Δεν υπάρχει ούτε ένα επίπεδο, ούτε ένας τομέας, ούτε ένα στάδιο, ούτε μια οπτική γωνία ΟΛΟΥ αυτού του θέματος που να είναι ΒΡΩ ΜΕ ΡΟ
Αισχος ντροπή και ξεφτίλα και σε αυτούς τα κάνουν, και σε αυτούς που χειροκροτανε
Απλά και μόνο την αγωνία και τη σύγχυση που μας προκαλούν, αρκεί να αναφέρουμε ως ...
Η αναζήτηση βρήκε 175 εγγραφές
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ρε τωρα σοβαρα,εσεις οι 2,ξερετε ποιοι,θεωρειται ολο αυτο το κρυφτουλι ηθικα σωστο;Ηθικα απεναντι στον λαο του ΠΑΟΚ οχι στον Σαββιδη και υποστηριζεται την πλευρα Μυστακιδη;
Εμενα προσωπικα μου βγαζει πλεον μια αηδια κ μονο το ακουσμα του ονοματος του.
Ο Κατσαρης τελικα "παραιτηθηκε",πολυ καλα τον ...
Ο Κατσαρης τελικα "παραιτηθηκε",πολυ καλα τον ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε τωρα σοβαρα,εσεις οι 2,ξερετε ποιοι,θεωρειται ολο αυτο το κρυφτουλι ηθικα σωστο;Ηθικα απεναντι στον λαο του ΠΑΟΚ οχι στον Σαββιδη και υποστηριζεται την πλευρα Μυστακιδη;
Ο Κατσαρης τελικα "παραιτηθηκε",πολυ καλα ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον ηγέτη δεν τον κάνουν τα λεφτά και πόσο μάλλον οι πουστιες αγαπητα "αδέρφια".
Αυτο πρεπει να μπει σαν μπανερ με τεραστια γραμματα στην κορυφη της σελιδας. Να ειστε αυστηροι με τους εαυτους σας και πιο καχυποπτοι οτι κι αν σας ταζει ο καθενας. Ο Σαββιδης κερδισε τον σεβασμο και την ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάλι την είδηση στην τελευταία γραμμή την είχε.
Πλάκα έχει να διατεινεσαι ότι "ξέρετε τα πράγματα μονόπλευρα άρα δεν είστε πλήρως ενημερωμένοι".
Έχει ενάμιση μήνα που ρώτησαν ΠΟΛΛΟΙ παράγοντες του ΠΑΟΚ και ΟΛΟΣ ο κόσμος "ΓΙΑΤΙ ΘΑΝΑΣΗ;"
Και βγαινετε τώρα με τέτοιο ελεεινό θράσος και παριστάνετε ...
Πλάκα έχει να διατεινεσαι ότι "ξέρετε τα πράγματα μονόπλευρα άρα δεν είστε πλήρως ενημερωμένοι".
Έχει ενάμιση μήνα που ρώτησαν ΠΟΛΛΟΙ παράγοντες του ΠΑΟΚ και ΟΛΟΣ ο κόσμος "ΓΙΑΤΙ ΘΑΝΑΣΗ;"
Και βγαινετε τώρα με τέτοιο ελεεινό θράσος και παριστάνετε ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 19:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σε ανέβει στο κρεβάτι. .......
Αυτά πάθαμε από την υπομονή, το θα δούμε και τις ίσες αποστάσεις που θέλατε να κρατήσουμε.
7-8 νοματαιοι σιτιζομενοι πάνε να γαμησουνε όλο τον ΠΑΟΚ, χωρίς καμία νομιμοποίηση από το λαό του ΠΑΟΚ, καμία ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, υπόγεια, ύπουλα ...
Αυτά πάθαμε από την υπομονή, το θα δούμε και τις ίσες αποστάσεις που θέλατε να κρατήσουμε.
7-8 νοματαιοι σιτιζομενοι πάνε να γαμησουνε όλο τον ΠΑΟΚ, χωρίς καμία νομιμοποίηση από το λαό του ΠΑΟΚ, καμία ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, υπόγεια, ύπουλα ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, η Μάνα του Συλλόγου, ουδέποτε επεδίωξε την πόλωση. Σιώπησε πολλές φορές, όχι από αδυναμία αλλά από σεβασμό. Επέλεξε την ευθύνη αντί της ευκολίας. Τη θεσμική σοβαρότητα αντί του λαϊκισμού. Κι όμως, αυτή η στάση ερμηνεύτηκε από ορισμένους ως αδυναμία — και τούτο, ασφαλώς, είναι μεγάλο ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 19:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΑΣ φαίνεται να λειτουργεί όπως και οι περισσότερες “ανεξάρτητες” αρχές στην Ελλάδα και γενικότερα στις φιλελέ δημοκρατίες: Θεσμικά υποτίθεται ότι είναι απαλλαγμένες από άμεσες εξαρτήσεις με την εξουσία, ώστε να ενεργούν με αμεροληψία και να διασφαλίζουν θεμελιώδεις αξίες. Στην πράξη, όμως ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 19:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι ανακοινώσεις τους πλέον μόνο ως χαρτί τουαλετας χρησιμεύουν, pour passer le temps που λένε και οι φίλοι μας οι Γάλλοι.
Η μία ανακοίνωση χειρότερη της άλλης.
Το δε αποκορύφωμα, είναι η μετάθεση της συνέντευξης λόγω λεει του ματς της Τούμπας, λες και αν την κάνουν Παρασκευή δεν ακολουθεί ...
Η μία ανακοίνωση χειρότερη της άλλης.
Το δε αποκορύφωμα, είναι η μετάθεση της συνέντευξης λόγω λεει του ματς της Τούμπας, λες και αν την κάνουν Παρασκευή δεν ακολουθεί ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 20:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Κρατήθηκα μέχρι τώρα να μη μιλήσω αλλά τέτοια ξεφτιλισμένη ανακοίνωση δεν την περίμενα.
Γράφουν για τα λεφτά που περιμένουν από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ λες και είναι ξένες εταιρείες, ανάμεσα στους χορηγούς και το στοίχημα.
Και άντε η ΠΑΕ εντάξει, και την ΚΑΕ ρε λιμάρια;
Γράφουν για τα λεφτά που περιμένουν από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ λες και είναι ξένες εταιρείες, ανάμεσα στους χορηγούς και το στοίχημα.
Και άντε η ΠΑΕ εντάξει, και την ΚΑΕ ρε λιμάρια;
- Παρ 01 Αύγ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα αυτή η ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει ο ΑΣ + κάποιες άλλες φωνές, ήτοι εμείς ξέρουμε και περιμένετε να ακούσετε γιατί θα εκπλαγείτε, μου θυμίζει έντονα κάτι δηλώσεις του καραπαπάρα πριν σκάσει το θέμα της πολυιδιοκτησίας.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα θέλει πολύ προσοχή την Πέμπτη, να μην γίνει τίποτα μέσα στο γήπεδο.
Αν και δεν θεωρώ καλή ιδέα την συνέντευξη του ΑΣ και το μόνο πού θα ήθελα να ξέρω από αυτούς είναι τι έχει υπογράψει ο Κατσαρής με τον Μυστακίδη (δηλαδή να δημοσιευθεί το έγγραφο), η αλήθεια είναι πώς την Παρασκευή υπάρχουν ...
Αν και δεν θεωρώ καλή ιδέα την συνέντευξη του ΑΣ και το μόνο πού θα ήθελα να ξέρω από αυτούς είναι τι έχει υπογράψει ο Κατσαρής με τον Μυστακίδη (δηλαδή να δημοσιευθεί το έγγραφο), η αλήθεια είναι πώς την Παρασκευή υπάρχουν ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα, θεματοφύλακας τού ΠΑΟΚ είναι πλέον ο Χατζόπουλος, ο Τριλυράκης και οι άλλοι τρεις.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξυ το 2022 είχε υπογραφεί το ΠΔ για το γήπεδο,
το 2023 είχαμε τα περιβόητα άρθρα και φωτογραφίσεις στην Τούμπα, από το μετρομιντια με τις αυτοψίες του Αλμπερτινι στα Καυτατζόγλεια . 1 χρόνο μόλις μετά.
Έτσι γιατί το ψέμα με τα 6 χρόνια και το "τί να κάνει κι ο ασ" έχει κοντά ποδαρια ...
το 2023 είχαμε τα περιβόητα άρθρα και φωτογραφίσεις στην Τούμπα, από το μετρομιντια με τις αυτοψίες του Αλμπερτινι στα Καυτατζόγλεια . 1 χρόνο μόλις μετά.
Έτσι γιατί το ψέμα με τα 6 χρόνια και το "τί να κάνει κι ο ασ" έχει κοντά ποδαρια ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνη μου ελπίδα ο λαός. Να δω την Τούμπα γεμάτη, με παλμό, τα αδέρφια μου αμπλουζα να χοροπηδάνε και όλη αυτή η παράνοια ενάμιση μήνα τώρα να φάει πόρτα. Αδελφέ ΠΑΟΚτση ότι άποψη και να έχεις σχηματίσει μην την φέρεις μαζί σου στην Τούμπα. Μόνο ΠΑΟΚ