Η αναζήτηση βρήκε 29 εγγραφές
- Παρ 01 Αύγ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
H Ευρωπη ειναι πολυ μικρη για να χωρεσει 2 Αρουληδες.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 07:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ουτε εμενα μου αρεσουν τα μπαν αλλα τι θελειτε να κανει ενας Mod;
ΝΑ αφησει να εργαλοποιηθει το Forum εναντιων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Να βαφτισουμε αντιθετη αποψη τις συκοφαντιες σε ατομα που ειναι χρονια στον ΠΑΟΚ.
Να βαφτισουμε αλλαγη το πραξικοπημα γιατι ο πρεσβης του Αμερικα δεν θελει το Σαββιδη.
Αν ο ...
ΝΑ αφησει να εργαλοποιηθει το Forum εναντιων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Να βαφτισουμε αντιθετη αποψη τις συκοφαντιες σε ατομα που ειναι χρονια στον ΠΑΟΚ.
Να βαφτισουμε αλλαγη το πραξικοπημα γιατι ο πρεσβης του Αμερικα δεν θελει το Σαββιδη.
Αν ο ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
Παιδια αν ξερει καποιος. Πηρα 4 εισιτηρια για την οικογενεια μου. Στο Wallet φαινεται το δικο μου ονομα και τα 4 εισιτηρια στο ονομα μου. Μπορουμε να μπουμε ολοι με το δικο μου κινητο ή ο καθενας πρεπει να εχει κατεβασει την εφαρμογη για τον εαυτο του και να μπει το εισιτηριο του στο δικο του ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 05:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
Ευχαριστώ πολύ θα το κανω.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 07:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Μετα απο καιρο στη Τουμπα για να βαφτιστουν και τα νεα μελη της οικογενειας και με Ιβαν. Τα καλοκαιρινά παιχνιδια ειναι απροβλεπτα και δεν ειναι για τελικα συμπεράσματα. Ελπιζω να έχουμε τυχη και να περασουμε.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ειτε γινει η μεταγραφη (μακαρι) ειτε οχι το μηνυμα εχει παει προς ολους και αυτο ειναι πολυ καλο.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Να κάνω μια πρόταση στους μοντς ,σίγουρα θα υπάρχει κάποιος καταρτισμένος με οικονομικές γνώσεις σε Ευρώπη σε μεγάλες δουλειές να μας εξηγήσει 10 πράγματα σε εμάς που είμαστε απλοί εργάτες κ δεν ξέρουμε τα οικονομικά σε τέτοιες μπίζνες.απλες ερωτήσεις όπως : υπάρχει όντως θέμα με κεφαλαία από την ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο την στιγμη που εκπροσωπει ενα σωματειο συνεπως και τον κοσμο που υπαρχει απο πισω προφανως. Δεν θα αποφασισει ο λαος ποιος θα παει στην διοικηση.. Ο λαος ομως μπορει να κρινει αν καποιος ειναι ανεπαρκης. Οπως το κανει και με τους προπονητες. Και αυτοι υπαλληλοι μιας ανωνυμης εταιρειας ειναι ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 14:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Τους εχω ικανους να πουν οτι δεν ειχαν χρονο να το διαβασουν.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Το Ιβανουσεκ Ντελιας φαινεται να κολλάει ωραια.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ολο το παιχνιδι μας ειναι μια εμπνευση του Ντελια ή μια ατομικη προσπαθεια του Ζιβκο.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπαμε.ατομικη.ενεργεια.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 20:24 Όποιος έχει καταλάβει ποιο είναι το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας κερδίζει δίπλωμα UEFA A.
Ντελιας
Ζιβκο
Ιβανουσετς
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχασες ενα σουτ στον τερμα. Οκ ο Ραζβαν στηριζεται στις.διαπροσωπικες σχεσεις και καποιες ατομικες ενεργειες. Δεν εχει κανενα πλανο αυτο.το πραγμα. Ο Παβλενκα να ειναι καλα και η μετριότητα των Αυστριακών.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ο Μειτε μου αρεσε πολυ. Ηρεμη δυναμη στο.κεντρο και με.καλυτερη φυσικη κατασταση.