Αν δεν πιάσει όμως θα φταίει ο εμμονικός Ρουμάνος …renegade έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:51 Ξξέρετε τι με ενοχλεί?
Ότι εάν μία στο εκατομμύριο έρθει ο παίκτης και πιάσει, για όλο αυτό το πρηξοπούτσι θα λάβουμε ένα φθηνό και χωρίς καμία ουσία " κάνω κωλοτουμπα"
Η αναζήτηση βρήκε 855 εγγραφές
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάλι ο κοσμάκης φταίει. Κουρασατε.
Ρε αδερφέ. Το ποιος κούρασε το βλέπεις αν ανατρέξεις σε όλες τις προηγούμενες σελίδες από την στιγμή που βγήκε στην φόρα το όνομα του Κεντιρα.
Ε κάπου φτάνει. Το είπατε. Είναι το μεγαλύτερο παλτό. Η φάση είναι ότι δεν τον έχουμε αποκτήσει ακόμη. Κάντε λίγη ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξξέρετε τι με ενοχλεί?
Ότι εάν μία στο εκατομμύριο έρθει ο παίκτης και πιάσει, για όλο αυτό το πρηξοπούτσι θα λάβουμε ένα φθηνό και χωρίς καμία ουσία " κάνω κωλοτουμπα"
Αν δεν πιάσει όμως θα φταίει ο εμμονικός Ρουμάνος …
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο?
Κανείς δεν είπε να μην εκφράζεται ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμενα περισσοερο μ ενοχλει που ο γαυρος πηγε σε ενα απογευμα, εσκασε 8 μυρια για να παρει εναν παιχταρακ εμεις συζηταμε αν ειναι πολλα τα 3,4,5 μυρια για τον κρααλ που υποτιθεται εγκριθηκε απο ολους....Αυτος ειναι ο ανταγωνιστής μας κ δειχνει οτι ξεφευγει ΔΥΣΤΥΧΩΣ..
Θα ήταν ανταγωιστής μας ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξξέρετε τι με ενοχλεί?
Εδώ ρε συ έφτασαν τον Μπράντον Τόμας (που ήταν παίκτης μας, με τα καλά του και τα κακά του βοήθησε και αυτός στην κατάκτηση ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε άμα 50 άνθρωποι γράφετε την ίδια άποψη κάθε δέκα λεπτά, τι ακριβώς περιμένετε να κερδίσετε εκτός από κούραση και αγανάκτηση;
Αφού δεν κάνετε συζήτηση επιχειρημάτων
Εκτοξευετε οι μεν μένος για την ΠΑΕ και οι άλλοι αντίδραση για το μένος
Πόσες φορές νιώθετε την ανάγκη να πείτε ότι είναι παλτό ο ...
Αφού δεν κάνετε συζήτηση επιχειρημάτων
Εκτοξευετε οι μεν μένος για την ΠΑΕ και οι άλλοι αντίδραση για το μένος
Πόσες φορές νιώθετε την ανάγκη να πείτε ότι είναι παλτό ο ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως ούτε αυτός ο Στρεφέζα που παίρνει ο γαύρος από Κόμο δεν αξίζει τα 8 που δίνει... σύμφωνα με το βιογραφικό του τουλάχιστον
αφορμής δοθείσης από το δικό σου post θέλω να πω ότι τα βιογραφικά είναι για άλλα επαγγέλματα.
Στον αθλητισμό παίρνεις αυτό που βλέπεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Οι ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει παιδιά το εμπεδώσαμε. Ο Σαββίδης παντελονιάζει χρήμα από τον ΠΑΟΚ.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα τελευταία χρόνια η ομάδα σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε παραγωγικότητα. Στα περισσότερα γκολ μπαίνουμε με την μπάλα στα δίχτυα. Επιπλέον, από την εποχή Πριγιοβιτς και μετά, όλα τα φορ που φέραμε σκάρτα τα βγάλαμε. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο του Λουτσέσκου δεν ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα τελευταία χρόνια η ομάδα σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε παραγωγικότητα. Στα περισσότερα γκολ μπαίνουμε με την μπάλα στα δίχτυα. Επιπλέον, από την εποχή Πριγιοβιτς και μετά, όλα τα φορ που φέραμε σκάρτα τα βγάλαμε. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο του Λουτσέσκου ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 02:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω πού βρίσκετε το κουράγιο και μιλάτε για παίκτες.
Εγώ αν ήμουν Σαββίδης και μου κάνανε πόλεμο για να αποχωρήσω, δε θα έβαζα ούτε ένα ευρώ μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Όχι εκατομμύρια.
Θεωρώ αδύνατον να μείνει ανεπηρέαστο το αγωνιστικό με όσα συμβαίνουν
Εγώ αν ήμουν Σαββίδης και μου κάνανε πόλεμο για να αποχωρήσω, δε θα έβαζα ούτε ένα ευρώ μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Όχι εκατομμύρια.
Θεωρώ αδύνατον να μείνει ανεπηρέαστο το αγωνιστικό με όσα συμβαίνουν
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 02:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Έγινε μεγάλε δε βάζει φράγκο ο Ιβάν. Επόμενη γραμμή
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 09:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Άξιο αναφοράς η συνέντευξη του προπονητή στην Μπουντου, πολύ ωραίες ερωτήσεις. Βάζω εδώ το απόσπασμα που μιλάει για τον επιθετικό: πρες, κίνηση στο χώρο τρέξιμο ενώ εκθειάζει Μπράντον, Σαμάτα. Έμφαση λοιπόν στην προσπάθεια και όχι στην αποτελεσματικότητα στα γκολ. Οταν το καταλάβουμε λίγο καλύτερα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω την λογικη ενος προπονητη να μην τον ενδιαφερει να βαζει γκολ ο επιθετικος παραγματικα.
Ποιος προπονητης στον κοσμο δεν θελει ο επιθετικος του να βαζει γκολ? αμα ηταν ετσι γιατι να δωσει 3 εκατομμυρια? για να δινει πασες?
εδω δωσαμε 3 για να παρουμε τον τσολακ που ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαλλον και ο Ντελε-Μπαρισου με τα 8 εκατομμυρια λιρες δεν πανε μαζι.