Επειδη ειδα οτι αναφερθηκε το ποστ του ρομανο να ενημερωσω οτι εαν μαζεψουμε 3 χαρτια και του τα δωσουμε και τον πουμε να ανεβασει "PAOK is very close at signing ZOUMBOULIA for 3 millions" θα το ανεβασει.
Μιλαμε για το μεγιστο λαμογιο.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1245 εγγραφές
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 18:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
🚨⚪️🔴 Stuttgart have agreed all terms with Giannis Konstantelias as he wants the move… but PAOK are still blocking the deal.
€18/20m package discussed with sell-on clause, after advanced talks PAOK are still not accepting the proposal.
Konstantelias, still pushing to go.
Από Fabrizio Romano ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδη ειδα οτι αναφερθηκε το ποστ του ρομανο να ενημερωσω οτι εαν μαζεψουμε 3 χαρτια και του τα δωσουμε και τον πουμε να ανεβασει "PAOK is very close at signing ZOUMBOULIA for 3 millions" θα το ανεβασει.
Μιλαμε για το μεγιστο λαμογιο.
αρα........??
γρηγοριαδη μπουζο και ... μόλις έσκασε ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Οφ τόπικ αλλα επειδη ο χαρτοσαμπράκος έπαιξε εδω και για αρκετές σελιδες δείτε τη γνωμη του στέλιου γρηγοριάδη "Ο μισθοφορικός στρατός των υβριστών θα τα βάλει και με τον υπερέγκριτο Αθηναίο συνάδελφο;. σε ενα κατα τα αλλα κατάπτυστο αρθρο στη μετρο σπορ...Εγω με αλεξ κρααλ και εναν στοπερ αυτού ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 20:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλουμε 3 μεταγραφές στον άξονα ΧΘΕΣ
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως δεν είναι ακριβός ο κραλ... μια φορά πρεπει να γίνει η υπέρβαση, εχουμε να δούμε μια υπέρβαση απο το double
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσες εμφανίσεις έκανε ο Πριγιοβιτς στη Β Ιταλίας;blackchaos έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 21:22 Πόσα γκολ να έβαζε ο σεντίρα στην ομάδα του Κουλούρη άραγε?
Α σόρρυ τα πολλά γκολ στη Β Τουρκίας τα έβαλε.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάτησε το χορτάρι της Τούμπας ο Μαροκινός και δεν παστέλωσε ήδη;Magpies4 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 21:53 Ντροπή να συγκρίνουμε Τσεντίρα με Πρίγιο. Ο οποίος με το που πάτησε το χορτάρι της Τούμπας παστέλωσε. Σχεδόν βλασφημία.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Στροφή στον Γκλουχ της Σαλτσμπουργκ λένε κανει η Στουτγκάρδη.
Αν έχουν λιγο χιούμορ εκει στην ΠΑΕ ξέρουν τι πρέπει να κανουν
Αν έχουν λιγο χιούμορ εκει στην ΠΑΕ ξέρουν τι πρέπει να κανουν
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 22:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνεχίζω και επιμένω ότι αν ο Σεντιρα είναι ο παίχτης που ταιριαζει στο σύστημα Λουτσε, πίεση, συνδυαστικο και άνοιγμα χωρων ας έρθει. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει θέμα με το γκολ.
Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι στο στόπερ τον έναν που χρειάζεται τον ηγέτη, αφού όλοι οι επόμενοι είναι καλοί για παρτενέρ και ...
Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι στο στόπερ τον έναν που χρειάζεται τον ηγέτη, αφού όλοι οι επόμενοι είναι καλοί για παρτενέρ και ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά ο Πριγιο ήταν διεθνής με τη Σερβία και έπαιζε στη Λέγκια όταν αυτή έπαιξε και CL.
Βλέπετε φέτος να χτυπάμε κανένα αντίστοιχο βιογραφικό;
O Πρίγιο ντεμπούτο στην εθνική Σερβίας έκανε σαν παίκτης του ΠΑΟΚ, οπότε όχι δεν ήταν διεθνής. Ο Πρίγιο σε big 5 πρωτάθλημα είχε 1 συμμετοχή 7 ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα σε όλους
Μετά από 1142 σελίδες, τη φάση ντελια και όλα τα υπόλοιπα φετινά με Μυστακιδη, ΑΣ κλπ, θα ήθελα και εγώ να πω 2 πράγματα, που μέσες άκρες τα έχουν πει και άλλοι, αλλά αισθάνομαι ότι θέλω να τα πω και εγώ ως τη δική μου άποψη:
Θεωρω ότι ο Ιβάν είναι ο μεγαλύτερος (ίσως και ο ...
Μετά από 1142 σελίδες, τη φάση ντελια και όλα τα υπόλοιπα φετινά με Μυστακιδη, ΑΣ κλπ, θα ήθελα και εγώ να πω 2 πράγματα, που μέσες άκρες τα έχουν πει και άλλοι, αλλά αισθάνομαι ότι θέλω να τα πω και εγώ ως τη δική μου άποψη:
Θεωρω ότι ο Ιβάν είναι ο μεγαλύτερος (ίσως και ο ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιακά
Λέει ο θυμόσοφος λαός
Υγ. Για τον άπλα με τις σαρδέλες.
Λέει ο θυμόσοφος λαός
Υγ. Για τον άπλα με τις σαρδέλες.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρα αν φεύγει κάποιος μόνο και μόνο επειδή δεν πουλήσαμε τον Ντέλια, τότε:
1) Γιατί μας λένε κάποιοι πως υπάρχει σάλιο - εκτός κι αν είναι το φτύσιμο που τρώμε?
2) Γιατί μας λένε κάποιοι πως ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να δώσει τον Ντέλια αλλά ο παίκτης πίεζε?
3) Γιατί μας λένε κάποιοι πως ο ΠΑΟΚ δίνει τρελά ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Για ποιο λόγο παλεύουν κάποιοι να πείσουν εδώ και μέρες ότι έρχεται ο παικταράς; Περισσότερο εκνευριστικό και από τον Σεντιρα σαν επιλογή.Φτανει, αν κούρασε η γκρίνια τα παράπονα σε αυτούς που επικοινωνουσαν για υπερβασεις και πιο σίγουρες λύσεις.
Τα υπόλοιπα γήπεδο.
Μπορείς σε παρακαλώ να με ...