Στα δικα μου ματια ο Μυθου,ο συντοπιτης μου,ανεβηκε κ αλλο.Αυτο το γκολ θελει πολλα κακαλα,συνηθως οι λιποψυχοι επιθετικοι πλασαρουν κατευθειαν,αυτος περασε τον τερματα κ πλασαρε οταν σιγουρεψε το γκολ,δειχνει ψυχραιμια,κλαση κ ειναι μολις 18χρ......
Αν αντιστοιχα οι ποκιτες ειχαν τετοιο εργαλειο ...
Η αναζήτηση βρήκε 529 εγγραφές
- Τετ 14 Ιαν 2026, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 14 Ιαν 2026, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 14/1-18:30,cosmotesportshd
Να μαζευτείτε με το χαρτί στην ταβέρνα να τα ξαναπείτε. Να μετρηθείτε.
ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΑΤΕ…
ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΑΤΕ…
- Τετ 14 Ιαν 2026, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 14/1-18:30,cosmotesportshd
Νίκη αποεπένδυσης.
- Τετ 14 Ιαν 2026, 20:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα
Είναι καλό να πηγαίνεις στο εξοχικό και τον χειμώνα.
Λίγο να ανοίξεις τα παντζούρια, να μπει αέρας και φως, να ανοίξεις λίγο το νερό.
Καλό είναι.
Λίγο να ανοίξεις τα παντζούρια, να μπει αέρας και φως, να ανοίξεις λίγο το νερό.
Καλό είναι.
- Τετ 14 Ιαν 2026, 20:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα
Ο Ιβαν και ο στρατηγός το έχουν καταφέρει αυτό...κατεβαίνουμε Καραϊσκάκης και το διπλό θεωρείται άλλη μια μέρα στη δουλειά.
Υγ. Μπράβο ρε Μύθου αγόρι μου!
Υγ. Μπράβο ρε Μύθου αγόρι μου!
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 11:46
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 04 Φεβ 2026, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Για μενα mvp σήμερα ηταν ο κενι. Τρομερός σε καθε μονομαχία έσβησε κ το ταλέντο της πουτσας του βαζελου
- Τετ 04 Φεβ 2026, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέτοιους προπονητές θέλουμε να έχουν οι αντίπαλοι.Azrael έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 22:33 Ο μπενιτεθ μολις ειπε οτι ειχαν τον ελεγχο του παιχνιδιου στο 2ο ημιχρονο![]()
- Τετ 04 Φεβ 2026, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Aς επικεντρωθεί στο στόχο του πρωταθλήματος η πράσινη αρμάδα και ειδικότερα στο ντέρμπι της Κυριακής. 
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Έφευγαν απογοητευμενοι γιατί δεν είδαν Ντέλια και Ζαφείρη και συζητούσαν για τις σωματοδομες και τις κινήσεις του Μυθου και του Χατσιδη. Για τον ασταματητο Γιακουμάκη και την πλαστικοτητα του Τσιφτση. Την τελευταία δεκαετία ο ΠΑΟΚ με τις επιτυχιες του και τις ομαδες που εχει εχει παρουσιασει, αλλα ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
εκτακτο.....
μόλις...ανέβηκε....και ειναι σοβαρο
η ΑΑΔΕ ξαφνικό έλεγχο στα γραφεία της ΠΑΕ....
υπήρξαν καταγγελίες για αδήλωτα....εξοχικά....

μόλις...ανέβηκε....και ειναι σοβαρο
η ΑΑΔΕ ξαφνικό έλεγχο στα γραφεία της ΠΑΕ....
υπήρξαν καταγγελίες για αδήλωτα....εξοχικά....
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν συμφωνώ με όσους σκέφτονται κατοχή και πνίξιμο του βάζελου στον επαναληπτικό. Αυτοί έχουν πρόβλημα όταν χάνουν την μπάλα και είναι μπροστά. Δώστους την μπάλλα και χτύπα τους στην κόντρα, άμα φάνε το πρώτο θα σκορπίσουν.. Ούτε συμφωνώ ότι ο Τετέι είναι καδρόνι. Ότι καταστάσεις έκαναν, μόνος του ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Από τη μια δεν κρύβω ότι είμαι εκνευρισμένος με το ότι δεν τελείωσε από σήμερα η σεμνή τελετή. Από την άλλη ίσως καλύτερα που δεν πήρε τις διαστάσεις που μπορούσε το σκορ, διότι είμαστε σε μια φάση της σεζόν που απαγορεύεται, υποσυνείδητα καν, να "ψηλώσουμε" αχρείαστα. Κακά τα ψέματα, ένα χαλαρό ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μόνη απορία που έχω από τη δική μας πλευρά είναι στο γιατί δε μπήκε αλλαγή ο Ζαφείρης στο 60 στη θέση του Πελκα. Έπαιξε καλά ο Καμαρα, αλλά ήταν επιφοβη επιλογή. Σιγουρα θέλει χρόνο και ο Καμαρα, αλλά ο Ζαφ είναι μεταγραφή κλειδί. Περίμενα έστω στο 80 να μπει στα χαφ που φάνηκε να είχαν ανάγκη ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ευαγγέλου ξεβρακωνεται πλήρως στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με την κεφαλιά του Μιχα στο δοκάρι. Ενώ δεν υπάρχει κανένα φάουλ σφυρίζει πριν την κεφαλιά για να καθαρίσει την φάση. Ένας νορμάλ διαιτητής θα την αφηνε να εξελιχθεί και θα σφυριζε το φάουλ 3-4 δευτερόλεπτα μετά για να εχει το ...