Η αναζήτηση βρήκε 57 εγγραφές
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Να πω κι εγώ γιατί τώρα είδα την συνέντευξη ότι αν ήμουν μια φορά αισιόδοξος για τον Γιακουμάκη, τώρα είμαι 10.
Μεστός, ώριμος, μετρημένος και έτοιμος να τα δώσει όλα.
Φέρτε και τους υπόλοιπους και πάμε να τους μαμήσουμε όλους.
Τελειώνετε όμως..
Να σταθουμε κ σ αυτο που ειπε για Καρυπιδη ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου λέω πως τα συμπεράσματα θα βγουν στο τέλος.
Από την αρχή έλεγα στους βιαστικούς που τα έβλεπαν όλα μαύρα πως το ταμείο θα γίνει στο τέλος και αντίστοιχα πιστεύω πως κακώς βιάστηκαν τόσα πολλά άτομα να πανηγυρίσουν για την " επιστροφή Ιβάν που τώρα θα τα ...
Από την αρχή έλεγα στους βιαστικούς που τα έβλεπαν όλα μαύρα πως το ταμείο θα γίνει στο τέλος και αντίστοιχα πιστεύω πως κακώς βιάστηκαν τόσα πολλά άτομα να πανηγυρίσουν για την " επιστροφή Ιβάν που τώρα θα τα ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 20 Αύγ 2025, 14:30
- Jump to forum
- Jump to topic
@Nassos
Δεν υπάρχει πουθενά στα γραφόμενα μου αναφορά σε μέλη που γράφουν ότι "όλα είναι καλά". Διάβασε ξανά καλά τι γράφω, είμαι πολύ συγκεκριμένος.
Αυτό και ας λήξει εδώ το θέμα, παρακαλώ όχι άλλες παραθέσεις. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.
Ας σεβαστούμε τους mod και την ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
κανε τα μαγικα σου ρε μιζερογλου. Πανε διπλα στον προεδρο τους και καντον να παθει καταθλιψη μεχρι να αγανακτησει να πει ναι

- Πέμ 21 Αύγ 2025, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετα τον Ντελια και τον Ζαφειρη οχι και τον Μαυροπανο. Δεν θα το αντεξει ο Σαμπρακος αυτο. Θα κανει καμια τρελα και θα εχετε τυψεις σε ολη σας την ζωη. Να ειστε πανω απο ολα ανθρωποι.
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 09:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Να τον στείλουμε στις Συκιές με τον Καπαμαρού.JohnDag έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 09:41 Χωρίς να εξετάζω αν είναι καλό ή όχι το Γαλλάκι, θα πω απλά ότι μιλάμε για παίκτη που είναι 61 κιλά και δεν διακρίνεται σε καμία περίπτωση για τα αμυντικά του καθήκοντα.
Ψάχνουμε για τέτοιο στυλ χαφ; Δε νομίζω.
Σε ένα μήνα θα πάρει 20 κιλά.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 00:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι 4 μέρες στο ιπποκράτειο καθὼς ταλαιπωρούμαι από μια αμυγδαλιτιδα εδώ και 15 μέρες και δεν φεύγει ούτε με αντιβιώσεις ούτε με τπτ ο πυρετός δεν πέφτει αλλά είστε το καλύτερο φάρμακο πραγματικά και η καλύτερη παρέα έχω ένα ηλίθιοι χαμογελο στο πρόσωπο και όλοι με περνάνε για χαζό.Μολις είδα και ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Μια μπαλα κλοτσαει το παιδι φιλε δεν ειναι μελος της μοσαντ. Αν ειναι δυνατον.WestBlock4 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 11:20ΕλεοςDimitris_L4 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 11:06Μακρια απο γενοκτονους!!!panpangr77 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 11:02 Νταλάρα ακουνε και στο Ισραηλ
https://www.transfermarkt.gr/omri-gande ... ler/780548
- Τρί 26 Αύγ 2025, 17:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ρθει ο Μανε κ να κανει βιντεο παρουσιασης με Υρω Μανε,αμ πως;
- Τρί 26 Αύγ 2025, 19:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Size mattersJohnDag έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 18:00 Παρόλα αυτά είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι αλλά 9 εκατοστά δεν είναι και λίγα, είπαμε.

- Τετ 27 Αύγ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορεί ρε φίλε να λες τόσο καιρό πως η αναζήτηση για στόπερ πάει στο τέλος γιατί ψάχνουμε κάτι πολύ καλό, και να καταλήγεις στον δανεικό Ιταλό που μπορεί μεν να βγει λαυράκι, αλλά σίγουρα δεν είναι η κίνηση που σε ανεβάζει.
Δεν μου κολλάει σαν κίνηση ειδικά βλέποντας τον Ιβάν να έχει κάνει ...
Δεν μου κολλάει σαν κίνηση ειδικά βλέποντας τον Ιβάν να έχει κάνει ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
@jibbie
Όλα καλά σε αυτά που γράφεις, τα ακούω και είναι σοβαρά επιχειρήματα άσχετα αν συμφωνώ ή όχι.
Αλλά αυτό το "Αυτό που αρνούμαι είναι η καταστροφολογία" τι ακριβώς το ήθελες και τι σχέση έχει με μένα και αυτά που γράφω;
Δεν ξέρω αν μιλάς γενικά, πάντως εμένα κάνεις παράθεση οπότε δεν ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:18
- Jump to forum
- Jump to topic
godfather και δε ξερω γω τι.