να συνεργαστει σοβαρα παρα μονο να πεταει λασπη ο κουβεντιδης με ειρωνιες το καλυτερο θα ηταν ο ΑΣ να προκυρηξει ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με κλειστους φακελους ναι αναλυση για χρηματοδοτηση χρονοδιαγραμμα εγγυησεις σχεδια τα παντα ολα οπως γινονται σε ολα τα εργα
ετσι κανει και ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 12:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο την στιγμη που εκπροσωπει ενα σωματειο συνεπως και τον κοσμο που υπαρχει απο πισω προφανως. Δεν θα αποφασισει ο λαος ποιος θα παει στην διοικηση.. Ο λαος ομως μπορει να κρινει αν καποιος ειναι ανεπαρκης. Οπως το κανει και με τους προπονητες. Και αυτοι υπαλληλοι μιας ανωνυμης εταιρειας ειναι ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Μερικοι εκτος απ το να τρεχετε πισω απο ποστ και να βριζετε και ειρωνευεστε αποψη επι του θεματος εχετε; η οτι πει ο Ιβαν και η ΠΑΕ;
1)Πιστευετε οτι το μνημονιο της ΠΑΕ επρεπε να υπογραφει εκεινη την ημερα που παραδοθηκε;
2)Πρεπει να ζηταει εγγυησεις ο ΑΣ η οχι;;; Απ τα λεγομενα αρκετων φαινετε ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 14:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.
Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Τοτε αδερφε μου Κυπριε τους στηνεις κυριολεκτικα στον τοιχο...
Και εχοντας το 99% του κοσμου μαζι σου...ζητας παραιτησεις εκλογες κτλ κτλ...ανοιχτα...
Τωρα με τις προχειροδουλειες αφηνεις παραθυρακια..εστω μικρα...για αμφισβητηση...
Και σκεφτετε ο αλλος...''βρε λες'';;;
Και εχοντας το 99% του κοσμου μαζι σου...ζητας παραιτησεις εκλογες κτλ κτλ...ανοιχτα...
Τωρα με τις προχειροδουλειες αφηνεις παραθυρακια..εστω μικρα...για αμφισβητηση...
Και σκεφτετε ο αλλος...''βρε λες'';;;
- Τρί 12 Αύγ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι.
Οταν η ομαδα του ΠΑΟΚ ηταν να πεσει στην 4η εθνικη , Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ βρεθηκε να πληρωσει και οχι ο Τελης (τοτε ουτε σουιτα ειχε)
Οταν καποιος επρεπε να καθαρισει το βρωμερο ποδοσφαιρο μας ,Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ βρεθηκε και όχι ο Τελης
Οταν απο συμπαθες ...
Οταν η ομαδα του ΠΑΟΚ ηταν να πεσει στην 4η εθνικη , Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ βρεθηκε να πληρωσει και οχι ο Τελης (τοτε ουτε σουιτα ειχε)
Οταν καποιος επρεπε να καθαρισει το βρωμερο ποδοσφαιρο μας ,Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ βρεθηκε και όχι ο Τελης
Οταν απο συμπαθες ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 18:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ αυτή την επική μπανανοφλουδα με το νερό που κουνούσε, πως τη σκέφτηκε;
Δηλαδή μόνος του ομολογεί ότι μέχρι και τα νερά τους τα δίνει τζάμπα κ Σαββίδης, ΑΡΑ με κάποιο μαγικό τρόπο είναι άδικο να τους λέμε ότι τον τρυπάνε;
Γουατ ντα φακ
Δηλαδή μόνος του ομολογεί ότι μέχρι και τα νερά τους τα δίνει τζάμπα κ Σαββίδης, ΑΡΑ με κάποιο μαγικό τρόπο είναι άδικο να τους λέμε ότι τον τρυπάνε;
Γουατ ντα φακ
- Τρί 12 Αύγ 2025, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτη διαφοροποίηση εντός του ΑΣ από τρία μέλη του ΔΣ του με αιχμές για την χθεσινή συνέντευξη και την όλη κωλυσιεργία
Με το παρόν κείμενο επειδή αλλοιώθηκε το νόημα της χθεσινής συνέντευξης , θέλουμε να εκφράσουμε κάποιους προβληματισμούς σχετικά με τα όσα ομόφωνα έχουν συμφωνηθεί στα ΔΣ του ΑΣ ...
Με το παρόν κείμενο επειδή αλλοιώθηκε το νόημα της χθεσινής συνέντευξης , θέλουμε να εκφράσουμε κάποιους προβληματισμούς σχετικά με τα όσα ομόφωνα έχουν συμφωνηθεί στα ΔΣ του ΑΣ ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ηδη τρια μελη του ΑΣ, μελη του ΔΣ, διαχωρισαν την θεση τους, απο το χθεσινο τσιρκο.
Χασεκιδης, Ελευθεριαδης και Νικηφορος.
Χασεκιδης, Ελευθεριαδης και Νικηφορος.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 08:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σείς σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι με χάλασε στην πορεία του Χρυσού Δικέφαλου και δεν μπορώ να θυμηθώ.
Αυτό που θυμάμαι είναι ότι μου άρεσε τότε η προσπάθεια και η ιδέα, στην οποία, αν θυμάμαι καλά συμμετείχε και ο μασκοφόρος. Θυμάμαι ότι ήθελα να γραφτώ, αλλά κάτι μετά από λίγα χρόνια με ...