Η αναζήτηση βρήκε 58 εγγραφές

Return

από shogoon
Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Rijeka 28/8 20:30 OPEN

Tελικα άμα έχεις μπαλάκια από σίδερο δεν χρειάζεσαι προσαρμογή.
από Patron
Δευ 22 Σεπ 2025, 18:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Φαντάζομαι το προσφυγικό μας σωματείο έχει εκφράσει απερίφραστα την συμπαρασταση του στους Ουκρανούς πρόσφυγες θύματα ενός παραφρονα δικτάτορα.
από Miles
Τρί 23 Σεπ 2025, 00:08
Jump to forum
Jump to topic

"Η γενοκτονία δεν εχει σχέση με πολιτική..." λένε απαντώντας στο ποστ μου να αφήσουν τον ΠΑΟΚ εκτός πολιτικής.

Δηλαδή είστε ενήλικες και ακόμη δεν έχετε καταλάβει πως τα πάντα είναι πολιτικη; Πως όλοι οι πόλεμοι, οι γενοκτονιες, οι εισβολές σε άλλες χώρες είναι αποτέλεσμα πολιτικης;

Ένα αυτό ...
από WestBlock4
Τρί 23 Σεπ 2025, 09:05
Jump to forum
Jump to topic

Κάθε λογής φασιστακια και γλυφτρακια της νδ η οποίου σας κουνάει κάνα 20αρικο η ακόμα πιο πιθανό με την ελπίδα να σας δώσουν και σας πότε κάτι, να βάλετε τα νο πολιτικα στο κwλο σας και να πάτε να βλέπετε μπάλα με τους γαύρους που τόσο μοιάζετε

Πόσες σελίδες τώρα παπαρια στη παπαρια, επειδή ...
από bicii82
Τετ 24 Σεπ 2025, 19:02
Jump to forum
Jump to topic

Σούταρε ρε ντελια τι μανία είναι αυτή να μπούμε με την μπάλα στα δίχτυα
από gika
Τετ 24 Σεπ 2025, 19:50
Jump to forum
Jump to topic

Η ομάδα στέκεται στο ύψος όσων μιλούσαν για κυρ παντεληδες στην τούμπα παίζοντας τα ίδια παντελακη μου τα ίδια παντελή μου.

1 γκολ να βάλουμε, 3 βαθμούς να πάρουμε και προχωράμε.

Δεν χωράει ποδοσφαιρική ανάλυση. Λείπουν πολλά πράγματα και δεν ήμαστε σε καλή κατάσταση.

Νίκη παση θυσία και ...
από Taseos
Τετ 24 Σεπ 2025, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Επίσης να ενημερώσουμε ότι και ο παβλενκα είναι παίκτης και επιλογή της ομάδας. Στα παρακάτω. Το να γιουχάρεις την ομάδα θεωρώντας την ως βαριά φανέλα απέναντι στην Μακάμπι είναι λίγο αστείο . Ομάδα με 21 πρωταθλήματα στη χώρα της με 2 πρωταθλητριών.
από Mitsospaoki4
Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta-ΠΑΟΚ 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Η χαρα του κάθε πικραμένου.
Ο ΠΑΟΚ των 100 χρόνων.
από omerta76
Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:03
Jump to forum
Jump to topic

Αηδία Χ 5

Άντε να φύγει ο κακός Λουτσεσκου για να έρθει ο Μαλεζάς και ο ηγέτης στο Ροστόφ να μένει ανέγγιχτος και να σουλατσαρει με τα ελικόπτερα γεμίζοντας σοφια.

Οζντοεφ, Σαστρε, Καμαρά πραγματικά λιγοι
από Equalizer
Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Κούραση

Η πραγματικότητα είναι οτι το ρόστερ μας απλά ΔΕΝ μπορεί να σταθεί απέναντι σε ευρωπαικές ομάδες καθότι είναι δυο σκάλες πιο αργό

Αυτό που έκανε τόσο ανώτερη τη Θέλτα, είναι πως δεν φοβόταν να βγει στην επίθεση αφού ήξερε οτι προλαβαίνει ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ να γυρίσει να αμυνθεί. Εμείς, ΟΧΙ.

Αλλα ...
από hariskastoria
Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:05
Jump to forum
Jump to topic

Ελα ρε! Ανακαλυψαμε οτι τελικα δεν εγιναν μεταγραφαρες το καλοκαιρι? Τι μου λες ρε παιδι μου? Και που πήγε η καλυτερη μεταγραφική περίοδος με τον πιο στοχευμενο σχεδιασμο εβερ? Τωρα ξαφνικα μας φαινεται μαλακια π πεταξαμε 12 μυρια για τον Ζαφειρη αντι να φερουμε 3 παιχταραδες με τα ιδια και να ...
από ΑποστόληςΑ
Τετ 13 Αύγ 2025, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26

Δεν βρήκα τίποτε, πουθενά.