Η αναζήτηση βρήκε 249 εγγραφές
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Δεν χρειαζόμαστε άλλον τεταρτοπέμπτο στον ΠΑΟΚ. Ένα στόπερ βασικό θέλουμε και είμαστε εντάξει. Έναν αλλά καλό.
- Δευ 26 Ιαν 2026, 01:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Ο nickmen έφυγε μόνιμα. Που θα έρθει στα μούτρα μας να υπαινιχθεί οτι ο ΠΑΟΚ, του οποίου η ιστορία είναι γεμάτη σφαγές και αδικίες δωροδόκησε τον Πανσερραϊκό.
Δεν ξέρω τι ομάδα είναι ο τύπος αλλά μάλλον κρίνει εκ των ιδίων τα αλλότρια. Όταν είναι να πιάσουμε τον ΠΑΟΚ στο στόμα μας, το πλένουμε ...
Δεν ξέρω τι ομάδα είναι ο τύπος αλλά μάλλον κρίνει εκ των ιδίων τα αλλότρια. Όταν είναι να πιάσουμε τον ΠΑΟΚ στο στόμα μας, το πλένουμε ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 05:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Σωστή η επισήμανσή σου Special 4 αλλά αυτά συμβαίνουν. Ο συνάδελφος που το διάβασε μάλλον βιαστικά δεν πρόσεξε τα επίμαχα σημεία. Εδώ είμαστε μόνιμα μεταξύ του να αφήνουμε τον κόσμο να λέει τη γνώμη του και του να κόβουμε όσους ξεπερνούν τα όρια. Κάνεις το ένα σου την πέφτουν οι μεν, κάνεις το άλλο ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 08:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιο πολύ δοκιμαστικό είναι το σχόλιο μου, αν μιλάτε γι αυτό τόση ώρα. Νομίζω ότι δεν έχω κάποια προ-έγκριση αλλά ούτε και κάποιον έλεγχο στα ποστ μου. Αν έχω και το διαβάζει τώρα κάποιος mod, για να μην γίνω ρεζίλι ας το διαγράψει. Βέβαια αν το διαβάζετε χωρίς να περάσει έγκριση, πάλι ρεζίλι ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 08:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ένα ενδεκαδάτο στόπερ νομίζω οτι θα ήταν απαραίτητο αφού παίζουμε σε τρεις διοργανώσεις με έναν τρελό αριθμό ντέρμπι μάλιστα. Απότι έχω καταλάβει έχουν παγώσει όλα και πάμε για το κλασικό, να κατέβει η τιμή αν δεν βρουν καλύτερη προσφορά. Με όσα διακυβεύονται αυτή τη χρονιά (δυο τίτλοι, διάκριση στο ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Ας είναι ελαφρό τω χώμα που τους σκεπάζει και καλό κουράγιο στους δικούς τους 

- Τετ 28 Ιαν 2026, 11:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενθαρρυντικά τα νέα για τους τραυματίες:
« Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο ένας από τους τρεις τραυματίες οπαδούς είναι καλά στην υγεία του, ο δεύτερος φέρει τραύματα που δεν είναι σοβαρά και γι' αυτό αναμένεται να πάρει εξιτήριο, ενώ ο τρίτος είναι πολυτραυματίας, σε σοβαρή ...
« Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο ένας από τους τρεις τραυματίες οπαδούς είναι καλά στην υγεία του, ο δεύτερος φέρει τραύματα που δεν είναι σοβαρά και γι' αυτό αναμένεται να πάρει εξιτήριο, ενώ ο τρίτος είναι πολυτραυματίας, σε σοβαρή ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι αξιοθαύμαστη όλη η αντίδραση το κοινωνικού συνόλου και ίσως αυτό αποτελεί μια ελπίδα ότι κάτι υπάρχει μέσα μας σαν κοινωνία…
Μακάρι να μη συμβεί ποτέ ξανά τπτ και ταυτόχρονα να σταματήσει αυτό το απύθμενο μίσος που υπάρχει ανάμεσα σε οπαδούς..
Εμένα από τις εφημερίδες μου έκαναν εντύπωση ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 02:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Άψογη η συμπεριφορά των οπαδών τής Λυών. Οι παίκτες τους θα μπορούσαν να μην πανηγυρίσουν τα γκολ.
Για τον διαιτητή καλύτερα να μην πω τίποτε. Δεν ζητήσαμε να μας χαρίσει κανείς τίποτα. Μόνο να σεβαστεί την προσπάθεια των παικτών μας υπό αυτές τις συνθήκες.
Για τον διαιτητή καλύτερα να μην πω τίποτε. Δεν ζητήσαμε να μας χαρίσει κανείς τίποτα. Μόνο να σεβαστεί την προσπάθεια των παικτών μας υπό αυτές τις συνθήκες.
- Παρ 30 Ιαν 2026, 02:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Ο Γιώργος και καλός παίκτης και καλός χαρακτήρας είναι και εύχομαι να μείνει στην ομάδα.
- Παρ 30 Ιαν 2026, 06:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Προσοχή, όποιος δεν θέλει να σχολιάσει, ας μην σχολιάσει αλλά κήρυγμα στους υπόλοιπους όχι. Κανείς εδώ μέσα δεν έδειξε ασέβεια, μην αρχίσουμε τέτοια.WeWillRockYou έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 01:10 Ρε παίδες ειλικρινά, καταλαβαίνω τα νεύρα από τον αγώνα, αλλά αύριο έχουμε 7 κηδείες.
Ποιους τίτλους, τι διαιτησίες και τι ρεπορτάζ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Πάντα η χειρότερη δυνατή κλήρωση…
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 01/02 - 19:30 NOVASPORTS PRIME
Τόχουμε ξαναπεί όποιος το έχει το γκολ φαίνεται νωρίς, δεν περιμένεις 6 μήνες μπας και του έρθει.
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια χαρά τριάδα φορ έχουμε
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 19:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Λίρα εκατό ο Γερεμέγιεφ