Η αναζήτηση βρήκε 855 εγγραφές
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Κιεγω είχα την εντύπωση από αυτά που διαβάζω ότι ο Ιβάν παράτησε την ομάδα και μετά βλέπω συμβόλαια εκατομμυρίου σε αναπληρωματικά μπακ...Δεν έκλεισε η κανουλα τελικά ??
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Πω ρε φίλε, μερικοί, όσο καλή διάθεση και να έχεις, όση υπομονή και να κάνεις, πραγματικά δεν αντέχονται. Μίσος, μένος και εμπάθεια, ότι και να γίνει. Απίστευτες περιπτώσεις
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο παίχτης είναι σε άδεια και μόλις έγινε πατέρας. Όταν γυρίσει στις 7 Ιουλίου θα δούμε τι θα γίνει, όλα τ άλλα είναι σενάρια του Τοσκιτση και του Μπουζα από το μυαλό τους.Gospi έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:55 και? του εγινε προταση? ή περιμενουμε να ρθει προταση απο ομαδα για να μας βγαλει απο τη δυσκολη θεση?
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δεν μπορώ να πω πως γνωρίζω τι μπορεί να είπε ο Σαββίδης στους συνδεσμίτες σχετικά με τον Ντέλια, ούτε βλέπω και τον λόγο να τους κρατά ενήμερους επί του θέματος.
Όμως όπως όλοι μας, έχω και εγώ μία άποψη.
Θεωρώ λοιπόν πως κάθε μέρα που περνάει και ο Ντέλιας δεν έχει το κορυφαίο (ή έστω ...
Όμως όπως όλοι μας, έχω και εγώ μία άποψη.
Θεωρώ λοιπόν πως κάθε μέρα που περνάει και ο Ντέλιας δεν έχει το κορυφαίο (ή έστω ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:39
- Jump to forum
- Jump to topic
2 Ιουλιου του 2025
Μετα απο καυγα Ιβαν - Ραζβαν και τρυπημα ΑΣ στον Ιβαν και τεραστια αναμπουμπουλα επι ενα μηνα η ομαδα εχει
- καλυψει τα κενα στα πλαγια μπακ με τις πρωτες τις επιλογες
- καλυψει την θεση κατω απο τα γκολποστ, με τις πρωτες τησ επιλογες
- κρατησει τον βασικο Χαφ για την ...
Μετα απο καυγα Ιβαν - Ραζβαν και τρυπημα ΑΣ στον Ιβαν και τεραστια αναμπουμπουλα επι ενα μηνα η ομαδα εχει
- καλυψει τα κενα στα πλαγια μπακ με τις πρωτες τις επιλογες
- καλυψει την θεση κατω απο τα γκολποστ, με τις πρωτες τησ επιλογες
- κρατησει τον βασικο Χαφ για την ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι λέω το σενάριο ότι ο Ντελιας λόγω θρησκείας δεν θέλει πολλά λεφτά και του φτάνουν τα 650κ . Έτσι κι αλλιώς όλοι σενάρια κάνουμε. Το αστείο είναι ότι αυτοί που κάνουν τα σενάρια είναι οι ίδιοι που λέγανε ότι δεν υπάρχει προπονητικό κέντρο κι ότι δεν μπορεί να γίνει, οι ίδιοι που λέγανε οτι ο ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Psagmenos4 έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 12:03 Εγώ πάλι λέω το σενάριο ότι ο Ντελιας λόγω θρησκείας δεν θέλει πολλά λεφτά και του φτάνουν τα 650κ .

- Τετ 02 Ιούλ 2025, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν καταλαβαίνω που κάποιοι απαιτούν από την διοίκηση αναλυτική ενημέρωση λες και είναι μέτοχοι επιχείρησης.
Αν δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι, πελάτες είμαστε, και αρκετοί κιόλας τζαμπατζήδες.
Όποιος θέλει ενημέρωση ας σκάσει 1-2 εκ. σε κάποια αύξηση κεφαλαίου, ας πάρει κάποιες αρκετές μετοχές, και ...
Αν δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι, πελάτες είμαστε, και αρκετοί κιόλας τζαμπατζήδες.
Όποιος θέλει ενημέρωση ας σκάσει 1-2 εκ. σε κάποια αύξηση κεφαλαίου, ας πάρει κάποιες αρκετές μετοχές, και ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 17:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον χαρακτηρισμός "ρωσολάγνος" την εκλαμβάνω ως την έντονη, χωρίς λόγο, αγάπη για τη Ρωσία, όχι την αγάπη για κάποιο φυσικό πρωσοπο. Όπως και τον χαρακτηρισμό "ευρωλιγούρης" αντίστοιχα.
Το μέλος τιμωρήθηκε με ομόφωνη απόφαση της ομάδας διαχείρισης
Το μέλος είχε προειδοποιηθεί αρκετές φορές το ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
................................
Ναι, αλλά και με το να του δίνεις λιγότερα ...................
ρε παιδια σας παρακαλω...πρεπει να σταματησει αυτο με το....λιγοτερα....
ο ντελιας ηρθε στον ΠΑΟΚ 12 χρονων...ο ΠΑΟΚ εφερε σχεδον και ολη την οικογενεια του και βρηκε δουλεια στον πατερα του ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
κάτω τα χέρια από τον ντέλια
ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ
α σιχτίρ μπριζωνόμαστε συνεχώς
κάντε του τη μαμημένη την ανανέωση να τελειώνουμε
υγ. οφείλω να πω ότι έχω παρατηρήσει πολλά νέα μέλη τον τελευταίο καιρό που γράφουν με παρόμοιο τρόπο και περιεχόμενο. πολλή εντύπωση μου κάνει
ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ
α σιχτίρ μπριζωνόμαστε συνεχώς
κάντε του τη μαμημένη την ανανέωση να τελειώνουμε
υγ. οφείλω να πω ότι έχω παρατηρήσει πολλά νέα μέλη τον τελευταίο καιρό που γράφουν με παρόμοιο τρόπο και περιεχόμενο. πολλή εντύπωση μου κάνει
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 17:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εαν πουληθεί ο Ντέλιας η ομάδα θα βγεί πολλαπλά χαμένη.Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα γίνει τέτοιο λάθος από τον μεγαλομέτοχο,και ελπίζω να τηρήσει την δέσμευση του περί ομαδάρας.
Έτσι.
Ο ΠΑΟΚ θα χάσει πολλαπλώς, γιατί, καλώς ή κακώς, ο Ντέλιας είναι αυτή τη στιγμή η σημαία του ΠΑΟΚ, καθώς χαίρει ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ο Τζοντζο θα μας βγει καλύτερος να το θυμάστε
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 18:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Blackgr4.......
μαλλον δεν καταλαβες καλα αυτο που εγραψα πριν το... κοντυνει .... ο εξισωτης
οχι δεν ειμαι ικανοποιημενος με το συμβολαιο του ντελια...αυτο που φαινεται ...
και ολη η κουβεντα ...τι γινεται τι να γινει... ειναι οτι εμεις βλεπουμε μονο οτι...φαινεται...
μαλλον δεν καταλαβες καλα αυτο που εγραψα πριν το... κοντυνει .... ο εξισωτης
οχι δεν ειμαι ικανοποιημενος με το συμβολαιο του ντελια...αυτο που φαινεται ...
και ολη η κουβεντα ...τι γινεται τι να γινει... ειναι οτι εμεις βλεπουμε μονο οτι...φαινεται...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 19:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως βλέπω ότι με ένα δημοσίευμα της bild, χωρίς να έχει έρθει η δεύτερη βελτιωμένη πρόταση των Γερμανών, έγινε το φόρουμ ταναπου.
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο Ιβάν με την υπάρχουσα κατάσταση, να μην αφουγκραζεται τον κόσμο και να θέλει να πουλήσει τον Ντελια.
Η μόνη περίπτωση είναι να θέλει ...
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο Ιβάν με την υπάρχουσα κατάσταση, να μην αφουγκραζεται τον κόσμο και να θέλει να πουλήσει τον Ντελια.
Η μόνη περίπτωση είναι να θέλει ...