Η αναζήτηση βρήκε 171 εγγραφές

Return

από nkoss
Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Εμένα οι κάλτσες μου φαίνονται λάθος. Τα υπόλοιπα ωραία. Θα μου άρεσε και με μαύρο σορτσάκι.
από Montrealiotis
Τρί 15 Ιούλ 2025, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Δεν μου άρεσε… ειδικά ο λαιμός και τα μανίκια.
Επίσης το σήμα του ΠΑΟΚ και της macron είναι πολύ ψηλά και πολύ άκρη.
από george188
Τρί 22 Ιούλ 2025, 22:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Για το τι εκανε και αν ηταν ικανος ο καθενας εχει την αποψη του. 26 χρονια ηταν, μάλλον κατι καλα εκανε κ σ αυτα.
Απο εκει και επειτα το κατα πόσο μετα απο 26 χρόνια εινια ΠΑΟΚ ο ΚΚ ειναι λιγο αστειο, απλα οποιους δεν γουσταρουμε ειναι ευκολο να τους βγάζουμε και αλλόθρησκους. αυτα κ τελος απο μενα ...
από Montrealiotis
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αν ο Ιβαν ήταν αντίθετος, αλλά πείσθηκε από τους συμβούλους του ότι δεν θα ανοίξει μύτη, μετά από όλο αυτό, το οποίο είναι lose-lose για τον Ιβαν, δεν πρέπει να απολύσει κόσμο;
Αν καταλάβατε καλά, κόσμος που ήταν δίπλα στον Ιβαν στην κόντρα με τον ΑΣ κλπ, έπαψε να στέκεται στο πλευρό του ...
από Kabamaru11
Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:07
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι με διαφορα παντως το πιο ΠΑΟΚ καλοκαιρι που θυμαμαι.

1.Περιπτωση Λουτσε-Ιβαν
2.Περιπτωση Α.Σ.-Ιβαν/ΠΑΕ-Μυστακιδης
3.Περιπτωση Ντελια

Δεν κρυβω πως κουραστηκα ηδη.
από Nickalfas04
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 21:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Παιδιά μια ερώτηση, όσοι είμαστε εδώ μέσα έχουμε κάνει εγγραφή στον Α.Σ ;;
Έχουμε βάλει το λιθαράκι μας για να μπορούμε να μιλάμε ; Ναι είμαι από αυτούς τους σπαστικούς που θα σου ζητήσουν το διαρκείας σου για να σε αφήσουν να κλαφτείς για τον σχεδιασμό της ομάδας και τον τρόπο λειτουργίας !
Αν ...
από dev
Δευ 28 Ιούλ 2025, 00:03
Jump to forum
Jump to topic

στο συγκεκριμενο θεμα ο ΑΣ ορθως πρεπει να ζητησει εγγυησεις χρηματοδοτησης και κατα τη γνωμη μου μεγαλη επισπευση διαδικασιων.
από Special 4
Δευ 28 Ιούλ 2025, 02:32
Jump to forum
Jump to topic

Θα το κάνει στην θερμή. Εκει που πήρε τα στρέμματα για το προπονητικό. Και να συμφωνήσει ο ας με τον τέλη. Φτάνει με τις μαλακιες. Μέχρι και το ότι άργησε ο κουβεντιδης να μετακινήσει το κόμμα σχολίασες. Κρίμα.

Φυσικά και το σχολίασα.
Άλλο 33 εκατομμύρια για μελέτες και άλλο 3.
Δηλαδή μέσα σε ...
από Michael Scott
Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Συγγνώμη προκαταβολικά για το σεντόνι, αλλά αμφιταλαντευόμουν αρκετά για το εάν έπρεπε να ανεβάσω αυτο το κείμενο και τις φωτογραφίες εδω μέσα αλλά αποφάσισα πως εφόσον αρκετοί γύρω (και μεσα;) απο την ΠΑΕ διαβάζουν το φόρουμ, ισως το δει κανείς και φιλοτιμηθεί να κάνει κατι για αυτο.

Πριν 40-45 ...
από dev
Τετ 30 Ιούλ 2025, 01:28
Jump to forum
Jump to topic

τα πολλα λογια ειναι φτωχεια ιβαν δειξε τα λεφτα η αν δεν τα εχεις ολα συνεργασου με τελη και μοιραστε την εκμεταλευση των χωρων.
εκει ειναι το ζουμι

ανακοινωσεις με κατινιες (στηνδικηγορο του ασ) και επικληση συναισθηματος για προσφυγικο λαο σε δουλεια 250 εκ ειναι ανευ ουσιας.

τελη βγες και ...
από DamoN
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:41
Jump to forum
Jump to topic

Εντομεταξυ είπαμε μλκια το σόου κατέβηκε με τις βαλίτσες στο χέρι χαιρέτησε έμεινε έφυγε κλπ
Αλλά ότι κρατάει τέτοιον παιχταρα σε αυτή την ηλικία 3 χρόνια τώρα μόνο υπέρβαση είναι και όχι αυτονόητο .
Σορυ ε που τα λέω γιατί δεν είμαι ΠΑΟΚ αλλά σαββιδης αλλά όπως είπα και στις μεταγραφές ούτε με ...
από magdy
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:57
Jump to forum
Jump to topic

είναι που ξεπουλάει ο Σαββίδης και δεν εχει σάλιο....
Το σημερινό είναι ένα μάθημα σε όσους παρασύρονται σε εύκολες κρίσεις απο αυτούς που θέλουν να σπείρουν την διχόνοια απο ανοησία ή ηθελημένα.
Ας πιστεύουμε στον ανθρωπο που αναγέννησε την ομάδα όταν δεν υπήρχε κανένας και που εγώ που είμαι 53 ...
από sn0ufel4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:22
Jump to forum
Jump to topic

Ξαναλέω παιδιά ποια κερκοπορτα και ποια προδοσία

Βγαίνει αύριο ο Ιβάν και λέει ορίστε ας έχω το μπακιρι. Πάρτε το. Το δέχεστε?

Ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για το αγωνιστικό της παε για να έχει και τον τελευταίο οπαδό κοντά του

Θα γυρίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος του ΔΣ του ερασιτέχνη να πάει κόντρα ...
από alexgarcia6
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:09
Jump to forum
Jump to topic

Ακριβώς. Μόνο αλλοθρησκοι θα χρησιμοποιούσαν τέτοιο επιχείρημα. Μήπως τελικά σου την χάρισαν κι εσένα;

Για τον Aivas ο ένας μήνας μπαν ήταν τεράστια υπερβολή πάντως.

Είναι πολύ εύκολο για κάποιους που θεωρούν ότι δεν έχει γίνει καμιά στιαπου, τίποτα το ανήθικο να κάνουν κήρυγμα για να μην ...
από Μαυρο Χιονι
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:56
Jump to forum
Jump to topic

Ο aivas μπαναρίστηκε με συγκεκριμένη αιτιολογία.

Κάποιος με αποκάλεσε
Ρουφιάνο του κερατά
Καθίκι
Με έστειλε στο διάολο
και κάτι ακόμη
Και ακόμη ποσταρει!
Χθές κατά τις 11 το βράδυ.

Το μέλος που σε έβρισε έχει ήδη φάει μιας εβδομάδας αποκλεισμό από εμένα. Μη στεναχωριέσαι, εσύ και οι ...