Η αναζήτηση βρήκε 14 εγγραφές

Return

από giaxxo
Σάβ 28 Ιουν 2025, 12:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Καλησπερα.
Με Οττο τι γίνεται ? Μένει,φευγει ?
Περιμένω να διαβάσω για δικαίωση Κυρι ενα χρόνο μετα. :lol: :lol: :lol: :lol:

:opaokara:
από giaxxo
Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Μετά τη δοκιμή στον παο του Μαξίμοβιτς και την πιθανή φυγή του άμεσα θα ήθελα τη γνώμη των εμπειροτέρων απο εμένα για το αν κερδίσαμε η χάσαμε απο τη μη έλευση του σε εμάς.Προσωπικά εμένα μου άρεσε πριν έρθει στην Ελλάδα απο ενα μόνο παιχνίδι που τον είδα με την Μπαρτσελόνα και ήταν ανασταλτικα ...
από giaxxo
Δευ 14 Ιούλ 2025, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Ο Τσούμπα Ακπομ πίεσε να φύγει πριν προκριματικό αγώνα αδιαφορώντας για την ομάδα.
Αυτο θα κάνει και του χρόνου αν του ερθει πρόταση απο την αγγλία..Απο εμένα οχι.
Μακάρι να ισχύει ο αποκλεισμός γαυροπολις.

:nairepaok:
από giaxxo
Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:56
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα μου φαινεται σαν ενας Μπράντον που δεν πέφτει.Σίγουρα δεν ειναι κίλερ αλλα δεν τον λες και αδιάφορο.Το πιο σίγουρο είναι οτι θα τον αισθάνονται οι αντίπαλοι αμυντικοί κατι που δε συμβαίνει με τον Τσάλοφ.Η γνώμη μου είναι οτι χρειαζόμαστε χαφ και στόπερ πολυ περισσότερο απο φορ. Θα παρακαλέσω ...
από giaxxo
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Εχω το χρόνο και τη διάθεση και κάθομαι και διαβάζω ολα τα σχόλια.Ειλικρινά ντρέπομαι για σχόλια που διάβασα απο άτομα που μέχρι πρότινος είχαν τον σεβασμό μου.Μέσα σε αυτούς και mods που υποτίθεται κρατούν σε καποιο επίπεδο την κουβέντα.Οι ίδιοι οχι μόνο άφησαν να ξεφύγει αλλα και συμμετείχαν στο ...
από giaxxo
Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:44
Jump to forum
Jump to topic

Αυτα τα άρθρα απο το κικκερ που υπογράφει ενας Μωυσιάδης και εγινε καραμέλα χθες απο ολους και ενας Βαρβίτσας που βγηκε στον μπούζο χθες και ειπε οτι η μεταγραφή χαλαει μονο αν κοπει στα ιατρικα ο Κωσταντέλιας εμένα δε μου ακουγονται σοβαρά.Τώρα άλλος ενας πικραμένος ο σαμπράκος δείχνει οτι αυτοί ...
από giaxxo
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 14:57
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί μήπως μπορεί να σε κατευθύνει σε ποστ που λένε ότι έρχεται παικταρας;
Όλοι όσοι είναι συγκαταβατικοι στην απόκτηση του το κάνουν γιατί λένε ότι λογικά κάτι θα βλέπουν παραπάνω αυτοί που είναι στην ομάδα και έχουν όλα τα στοιχεία.
Κανείς δεν προσπαθεί να παρουσιάσει ότι έρχεται η τεράστια ...
από giaxxo
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:29
Jump to forum
Jump to topic

Οντας αισιοδόξος απο τη φύση μου ελπίζω να μην έκλεισαν την πόρτα με τη Γιουνιόν και να φέρουν τον Κρααλ.Στόπερ δεν ακούγεται και ο καιρός περνάει.
aivas19 θα μείνω με την απορία για το πόσο καλύτερος θα ηταν σε εμάς ο Μαξίμοβιτς,ομως σιγουρα ο Καμαρά φετο έκανε την παραγωγική του χρονιά αλλα οχι ...
από giaxxo
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Να στείλει με κούριερ μια ιδια επιστολή σαν αυτή που έστειλε ο Μυστακίδης,που να δείχνει οτι εχει. Και να υπογράψει ο ΑΣ να τελιώνουμε.Αν δεν έχει τοτε να αναλάβει ο ΑΣ την κατασκευή.Με το Καυτατζογλειο υπάρχει καμιά εξέλιξη ?
:pano: :opaokara: :nairepaok: :pano: :opaokara: :nairepaok:
από giaxxo
Τετ 06 Αύγ 2025, 12:21
Jump to forum
Jump to topic

WestBlock4 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 09:29
renegade έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 09:28 Το μόνο λάθος είναι που άφησαν την περίπτωση τσεντίρα επειδή δεν έκανε κλικ στους οπαδούς
Το κεντιρα τι να τον κανεις? Τι καλύτερο απο το Μύθου έχει?
Μάλλον τον εκβιαστικό οχι των συνοπαδών μας εννοεί...
από giaxxo
Τετ 06 Αύγ 2025, 12:35
Jump to forum
Jump to topic

Αλήθεια πιστευουν μερικοί οτι μέσω των σόσιαλ δεν έφυγε ο Κωσταντέλιας και δεν ήρθε ο Κεντίρα λες και η ΠΑΕ είναι με διοιίκιση πρωτοδικείου η οικογενειακό παντοπωλείο στο χωριό...Αν πατούσε πόδι ο παίκτης κανένας Σαββιδης και κανένας κόσμος δεν τον κρατούσε ούτε δεμένο.Κι επειδη βολέυει το αφήγημα ...
από giaxxo
Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:45
Jump to forum
Jump to topic

Αν καταφέρουν να φέρουν παίκτη 10 εκατομυρίων κι αυτός είναι ο Ζαφείρης τότε οντως κάτι δέν πάει καλά στο ποδοσφαιρικό μας τμήμα...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
από giaxxo
Δευ 11 Αύγ 2025, 17:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ενας συμμαθητής αμμισθί,μιά milfara ερωτευμένη με τον τέλη,κι ενας δεξιός πιο γραφικός κι απο τον άδωνη.
Πραγματικά ντροπή να ηγούνται αυτά τα άτομα του Α.Σ, του μεγαλύτερου οπαδικού κινήματος στον γαλαξία.
Δεν αντέχεται τόση ψευτιά κι αχαριστία...Και να μας κουνάνε το δάχτυλο...
:opaokara ...
από giaxxo
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Πριν λίγο στο PAOK24 εγραψε ο Σ.Αναστασιαδης οτι ο Γιακουμάκης
έρχεται αυριο το βράδυ στις 10 μεσω Φρανκφούρτης.

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: