Η αναζήτηση βρήκε 29 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ξέρω ότι δεν θα πέσεις από τα σύννεφα με αυτό που θα πω αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα βρούνε πάλι τρόπο να κάνουν το μαύρο άσπρο..
Όποιος προσπαθήσει να με πείσει για το αντίθετο, θα του έδειχνα πολύ ευχαρίστως (τρόπος του λέγειν) την έκφραση του γιου μου μόλις του ανακοίνωσα την πώληση του ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου αρέσει που περιμένετε να βγουν τα payroll να μας πείσουν ότι ο Ντέλιας ήθελε να φύγει ενώ εδώ και 1,5 χρόνο ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει. Χαζοί είμαστε? Γιατί δεν τον ανανέωσαν από πέρσι? Δεν βλέπουμε όλον αυτόν τον καιρό που πάει η δουλειά?
Α αμα ανανεωσεις καποιον δεν μπορεις να τον ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα όχι.
Και κράξτε όσο θέλετε.
Μπλόκαρε τη μεταγραφή ποιος? Αυτός που έδωσε το ΟΚ?
Πιο πιθανό έχω να έλαβε καμία παραίτηση Λουτσεσκου.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να δω τωρα εχουν τα @@ στη ΠΑΕ να φερουν και 3 παικταραδες η θα παιχτει το σεναριο κρατησαμε τον Ντελια οπως περσι και θα φερουμε δανεικους και ελευθερους μιας χρησης?
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ καλοπροαίρετα ρωτάω γιατί κάποιος admin είπε πώς είναι τελειωμένος ο Ντελιας με άνωθεν εντολές.
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω
Επειδή εγώ το έγραψα και δεν παίρνω τίποτα πίσω ούτε εκείνη τη στιγμή χρειαζόταν ηρεμία. Έγραψα αυτό που ισχύει
Ένας ετσιθελικά ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά και τα χθεσινά, έχω την άποψη ότι ο Ιβάν, έχει τεράστιο πρόβλημα και αν δεν υπήρχε η παρέμβαση ερασιτέχνη-Μυστακιδη, ούτε θα τον βλέπαμε και η χρόνια θα ήταν μια από τα ίδια με τον Ντελια πουλημένο.
Η κατάσταση δείχνει ότι έχει ιεραρχήσει τον ΠΑΟΚ πολύ χαμηλά αυτή την περίοδο.
Και μη μου πει ...
Η κατάσταση δείχνει ότι έχει ιεραρχήσει τον ΠΑΟΚ πολύ χαμηλά αυτή την περίοδο.
Και μη μου πει ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία διαφωνία, εγώ απλά εξηγώ τη νομική πλευρά του θέματος για να γίνει ξεκάθαρο τι ισχύει και τι όχι.
Από κει και πέρα κι εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει τέτοια πατάτα.
Πάμε παρακάτω..
Ακόμη κι έτσι να είναι ας του δώσουν να καπνίσει 2-3 μπάφους πριν τα ιατρικά και ας ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Το κριτήριο για το φορ πρέπει να είναι ένα και μοναδικό. Αυτό που εξυπηρετεί αγωνιστικά το σύστημα του προπονητή. Αυτό το σύστημα που χωρίς να βάζει γκολ ο σέντερ φορ, η ομάδα έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη μοιράζει 5αρες. Δυστυχώς αυτός ο τύπος φορ δεν συμβαδίζει με ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ισχυουν αυτα που λες για τα χαρακτηριστικα κ τα διδυμα.Αλλα ειμαστε σε εντελως θεωρητικο επιπεδο,εχει συμβολαιο μεχρι το 28 και τον ειχαν αγορασει με 10εκ,δεν δινω 10% πιθανοτητες να ειναι αυτος ο εκλεκτος.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Για όσους δεν έχουν εικόνα του Γκλεν Καμαρά, πρόκειται για έναν χαφ του οποίου το βασικό προσόν είναι η ικανότητα να σπάει την πίεση του αντιπάλου και να προωθεί το παιχνίδι με απλότητα και ασφάλεια. Μπορεί να υποδεχτεί την μπάλα σε δύσκολες-επικίνδυνες ζώνες, να αλλάξει κατεύθυνση με μια απλή ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορείς να φέρεις ένα φορ με 2 μύρια αγορά και 500 χιλιάρικα συμβόλαιο και να κάνει παπάδες και μπορεί να φέρεις φορ με αγορά 5 μύρια και συμβόλαιο 2,5 και να είναι μαρσιαλ...
Πες μια χρονιά που ο ΠΑΟΚ δοκίμασε τη δεύτερη λύση.
Οταν η μεγαλύτερη σου επένδυση έγινε πανω στον Τσολακ και γενικά ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφηστε ησυχο τον Χαγιατε,ειναι δικος μου!
Θα παλεψω μαζι του,επαιξε βρωμικο παιχνιδι με την Μαε!
Θα παλεψω μαζι του,επαιξε βρωμικο παιχνιδι με την Μαε!
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Σόρι κιόλας, αλλά το πρόβλημα δεν είναι το τρολάρισμα του Hayate αλλά ότι είναι τόσο εύθραυστο και σκατά το κλίμα που κάποιοι το θεώρησαν πιθανό και το πήραν σοβαρά
- Δευ 04 Αύγ 2025, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Φτάνει ρε μλκς, φτάνει.
Διαφωνώ κάθετα με αυτά που λέει ο Χάρης αλλά δεν καταλαβαίνετε ότι με το να απαντάτε 4-5 πάντα και στα πάντα μαμάτε (και) εσείς το φόρουμ;
Αφήστε και τίποτα να πέσει στο πάτωμα, στην τελική αν είναι τρολ και δεν ασχοληθείτε θα σταματήσει να ποστάρει.
Τσιμπάτε λες και ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Προς τους διαχειριστές. Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τους επισκέπτες. Γιατί δεν κάνετε σε κάθε topic δύο παραγράφους. Στη μια να μπαίνουν όλοι οι διαμαρτυρόμενοι να το θέσω κομψά και στην άλλη να μπαίνουν όσοι δεν θέλουν να τους χαλάνε την ημέρα,την διάθεση,όχι τίποτα άλλο να μην τούς ...