Η αναζήτηση βρήκε 34 εγγραφές
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Για κάθε επιχειρηματία οι εταιρίες του , του είναι χρήσιμες. Πόσο μάλλον αυτές που του εξασφαλίζουν την δόξα που τα χρήματα δεν φέρνουν. Κάτι ανάλογο κατάλαβε στα 63 του και ο τελης Μυστακίδης. Που από λεφτά χόρτασε αλλά η δόξα είναι δόξα. Οχι ότι δεν έχει επιχειρηματικές βλέπεις αλλά τα 3 να τα ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 19:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε πες τόση ώρα ότι τρολερεις ρε φίλε. Πήρα πρωτάθλημα πρόσφατα, έκανα ευρωπαϊκή πορεία , έβαλα πρόεδρο στην επο αλλά μένω στάσιμος. Ε πες έτσι. Συγγνώμη έχασα πολύ χρόνο. Συγγνώμη από τους υπόλοιπους για την λογοδιάρροια μου.
Υγ ειμαοοπαδός των κεκτημένων γιατί πάνω σε κεκτημένα μπορεισ Να ...
Υγ ειμαοοπαδός των κεκτημένων γιατί πάνω σε κεκτημένα μπορεισ Να ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 14:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκάθαρη αποτυχία Ιβαν Σαββίδη να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα το καλοκαίρι.
Μία απ τα ίδια με πέρυσι θα δούμε στο χορτάρι.
Μία απ τα ίδια με πέρυσι θα δούμε στο χορτάρι.
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό θα είναι μεγαλύτερο θαύμα από αυτό που απαιτησε/περιμένει φέτος.
Αυτός είναι ο Ιβάν και δεν αλλάζει, όπως και δεν θα αλλάξουν λειτουργίες της ΠΑΕ που προκύπτουν από τα κουσούρια και τη λανθασμένη φιλοσοφία του ιδιοκτήτη.
Αυτές είναι που μας κρατάνε πίσω για εμένα και για αυτό από πέρσι δεν έχω ...
Αυτός είναι ο Ιβάν και δεν αλλάζει, όπως και δεν θα αλλάξουν λειτουργίες της ΠΑΕ που προκύπτουν από τα κουσούρια και τη λανθασμένη φιλοσοφία του ιδιοκτήτη.
Αυτές είναι που μας κρατάνε πίσω για εμένα και για αυτό από πέρσι δεν έχω ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Παιδιά δε μίλησα για το ποσό ως ποσό.
Ρώτησα συγκεκριμένα για τον Ζαφείρη αν αξίζει σε σχέση με το αγωνιστικό και μόνο.
Προφανώς και η απαίτηση ΑΝ τυχόν στραβώσει θα είναι πλέον να δοθεί το αντίστοιχο ποσό σε μια εναλλακτική και όχι να πάμε ξανά σε σενάριο Μποβέ-Μπακαγιόκο.
Ρώτησα συγκεκριμένα για τον Ζαφείρη αν αξίζει σε σχέση με το αγωνιστικό και μόνο.
Προφανώς και η απαίτηση ΑΝ τυχόν στραβώσει θα είναι πλέον να δοθεί το αντίστοιχο ποσό σε μια εναλλακτική και όχι να πάμε ξανά σε σενάριο Μποβέ-Μπακαγιόκο.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 19:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Λίγο off, αλλά πόσο πρέπει να ζήλεψαν οι γαύροι την υποδοχή Ζαφείρη που τώρα πάνε να υποδεχτούν ΞΑΝΑ τον Ποντενσε στο αεροδρόμιο???
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ξεκάθαρη αποτυχία η μη απόκτηση φορ
Οχι μόνο επειδή το ζητάμε οι "κολλημένοι" οπαδοί
Αλλά επειδή η ίδια η ομάδα δήλωσε οτι θα πάει για φορ και έβγαλε και διαρροή μάλιστα οτι "δεν τελείωσαν οι μεταγραφές"
Ναι βεβαίως μπορεί να φέρουν αυριο έναν και να είναι εκτός λίστας
Όμως η λογική αλλά και η ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 07:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Καλημέρα σε όλη τη παρέα!!
Σήμερα παντρεύομαι και μόλις ξύπνησα μπήκα να δω κανένα νέο για μεταγραφές α ρε ΠΑΟΚ τι μας έχεις κάνει....
Ιβάν κάνε μου ρε μεγάλε ένα δώρο μια παικταρα για μπροστά...
Σήμερα παντρεύομαι και μόλις ξύπνησα μπήκα να δω κανένα νέο για μεταγραφές α ρε ΠΑΟΚ τι μας έχεις κάνει....
Ιβάν κάνε μου ρε μεγάλε ένα δώρο μια παικταρα για μπροστά...
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Και κλασικά θα την πέσουμε στον Λουτσεσκου...Μην ακουμπήσουμε την ιερή αγελάδα που άφησε την ομάδα χωρίς επιθετικό, αριστερό εξτρέμ και χαφ από τον Γενάρη.
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Όλοι έχετε δίκιο κι αυτό είναι το πρόβλημα δυστυχώς . Γιατί προπονητής και διοίκηση έχουν ξεπεραστεί από το ποδόσφαιρο και οι δύο .
Ο Λουτσε έχει κλείσει τον κύκλο του ως προπονητής σε υψηλό επίπεδο , είναι πλέον για καμιά εθνική ή καμία αραβια να κολλήσει ένσημα και η διοίκηση είναι ανίκανη να ...
Ο Λουτσε έχει κλείσει τον κύκλο του ως προπονητής σε υψηλό επίπεδο , είναι πλέον για καμιά εθνική ή καμία αραβια να κολλήσει ένσημα και η διοίκηση είναι ανίκανη να ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 19:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime
Ειναι που παίζουμε μπαλαρα, απλα πεσαμε πανω στην μπαρτσα της ελλαδας και μας εβαλε στα διχτυα απο το πρώτο 7λεπτο...
Λουτσεσκου προπονηταρα
υγ. και για να μην ξεχνιομαστε, με μονες αλλαγες τα δυο μοακ απο περσι τι σκατα καλυτερο περιμενουμε? Γεια σου Ιβαν με τις μεταγραφαρες σου! Χωσαδα...
υγ2 ...
Λουτσεσκου προπονηταρα
υγ. και για να μην ξεχνιομαστε, με μονες αλλαγες τα δυο μοακ απο περσι τι σκατα καλυτερο περιμενουμε? Γεια σου Ιβαν με τις μεταγραφαρες σου! Χωσαδα...
υγ2 ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime
Σας γλεντάω γατάκια

- Τετ 13 Αύγ 2025, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Καλησπέρα από Ζάγκρεμπ.
Ξεκινήσαμε στις 6 το πρωί, μέσω Βουλγαρίας και φτάσαμε πριν μια ώρα στο Ζάγκρεμπ όπου θα διανυκτερευσουμε.
Σας ενημερώνω και ενημερώστε όσους τυχόν γνωρίζετε και σκέφτονται να ξεκινήσουν αύριο ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στη διέλευση των συνόρων. Βουλγαρία - Σερβια 2,5 ...
Ξεκινήσαμε στις 6 το πρωί, μέσω Βουλγαρίας και φτάσαμε πριν μια ώρα στο Ζάγκρεμπ όπου θα διανυκτερευσουμε.
Σας ενημερώνω και ενημερώστε όσους τυχόν γνωρίζετε και σκέφτονται να ξεκινήσουν αύριο ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στη διέλευση των συνόρων. Βουλγαρία - Σερβια 2,5 ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ματσακιον θα έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή Πέλκα. Διαίσθηση!
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλή τύχη ΠΑΟΚαρα μου