Η αναζήτηση βρήκε 31 εγγραφές

Return

από Equalizer
Σάβ 28 Ιουν 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

@wickerman ανοιξε το θρεντ στοιχήματος 25-26
από Equalizer
Παρ 27 Ιουν 2025, 01:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αδέρφια ΠΑΟΚτσήδες!

Νέα εποχή για το Paokmania Forum!

Μετά από 18 χρόνια καθημερινής παρουσίας, στήριξης και αδιάκοπης μάχης στο πλευρό του ΠΑΟΚ, το Paokmania συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία. Και η ιστορία αυτή, εξελίσσεται! Το forum μας – η καρδιά της επικοινωνίας και της συζήτησης για ...
από ToMousiTouCrespo
Παρ 18 Ιούλ 2025, 13:36
Jump to forum
Jump to topic

Εσύ πήρες τον λόγο ως εκπρόσωπος "των φυτών και προβάτων" όπως είπες.

Αν έχεις άποψη, εκτός του Κύριε ελέησον, χαίρομαι για σένα .

Καλησπέρα φίλε Ιβάν Δράκε. Σε βλέπω λίγο επιθετικό και επικριτικό από τις πρώτες σου δημοσιεύσεις ακόμα, όταν έκανες εγγραφή για να μας πεις πώς μας γλεντάει ο Αλ ...
από sic-4
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 15:55
Jump to forum
Jump to topic

Μπράβο!!! Ανακάλυψες την Αμερική!!! Αποκάλυψες πως ο ΠΑΟΚ και οι 99% των ομάδων έχουν αρνητικό ισολογισμό!

Μα αν ήταν κερδοφόρες δε θα χρειαζόμασταν τον κάθε άσχετο με το ποδόσφαιρο λεφτά. Θα τις είχαν ο Ζαγορακης, ο Ντέμης, ο Βρύζας κλπ

Αν ο καημένος ο Σαββιδης, ο Μαρινάκης , ο Βέγκα κλπ ...
από Taseos
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:12
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν είμαι σαββιδικος. Εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ. Και επειδή έχω ζήσει τον ΠΑΟΚ και προ Σαββιδη σκλαβωμένο απειλούμενο με τα χρέη του και να παίζεται μπάλα στο κεφάλι μου για μια ίντερσατ και ένα Ακροπόλ είμαι πολύ αμυντικός παίκτης πλέον μ. Χρειάστηκε μια τρόικα μια κατάρρευση της μεταπολίτευσης και ...
από Equalizer
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δεν υπάρχει ούτε ένα επίπεδο, ούτε ένας τομέας, ούτε ένα στάδιο, ούτε μια οπτική γωνία ΟΛΟΥ αυτού του θέματος που να είναι ΒΡΩ ΜΕ ΡΟ

Αισχος ντροπή και ξεφτίλα και σε αυτούς τα κάνουν, και σε αυτούς που χειροκροτανε

Απλά και μόνο την αγωνία και τη σύγχυση που μας προκαλούν, αρκεί να αναφέρουμε ως ...
από thios4
Παρ 04 Ιούλ 2025, 15:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Αν είναι δυνατόν ρε πούστη μου. Δηλαδή ποτέ δεν θα εμπιστευτούμε έναν νεαρό για 3ο? Δεν έχω την απαίτηση ούτε για 1ο, ούτε για 2ο, αλλά ούτε και για τρίτο? Τους είδαμε και αυτούς που έρχονται για πρώτους και έχουμε πετάξει έναν σκασμό λεφτά (στα συμβόλαια). Και έχουν νούμερα Σάλμον και Φρούνζα. Όχι ...
από Unpsofable78
Κυρ 06 Ιούλ 2025, 14:45
Jump to forum
Jump to topic

Έχουμε πάντως κι εμείς τη φάση μας ως οπαδοί. Δεν φέρνεις παίχτη νωρίτερα πριν πουλήσεις κάποιον, αναθεματίζουν όλοι, άχρηστη ΠΑΕ και όλα τα συναφή. Φέρνεις παίχτη πριν πουλήσεις ερασιτεχνικοί χειρισμοί από την ΠΑΕ που έριξε την τιμή του παίχτη(οι ίδιοι είναι που τα γράφουν και στις 2 περιπτώσεις ...
από aivas19
Τρί 08 Ιούλ 2025, 16:19
Jump to forum
Jump to topic

DamoN έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 16:17 Τον σαματτα
Hayate joins the chat...
από Psaras
Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:37
Jump to forum
Jump to topic

Σε όσους θέλουν να μιζεριάσουν, ετοίμασα μια λίστα. Παρακαλείσθε να μην ποστάρετε κείμενο, αλλά μόνο τον αριθμό που αντικατοπτρίζει την άποψή σας. :mrgreen:

1. Κάτσε να μην έρχονταν ο σεισμός από τον Μυστακίδη και ούτε τα κορδόνια του Ιβάνουσεκ δεν θα παίρναμε.
2. Πτωτική πορεία η καριέρα του ...
από Tolaros
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Ο πάντα έγκυρος Γιώργος Μάνος αποκάλυψε ότι είμαστε πολύ κοντά σε Κραλ κι ότι ψήνεται η μεταγραφή Ντελια στη Στουτγάρδη καθώς έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του παίκτη αλλά και ο Ρεμπε που μεσολαβεί και για τον ΠΑΟΚ

Σε ελεύθερη μετάφραση θα παζαρεύουμε Κραλ για 5 βδομάδες ενώ η πώληση ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ήθελαν να τον ανανεώσουν γιατί -όπως αποδείχθηκε περίτρανα- ήθελαν να τον πουλήσουν.

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε και συνεχίζετε και ρωτάτε πραγματικά;;;;
από buffalobill4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:11
Jump to forum
Jump to topic

O μόνος λόγος που επιμένουμε και πηγαίνουμε Ολλανδία κάθε χρόνο, είναι για να μπορούν γρήγορα οι παίκτες μας να περνάνε ιατρικά στις γερμανικές ομάδες.

Ντοπη στην ιδιοκτησία το φιάσκο Κωνσταντελια.
από icue
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:26
Jump to forum
Jump to topic

Το γραφω για να μπορω να το διαβαζω πιο πολυ, γιατι ειναι σουρεαλιστικο. Ο γαυρος πουλησε τον Κωστουλα 35 χαρτια με μιση σεζον στην Ελλαδα και εμεις πουλησαμε τον Τζιμα 20 χαρτια με μιση σεζον στην Β' Γερμανιας.

Και ο Κωσταντελιας φευγει με 20 εκατομμυρια μια χρονια πριν το Μουντιαλ που 99,9% θα ...