Η αναζήτηση βρήκε 389 εγγραφές

Return

από Odi
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Μην μπλέκετε την γκοντζαρεβα κλπ μέσα σε όλο αυτό.

Ο Ιβαν έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Και είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για το έγκλημα που πάει ν ολοκληρωθεί.

Ενα έγκλημα που θα εκθέσει ανεπανόρθωτα όσους δεν δέχονται να δούνε τα γεγονότα εδώ και έξι χρόνια.
από bane1980
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Έλα, πάμε τώρα να δούμε εάν θα βγουν όλα τα πληρωμένα μέσα να τα ρίξουν στο παλικαράκι που τον κοροϊδεύουν 1 χρόνο με την ανανέωση :redcard:

Και μαζί δουλεύουν ΟΛΟΙ εκεί μέσα, από τον Ιβάν μέχρι τον τελευταίο και εμάς :redcard:

Να δούμε και τη "φρουρά" του Ιβάν τώρα τι δικαιολογίες θα βρει για ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:51
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξύ τι βολικό που βγήκε η είδηση την τελευταία μέρα ανανέωσης των διαρκείας και όταν ήδη έχουμε ανανεώσει 12-13Κ κάτοχοι από πέρσι..

Τυχαίο και αυτό να φανταστώ.

Ποιος δουλεύει ποιον δεν έχω καταλάβει ακόμα..
από Dimitris_L4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:51
Jump to forum
Jump to topic

Αρχηγε παρε τν τηλεφωνο τον Ιβαν κ μιληστε μαζι με τν Ντελια...Μη γινει το εγκλημα ....ΣΥΝΕΛΘΕ...ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ..
από chri5ti9
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:09
Jump to forum
Jump to topic

Πότε δεν έχω μιλήσει άσχημα .
Μετά και το σημερινό θα πω ολόψυχα να πάνε να γαμηθουνε ομαδικώς .
Μηδενος εξαιρουμενου .
Την σεζόν των 100 χρόνων του ΠΑΟΚ πωλείται το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο και παράλληλα καλύτερος παίκτης .
Μια σεζόν που έβγαλαν 30 εκ από πωλήσεις .
Ενα παιδί που δεν ...
από gika
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:11
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως η αποκλειστικές πληροφορίες του βαζελοσαιτ είναι μετάφραση του άρθρου της κικερ,δεν είναι τόσο χαζός ένας διςεκατομυριουχος της λίστας Φορμπς

Καθόλου χαζός δεν είναι, την "μπάζα του αιώνα" έχει κάνει η ΠΑΕ που διοικεί από πέρσι το καλοκαίρι με κερασάκι στην τούρτα το σημερινό.

Πολλά ...
από Dillinger
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:15
Jump to forum
Jump to topic

Θέλω να κλάψω ρε μ@λ@κες γαμώ την παε νιώθετε λίγο από ΠΑΟΚ ;;
από Fireman 4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:17
Jump to forum
Jump to topic

Σήμερα πιστεύω ότι ο Ιβάν χαιρέτισε οριστικά. Την φάση με το ελικόπτερο δεν μπορώ να κατανοήσω. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο απογοητευμένος στα χρόνια που έχει ο Σαββίδης την ομάδα
από Ragnar1926
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:23
Jump to forum
Jump to topic

Άντε και παίρνουμε παικταρα φορ , στόπερ , χαφ και 10αρι στην λίστα της ουεφας ποιος θα μπει από όλους αυτούς ?? Αλλά τι λέω μπροστά στο ξεπούλημα , ποιος νοιάζεται για αυτό , εδώ στην ομάδα φαίνεται πως δεν τους ενδιαφέρει . ..
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως για να το δούμε λίγο πιο αισιόδοξα το πράγμα θα πω το εξής.

Ελπίζω μετά από 60Μ έσοδα από πωλήσεις σε λιγότερο από 365 μέρες, τα περίπου 10Μ μείον που έχουν αφαιρεθεί από το μισθολογικό μπάτζετ, συν τα διαρκείας δύο σεζόν, τα έσοδα από Ευρώπη, τα τηλεοπτικά, κλπ, κλπ, που αν τα βάλεις όλα ...
από Skoufos_tou_Lucescu
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:51
Jump to forum
Jump to topic

Μου αρέσει που περιμένετε να βγουν τα payroll να μας πείσουν ότι ο Ντέλιας ήθελε να φύγει ενώ εδώ και 1,5 χρόνο ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει. Χαζοί είμαστε? Γιατί δεν τον ανανέωσαν από πέρσι? Δεν βλέπουμε όλον αυτόν τον καιρό που πάει η δουλειά?

Α αμα ανανεωσεις καποιον δεν μπορεις να τον ...
από delos15
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:55
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι πρέπει απογευματιατικα να κάθομαι να παρηγορω τα παιδάκια μου 8 και 10 ετών δεν θα το συγχωρήσω έτσι εύκολα
από Blackgr4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:29
Jump to forum
Jump to topic

Ξέρω ότι δεν θα πέσεις από τα σύννεφα με αυτό που θα πω αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα βρούνε πάλι τρόπο να κάνουν το μαύρο άσπρο..

Όποιος προσπαθήσει να με πείσει για το αντίθετο, θα του έδειχνα πολύ ευχαρίστως (τρόπος του λέγειν) την έκφραση του γιου μου μόλις του ανακοίνωσα την πώληση του ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:33
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ και χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνείας πάντως δεν θέλω άλλες μεταγραφές.

Από την στιγμή που είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πρωταρχικός στόχος της ΠΑΕ είναι το θετικό ισοζύγιο και όχι η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας δεν θέλω αυτοί που είχαν 1/10 την περσινή χρονιά να κάνουν μεταγραφές.

Τι κέρδισε ...
από bane1980
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:40
Jump to forum
Jump to topic

Μου αρέσει που περιμένετε να βγουν τα payroll να μας πείσουν ότι ο Ντέλιας ήθελε να φύγει ενώ εδώ και 1,5 χρόνο ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει. Χαζοί είμαστε? Γιατί δεν τον ανανέωσαν από πέρσι? Δεν βλέπουμε όλον αυτόν τον καιρό που πάει η δουλειά?

Α αμα ανανεωσεις καποιον δεν μπορεις να τον ...