Αναζήτηση για περισσότερες από 1232 εγγραφές

Return

από ΑποστόληςΑ
Σάβ 30 Αύγ 2025, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

icue έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:07
joshua έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 10:53 Βγαζεις εκτος τον Σαστρε.
Και αν λειψει ο Κενι θα κατεβουμε με Κετζιορα δεξι μπακ;
A. Zivkovic
από Paok1926 + male-sykies
Σάβ 30 Αύγ 2025, 12:39
Jump to forum
Jump to topic

4.5 εκατομμύρια θα παίρνει ο Κουλούρης στην αραπιά. Πω πω ξεφτιληστικε το χρήμα.
από nikos_algio
Σάβ 30 Αύγ 2025, 12:56
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά ο Κεντζιόρα (μαζί με Κρέσπο, αντε και Ίνγκασον) είναι μακράν το καλύτερο στόπερ που είχαμε τα τελευταία χρόνια μετά τον Κούλιε και μάλιστα έδεναν άψογα μαζί.

Απορώ πραγματικά με την απαξίωση, κάθε χρόνο φέρνουμε κάποιον να τον προσπεράσει στην ιεραρχία και κάθε χρόνο κλείνει η χρονιά με ...
από Refused1337
Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:08
Jump to forum
Jump to topic

Φτάνει με τον φορ και τι κανει ο ολυμπιακος μας τα εχετε κουράσει. 1 φορ χρειαζομαστε παραγματικά, αυτόν που θα βγει πρώτος σκορερ στο πρωτάθλημα και τον εχουμε.

Λες και ο ολυμπιακος ειναι σωματείο παραδειγμα προσ μιμηση μεταγραφικού σχεδιασμού. Πετυχε ενα προπονιτή μετα απο 15 προσπάθεις, τον ...
από Dimitris_L4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:33
Jump to forum
Jump to topic

Φτάνει με τον φορ και τι κανει ο ολυμπιακος μας τα εχετε κουράσει. 1 φορ χρειαζομαστε παραγματικά, αυτόν που θα βγει πρώτος σκορερ στο πρωτάθλημα και τον εχουμε.

Λες και ο ολυμπιακος ειναι σωματείο παραδειγμα προσ μιμηση μεταγραφικού σχεδιασμού. Πετυχε ενα προπονιτή μετα απο 15 προσπάθεις, τον ...
από makispaspartou
Σάβ 30 Αύγ 2025, 14:21
Jump to forum
Jump to topic

2,7 ζητάει ο Μαυροπανος συμβόλαιο.
από makispaspartou
Σάβ 30 Αύγ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

Τόσα ζητάει. Εμείς ενημερωθήκαμε απλά για τα οικονομικά δεδομένα. Δεν υπήρξε πρόταση. Αν του τα δίναμε ερχόταν.
από Special 4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Όλα τα λεφτά το θηρίο που τον αρπάζει, τον Αλέξανδρο τον Βολιάκο, από το λαιμό σαν ''κούκλα'' για να το καλωσορίσει και του λέει παιχταρά μου.
Νομίζω είναι ο ίδιος που είναι και στην φοβερή εκείνη φωτογραφία στο τζάμι του αυτοκινήτου στην υποδοχή του Ζαφείρη,
με το βλέμμα του Τζακ Νίκολς στην ...
από loukas karadimos
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:07
Jump to forum
Jump to topic

Βολιακο βολιακο βολιακο

Σήκω και γ**** του βαζελου τον πάτο

Βολιακο βολιακο βολιακο

Σήκω και γ**** του χανουμιου τον πάτο

Να μην αφήσεις γαύρο και σκουλήκι

Μάγκα εσύ ΑΠ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
από aivas19
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:14
Jump to forum
Jump to topic

Και φτάσαμε 30 Αυγούστου ξανά άλλη μια χρονιά με 2 βασικά κενά σε στόπερ και χαφ που καλύπτονται με 2 δανεικούς…Ξεθαρεψατε με Ζαφειρη ε;;Η εξαίρεση ήταν δυστυχώς όχι αλλαγή φιλοσοφίας…
Μετά αναρωτιόμαστε πως μπήκε η Πάφος και η Καιρατ στους ομίλους τσου λου κι εμείς τόσα χρόνια δεν μπορούμε…
Αφού ...
από black death
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:15
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:14 Πολυ λαητ μου φαινεται ο Μπιανκο,θα μπορεσει να αντεπεξελθει στο πολυ σκληρο μας πρωταθλημα με δυαδα στα χαφ;Στα υπολοιπα φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση σε ωραια ηλικια.
Γιατι είναι πιο σκληρό απ'το ιταλικο;
από nunies4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Πιστεύω ο Σερα να κατάλαβε σε ποια ομάδα ήρθε. Παίκτης της Μοντζα κ Ρετζιανα δυακολα να σταθεί εδω

Δεν ξέρω τι να πρώτοσχολιάσω...
Το αν ο Σέρα ξέρει που ήρθε;
Το αν ξέρει τι παίκτες χρειάζεται η ομάδα;
Το ότι ο ΠΑΟΚ απαξιει να ψωνίσει από τις Μοντσες και τις Παρμες από τις οποίες όμως ...
από Equalizer
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

Μου αρέσει η επιλογή Μπιάνκο

Όχι επειδή ξέρω τον παίκτη αλλά επειδή όλα τα χαρακτηριστικά της κουμπωνουν στο σενάριο

Νέος, όχι ετσιθελικα βασικός για να δημιουργήσει θέμα, πολύ φερελπις, με παραστάσεις και στοιχεία, με προοπτική συνεχούς βελτιωσης
από Kabamaru11
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Βεβαια μπορει να μας βγει μετριατζα τυπου Σορετιρε,που στα χαφ δεν καλυπτεται ευκολα,τουλαχιστον οχι μεχρι να ρθει ο Ζαφ.

Ειμαι αισιοδοξος κ για τις 2 κινησεις παντως.
από Sera4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:47
Jump to forum
Jump to topic

Στο Μεταγραφές Καλοκαιριού 1 πάντως, υπήρχαν ποστ που αναρωτιοντουσαν αν γίνονται μεταγραφές με κουπόνια, γιατί χρήμα δε δίνει ο Ρωσος :mrgreen: