Η αναζήτηση βρήκε 855 εγγραφές
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Εγκεφαλικο 8αρι ειναι ο παιχτης, με έφεση περισσοτερο στη δημιουργια παρα στην καταστροφη. Την ιδια έφεση εχουν και ο καμαρα και ο νταχουντ. Δεν ξερω γιατι πιστευετε οτι ψάχνουμε σιοπηδες και βιτολους. Υπαρχει προβλημα έτσι κι αλλιως στο να βγει η μπαλα ορθολογικα μπροστα.
Δύο χαφ θέλουμε. Ένα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πιστεύω ότι ο Κραλ είναι ο παίκτης που χρειαζόμαστε. Έχει τις τεχνικές προδιαγραφές να συμπληρώνει τους άλλους 3 και την ποιότητα να κάνει την διαφορά.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πιστεύω ότι ο Κραλ είναι ο παίκτης που χρειαζόμαστε. Έχει τις τεχνικές προδιαγραφές να συμπληρώνει τους άλλους 3 και την ποιότητα να κάνει την διαφορά.
Aπό όσους έχουν ακουστεί, συμφωνώ και εγώ... Επίσης εδώ δε μπορούμε να κλείσουμε 1 χαφ, δε νομίζω ότι έχει νόημα να περιμένουμε και άλλον ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραια λογικη...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ...για τις αυστριακες μπατσες μιλαω...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ κάθεται ο άλλος που εκτελεί χρέη προπονητή αυτή τη στιγμή στην ομάδα και αφιερώνει κανένα εικοσάλεπτο να αναλύει για τους παίκτες που θέλει, τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν αυτοί κτλ
Σου λέει θέλω μαχητές, να είναι πολεμιστές μέσα στο γήπεδο, να θυσιάζουν του εγώ τους για την ομάδα ...
Σου λέει θέλω μαχητές, να είναι πολεμιστές μέσα στο γήπεδο, να θυσιάζουν του εγώ τους για την ομάδα ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 00:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Απλά για να πω και εγώ κάτι. Το να πάρουμε απλά για να πάρουμε και να δώσουμε λεφτά απλά για να πούμε ότι δώσαμε καταλήγει να δίνεις 3 μύρια γι αυτόν τον Ρατιτσ που έδωσε ο Άρης που ο Οζντόεφ μπροστά του είναι 10 σκάλες πάνω, ο τύπος δεν στρίβει με τίποτα και 1.5 μυριο για τον Ντουντου με αυτά τα ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 01:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Απλά για να πω και εγώ κάτι. Το να πάρουμε απλά για να πάρουμε και να δώσουμε λεφτά απλά για να πούμε ότι δώσαμε καταλήγει να δίνεις 3 μύρια γι αυτόν τον Ρατιτσ που έδωσε ο Άρης που ο Οζντόεφ μπροστά του είναι 10 σκάλες πάνω, ο τύπος δεν στρίβει με τίποτα και 1.5 μυριο για τον Ντουντου με αυτά τα ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως Ντιουκς και Κραλ είναι μεταγραφές από το πάνω ράφι.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 09:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Άποψη μου ειναι ότι ο Μορόν δεν θα έπαιζε ποτέ σε ομάδα του Λουτσέσκου. Ο τύπος μπορεί να σκοράρει αλλά μέχρι να πάει η μπάλα πάνω του, απλά κάθεται και κοιτάζει. Άσε που περπατάει σε όλο το παιχνίδι. Τέτοιοι παίκτες είναι εντελώς εκτός φιλοσοφίας Ραζβάν
- Παρ 01 Αύγ 2025, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Άραγε ένα χαστουκακι από Αυστρία μεριά, θα κινούσε λίγο τα νερά στο βάλτο του μεταγραφικού σχεδιασμού μας? Δεν λέω για φάπα ολκής αλλά για ένα μικρό μπατσάκι που θα μπορούσε να διορθωθεί στον επαναληπτικό. Ή όχι?
Καλησπέρα σε όλους!
Με καμία επικριτική διάθεση, μιας και για μένα ο οπαδισμός ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι μοιράστηκε ο panx την πληροφορία δε σημαινει ότι απαραίτητα έχει ολοκληρωθεί ή ότι θα γίνει μεταγραφή.
Ηρεμία και θα δούμε.
Το τι του μετέφεραν είπε.
Ηρεμία και θα δούμε.
Το τι του μετέφεραν είπε.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πάθει καρδιά και εγκεφαλικά ο λουτσος έτσι και του πουλήσουν τον τσαλοφ τέτοια εποχή. Σκεφτείτε ρεαλιστικά

- Παρ 01 Αύγ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
καλησπερα Θωμαδες,κανα νεο εχουμε?
- Παρ 01 Αύγ 2025, 17:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Μυρίζει Ντιουκς...
Κάποιος εδώ μέσα παλιότερα έλεγε ότι ήθελε και το αγαπημένο του 7 και δεν έρχονταν!
Ο πάτερ επανεμφανίστηκε ειχε δώσει MD!
Από Αγγλία χαλάει στη Μπέρμιγχαμ λόγω ΠΑΟΚ...
Άντε φέρτε τον!
Με το Θωμαδες μας ελουσε κρυος ιδρωτας ομως.
Μακαρι να εννοει εμας....τους απιστους Θωμαδες ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί από μία ομάδα όπως οι μπεργκεραδες , δεν θα αποκλειστή επειδή τις λύπη ένας επιθετικός ή ένας μέσος, θα αποκλειστεί γιατί της λείπουν πολύ πιο βασικά και σημαντικά πράγματα της ομαδικής λειτουργίας και συμπεριφοράς.
Έτσι όπως είδα την ομάδα στα φιλικά δεν δίνω ...
Έτσι όπως είδα την ομάδα στα φιλικά δεν δίνω ...