Δεν καταλαβαίνω που κάποιοι απαιτούν από την διοίκηση αναλυτική ενημέρωση λες και είναι μέτοχοι επιχείρησης.
Αν δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι, πελάτες είμαστε, και αρκετοί κιόλας τζαμπατζήδες.
Όποιος θέλει ενημέρωση ας σκάσει 1-2 εκ. σε κάποια αύξηση κεφαλαίου, ας πάρει κάποιες αρκετές μετοχές, και ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1245 εγγραφές
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 17:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Τον χαρακτηρισμός "ρωσολάγνος" την εκλαμβάνω ως την έντονη, χωρίς λόγο, αγάπη για τη Ρωσία, όχι την αγάπη για κάποιο φυσικό πρωσοπο. Όπως και τον χαρακτηρισμό "ευρωλιγούρης" αντίστοιχα.
Το μέλος τιμωρήθηκε με ομόφωνη απόφαση της ομάδας διαχείρισης
Το μέλος είχε προειδοποιηθεί αρκετές φορές το ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
................................
Ναι, αλλά και με το να του δίνεις λιγότερα ...................
ρε παιδια σας παρακαλω...πρεπει να σταματησει αυτο με το....λιγοτερα....
ο ντελιας ηρθε στον ΠΑΟΚ 12 χρονων...ο ΠΑΟΚ εφερε σχεδον και ολη την οικογενεια του και βρηκε δουλεια στον πατερα του ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
κάτω τα χέρια από τον ντέλια
ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ
α σιχτίρ μπριζωνόμαστε συνεχώς
κάντε του τη μαμημένη την ανανέωση να τελειώνουμε
υγ. οφείλω να πω ότι έχω παρατηρήσει πολλά νέα μέλη τον τελευταίο καιρό που γράφουν με παρόμοιο τρόπο και περιεχόμενο. πολλή εντύπωση μου κάνει
ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ
α σιχτίρ μπριζωνόμαστε συνεχώς
κάντε του τη μαμημένη την ανανέωση να τελειώνουμε
υγ. οφείλω να πω ότι έχω παρατηρήσει πολλά νέα μέλη τον τελευταίο καιρό που γράφουν με παρόμοιο τρόπο και περιεχόμενο. πολλή εντύπωση μου κάνει
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 17:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εαν πουληθεί ο Ντέλιας η ομάδα θα βγεί πολλαπλά χαμένη.Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα γίνει τέτοιο λάθος από τον μεγαλομέτοχο,και ελπίζω να τηρήσει την δέσμευση του περί ομαδάρας.
Έτσι.
Ο ΠΑΟΚ θα χάσει πολλαπλώς, γιατί, καλώς ή κακώς, ο Ντέλιας είναι αυτή τη στιγμή η σημαία του ΠΑΟΚ, καθώς χαίρει ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ο Τζοντζο θα μας βγει καλύτερος να το θυμάστε
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 18:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Blackgr4.......
μαλλον δεν καταλαβες καλα αυτο που εγραψα πριν το... κοντυνει .... ο εξισωτης
οχι δεν ειμαι ικανοποιημενος με το συμβολαιο του ντελια...αυτο που φαινεται ...
και ολη η κουβεντα ...τι γινεται τι να γινει... ειναι οτι εμεις βλεπουμε μονο οτι...φαινεται...
μαλλον δεν καταλαβες καλα αυτο που εγραψα πριν το... κοντυνει .... ο εξισωτης
οχι δεν ειμαι ικανοποιημενος με το συμβολαιο του ντελια...αυτο που φαινεται ...
και ολη η κουβεντα ...τι γινεται τι να γινει... ειναι οτι εμεις βλεπουμε μονο οτι...φαινεται...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 19:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως βλέπω ότι με ένα δημοσίευμα της bild, χωρίς να έχει έρθει η δεύτερη βελτιωμένη πρόταση των Γερμανών, έγινε το φόρουμ ταναπου.
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο Ιβάν με την υπάρχουσα κατάσταση, να μην αφουγκραζεται τον κόσμο και να θέλει να πουλήσει τον Ντελια.
Η μόνη περίπτωση είναι να θέλει ...
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο Ιβάν με την υπάρχουσα κατάσταση, να μην αφουγκραζεται τον κόσμο και να θέλει να πουλήσει τον Ντελια.
Η μόνη περίπτωση είναι να θέλει ...
- Πέμ 03 Ιούλ 2025, 14:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά μερικοί είναι ολοφάνερο πλέον με τι σκοπό γράφουν εδώ μέσα.
Ο άλλος έγραψε "το έγκλημα ολοκληρώθηκε"...
Τους εξηγείς ότι ο ΠΑΟΚ τους παραχωρεί με συνιδιοκτησια, που σημαίνει ότι αν διακριθούν και έρθει οποιαδήποτε μελλοντική πρόταση, ο ΠΑΟΚ είτε θα έχει οικονομικό όφελος είτε εάν κρίνει ότι ...
- Πέμ 03 Ιούλ 2025, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλοι δύο του ΠΑΟΚ Β΄ ή των ακαδημιών που έφυγαν χωρίς να εισπράξει σεντ η ΠΑΕ. Η υπεύθυνη CEO που διαπραγματεύεται για 50 ή 100 χιλιάδες κάθε παίκτη που είναι να έλθει στην ομάδα, τί κάνει επ' αυτού; Έξι παίκτες έφυγαν μόνο φέτος, από 100.000 για τον καθένα αν εισέπραττε η ομάδα, είχε με αυτά ...
- Πέμ 03 Ιούλ 2025, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
TeknologiaTolaros έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 22:38 Θα προσθέτουμε μια φουρνιά στον ΠΑΟΚ Β 20 άτομα κάθε χρόνο μέχρι να δώσει κάποιος λεφτά για τον Τσαούση και το Λύρατζη και τον Γκούμα, θα έχουμε 80 άτομα ρόστερ σε 4 χρόνια και θα πληρώνουμε και 80 συμβόλαια για να λέμε ότι δε χάσαμε τζάμπα παίκτες που δε θέλουμε.
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 09:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Στις διαπραγματεύσεις στείλαμε την Έφη Σαρρή έμαθα.kz1111 έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 09:41 Αφρικανός ο πρώτος στόχος για την επίθεση, λένε σήμερα οι ρεπόρτερ
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 10:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμείς έχουμε καταλάβει ότι οι ρεπόρτερ μας κοροϊδεύουν.
Αυτοί έχουν καταλάβει ότι κι εμείς τους κοροϊδεύουμε? Ή νομίζουν ότι κρεμόμαστε απ'τα χείλη τους?
Αυτοί έχουν καταλάβει ότι κι εμείς τους κοροϊδεύουμε? Ή νομίζουν ότι κρεμόμαστε απ'τα χείλη τους?
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 10:30
- Jump to forum
- Jump to topic
@Unpsofable78
Καλος,καλος!
Καλος,καλος!
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 16:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Το "Μπράντον για 3ος" μου ακούγεται σαν "από Δευτέρα κομμένο το ντελιβερι". Θα κρατήσεις για 2-3 μέρες, θα την βγάλεις με φασολάκια και σαλάτες, και την 4η θα πάρεις τον Σάκη τον σουβλατζή, που τηγανιζει την πατάτα σε WD40, και του λες "φέρε ότι τρώγεται". Αχ θεέ μου