Η αναζήτηση βρήκε 389 εγγραφές

Return

από prist64
Κυρ 20 Ιούλ 2025, 19:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

για πειτε μου τωρα

πιο καλα ποιο ειναι,να σας λεω ονοματα ή κουιζάκια?
από George Best4
Κυρ 20 Ιούλ 2025, 21:17
Jump to forum
Jump to topic

Τα 20 Ιουλίου έχουμε ακομα που λέτε τα λέγαμε και προπερυσι και περυσι. και φτάσαμε 31 Αυγούστου πρωί και ψάχναμε 4 παίχτες για βασικούς. Άρον άρον έκλεισαν Λοβρεν Μπακαγιοκο Κολλεϊ κτλ. Η ομάδα πέρυσι δεν μπορούσε να κοντραρει την Βικτόρια Πλζεν όσο έπαιζαν με 11, έχασε από την Στεαουα των 10 ...
από gk.box16
Δευ 21 Ιούλ 2025, 00:19
Jump to forum
Jump to topic

Cylon-4 έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 22:29 Ο Κόλεϊ συμφώνησε και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ντιρίγια, ομάδα β' κατηγορίας της Σαουδικής Αραβίας.
Δεν το πιστεύω

Ο αντικαταστάτης του Κουλιερακη στο περσινό καλύτερο ρόστερ εβερ;;
από JohnDag
Δευ 21 Ιούλ 2025, 13:18
Jump to forum
Jump to topic

Βέβαια, θα μπορούσατε να αγνοήσετε τα εν λόγω σχόλια, ειδικά όταν δεν είναι επαναλαμβανόμενα ή είναι από καινούργια μέλη με 1-2 σχόλια και να μην βοηθάτε κι εσείς με την σειρά σας στο σπαμάρισμα.

Ξέρετε, δεν χρειάζεται να απαντάτε σε όλα τα σχόλια με τα οποία διαφωνείτε. Ειδικά όταν δεν ...
από prist64
Δευ 21 Ιούλ 2025, 15:29
Jump to forum
Jump to topic

το πρωι στην βιλα Γαληνη πηγε ο σερβιτορος να παρει παραγγελια
και του λέει ο Βάνιας

Τσάι,φρυγανιες,βουτυρο,μαρμελαδα,φορ και χαφ
και γρηγορα γιατι εχω μια υποχρεωση να διεκπεραιωσω

Agios speaking
από Mitsospaoki4
Τρί 22 Ιούλ 2025, 11:24
Jump to forum
Jump to topic

Εκτός προπόνησης σήμερα ο Μειτε.

Γενικά το θέμα χαφ νομίζω αυτή την στιγμή που μιλάμε, καίει περισσότερο την ΠΑΕ.

Ο Τσορμπα σήμερα λέει για 8αρι άρα μάλλον δεν μιλάμε για Κραλ που είναι καθαρό 6αρι.
από Blackgr4
Τρί 22 Ιούλ 2025, 15:03
Jump to forum
Jump to topic

Συγγνώμη, είπα εγώ σε κανέναν να μην εκφράζει την άποψη του; απλά απαντάω και γίνεται συζήτηση. Αυτό δεν είναι και το νόημα; όσο για τα 100 χιλιάρικα, ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό δεν ισχύει. Οι περισσότεροι θέλουν να δουν χρήμα να ξοδευεται. Μόνο αυτό τους φέρνει αίσθημα ικανοποίησης. Ξέρεις γιατί ...
από Blackgr4
Τρί 22 Ιούλ 2025, 15:06
Jump to forum
Jump to topic

Του ζητήθηκε να βάλει εκατομμύρια με το τσουβάλι κάθε χρόνο. Καθε μερα στο φορουμ. Και επειδη ειμαστε στο τοπικ των μεταγραφων, εδω συγκεκριμενα γραφεται καθε μερα σχεδον

Ωραία. Μπορείς και εσύ να γράφεις " Ιβάν σε παρακαλώ μην βάλεις εκατομμύρια με το τσουβάλι ". Φαντάζομαι θα έχεις τους ...
από Blackgr4
Τρί 22 Ιούλ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

Του ζητήθηκε να βάλει εκατομμύρια με το τσουβάλι κάθε χρόνο. Καθε μερα στο φορουμ. Και επειδη ειμαστε στο τοπικ των μεταγραφων, εδω συγκεκριμενα γραφεται καθε μερα σχεδον

Ωραία. Μπορείς και εσύ να γράφεις " Ιβάν σε παρακαλώ μην βάλεις εκατομμύρια με το τσουβάλι ". Φαντάζομαι θα έχεις τους ...
από joshua
Τρί 22 Ιούλ 2025, 17:12
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά ούτε πριν από τη προετοιμασία ήρθε το χαφ και το φορ ,ούτε κατά τη διάρκεια...Να δω τι θα φέρουμε στο τέλος γιατί αντε αν έρθουν ονόματα που άξιζε τον κόπο θα το προσπερασουμε. Αν έρθουν μετριότητες θα μείνουμε με την απορία για την καθυστέρηση...
από renegade
Τρί 22 Ιούλ 2025, 18:14
Jump to forum
Jump to topic

Αρχίζουν να πλησιάζουν οι ημερομηνίες όπου τα ποσοστά πετυχημένων μεταγραφών παικτών που ήρθαν σε αυτές τις ημερομηνίες είναι μονοψήφια
από Developer4
Τρί 22 Ιούλ 2025, 20:02
Jump to forum
Jump to topic

Και από κάτω σχόλια Ιταλών:
-Βρήκαμε χρήματα στο πάτωμα
-Δύο εκατομμύρια παραπάνω από όσο αξίζει

Γιατί; έπαιξε ποτέ στην Νάπολι και έβγαλαν αυτό το συμπέρασμα;

Βασικά ο παίκτης πέρυσι είχε κακή χρονιά. Όπως έχω ξαναπεί αποκλείεται να είναι ο πρώτος στόχος αλλά ίσως να καταλήξουμε σε ...
από xrisitsapa
Τρί 22 Ιούλ 2025, 20:09
Jump to forum
Jump to topic

Μου φαίνεται κακόγουστο αστείο το να δίνουμε 2 εκ για τον συγκεκριμένο.
Ας φέρουν κανένα χάφ και βλέπουμε

Αλλιώς θα ψάχνουμε τον Ιανουάριο πάλι για φορ

ΦΤΑΝΕΙ πια με τις χρυσοπληρωμένες μετριατζες
από dev
Τρί 22 Ιούλ 2025, 20:27
Jump to forum
Jump to topic

θα γελασουν και οι ιταλικες πιτσες μαζι μας αν ερθει αυτος ο ανυπαρκτος με 2 μυρια.
από Panx Romana
Τρί 22 Ιούλ 2025, 20:29
Jump to forum
Jump to topic

Τον ποδοσφαιριστή δεν τον ξέρω καθόλου (Κεντιρα). Με βάση στην περσινή του εικόνα θα πω ότι μου φαίνεται αδιανόητο έως εγκληματικό θα έλεγα στα 100 χρόνια ΠΑΟΚ να έχω δίδυμο Τσαλοφ - Κεντιρα. Ειδικά βλέποντας την εικόνα του Τσαλοφ στα 2 πρώτα φιλικά και γνωρίζοντας την περσινή του χρονιά.Ελπιζω ή να ...