Αναζήτηση για περισσότερες από 1278 εγγραφές

Return

από Montrealiotis
Σάβ 11 Οκτ 2025, 23:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ετσι, αναμενόμενα, γίνονται οι δουλειές από ανθρώπους του οικονομικού επιπέδου του Μυστακίδη. Ούτε ηλίθιες συζητήσεις, αν θα κάνει δώρο ο Ιβαν τα 2 εκατομμύρια, ούτε χαζοχαρούμενοι να κάνουν δώρο τις μετοχές που άλλοι τους δώσαν τσάμπα.
Ψαχτείτε αυτοί που τα συζητούσατε αυτά, από που προήλθαν.
από KalamarGiannis
Κυρ 12 Οκτ 2025, 11:12
Jump to forum
Jump to topic

Είμαστε έτοιμοι να πανηγυρισουμε 5 μύρια στα ταμεία και κλείσιμο όλων των χρεών, που μας φάγανε τα σωθικά τόσα χρόνια...
Ποιος να το λεγε ότι θα ρθει μια τέτοια μέρα!!

Και για τους 3 κλεισμένους παίκτες μου τρέχουν τα σάλια, μακάρι να μαθαίναμε κάτι παραπάνω... Ακριβοί; παικταράδες;
Θα αλλαχθεί ...
από kataramenos5
Τρί 14 Οκτ 2025, 15:55
Jump to forum
Jump to topic

Θα πληρωθει δλδ ο ταμτακος και κατι αλλοι απιθανοι απο Τελη?
Ρε τι ζουμε.

Ποιος είναι ρε παιδιά ο ταμτάκος ;

Κοιτα να δεις που από όλα όσα λέγονται εδώ μέσα και μένα αυτό μου έμεινε....
Ποιος είναι ρε παιδιά?? :D

https://www.retrodb.gr/wiki/images/3/3e/Mihalismosios.JPG
Αν βγαλεις ...
από Taseos
Κυρ 19 Οκτ 2025, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

Ο θανασαρας δεν εμφανίστηκε ούτε ως Σαββιδης ούτε ως Μυστακίδης. Ήρθε και είπε ότι ήρθα να ξοφλήσω τα χρέη της ΚΑΕ και να την παραδώσω σε έναν επενδυτή που θα κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα. Ε αν τα όνειρα σου σταματάνε στην τρίτη θέση δε νομίζω ότι μπορείς να είσαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ούτε καν μπασκετικός ...
από navigator11
Τρί 21 Οκτ 2025, 08:40
Jump to forum
Jump to topic

Πλέον σαν να έχουν παγώσει ακόμα και οι διαρροές, πολλώ δε μάλλον η ενημέρωση, γύρω από την εξέλιξη της υπόθεσης της αλλαγής σελίδας στην ΚΑΕ ή ιδέα μου;
από Dimitrisou
Τρί 21 Οκτ 2025, 10:52
Jump to forum
Jump to topic

Αν ,ω μη γενοιτο,χαλασει κατι με την αλλαγη σελιδας στην ΚΑΕ μη τολμησει κανενας να πεταξει το παραμυθι οτι θα φταινε οι αντιδρασεις του κοσμου.
από renegade
Τρί 21 Οκτ 2025, 23:49
Jump to forum
Jump to topic

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι εάν κάποιοι έχουν όντως αντιληφθεί το τι συμβαίνει στα του ΠΑΟΚ.
Προσωπικά δεν δέχομαι κανένας υποψήφιος επενδυτής είτε του ποδοσφαίρου είτε του μπάσκετ είτε του καράτε να κάνει μπουρδέλο έναν ολόκληρο σύλλογο με δεκάδες χιλιάδες ενεργούς υποστηρικτές και πολλούς περισσότερος ...
από Dimitris_L4
Τετ 22 Οκτ 2025, 09:35
Jump to forum
Jump to topic

Ημερα χαρας για την ανασταση ΚΑΙ του μπασκετικου ΠΑΟΚ μας...Σα χθες θυμαμαι οταν ημουν μικρουλης κ εκλαιγα με το Κορατς στη Στεφανελ!!!
Μακαρι Τελη να μας δωσεις τις χαρες που μας εδωσε κ ο Ιβαν στο ποδοσφαιρο...
Θα χωριστουμε δηλαδη ρε παιδια κ σε ποδοσφαιρικους κ μπασκετικους??
από Psaras
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Τίτλους δεν έφερες.
Εκατομμύρια δεν έβαλες.

Έβαλες ψυχή και καρδιά.
Πρέσβευσες το bizim ΠΑΟΚ.

Θανάση, μαζί με Ιβάν, Παντελάκη και Βεζυρτζή είσαι ότι καλύτερο παραγοντικά πέρασε από τον σύλλογο τα τελευταία 100 χρόνια.
Σε ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε να συνεχίσεις να προσφέρεις, ακόμα και αν ...
από Psaras
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:23
Jump to forum
Jump to topic

Μεγάλη ημέρα για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ.
Στο χέρι του νέου μεγαλομετόχου της ΚΑΕ να γίνει μεγάλη ημέρα και για όλο τον σύλλογο.

Θέλουμε και Ιβάν και Τέλη.
Θέλουμε και UEFA Champions League και ULEB Euroleague.
Θέλουμε και πρωτάθλημα Superleague και πρωτάθλημα Greek Basketball League.
Θέλουμε ΠΑΟΚ ...
από Mitsospaoki4
Τετ 22 Οκτ 2025, 13:46
Jump to forum
Jump to topic

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε ο οικονομικός και φορολογικός έλεγχος, ο οποίος διενεργήθηκε από την εταιρεία ορκωτών ελεγκτών για λογαριασμό του κ.Αριστοτέλη Μυστακίδη. Μετά και την ολοκλήρωση του νομικού ελέγχου, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία για την αλλαγή σελίδας στην ...
από Taseos
Τετ 22 Οκτ 2025, 14:52
Jump to forum
Jump to topic

ΑΓΑΠΗΤΕ τέλη. Δεν ξέρω πως το κατάφεραν αυτό οι επικοινωνιολόγοι σου. Να παίρνεις ένα τμήμα που 25 χρόνια είναι στην δίαιτα και το 80% του κόσμου να μην πανηγυρίζει. Εγώ είμαι στο 20%. Θέλω να κάνεις το μπάσκετ του ΠΑΟΚ εφάμιλλο αν όχι μεγαλύτερο του μπασκετικού παναθηναϊκού. Οχι βέβαια επειδή είσαι ...
από Taseos
Δευ 27 Οκτ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Να μπει πρόεδρος ο ίδιος ο επενδυτής. Και να ασχοληθεί με προσκήνιο και παρασκήνιο. Ούτως ή άλλως Θεσσαλονικευς είναι. Εδώ μένει
από Kabamaru11
Τετ 29 Οκτ 2025, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Διαφωνω καθετα περι Βεζυρτζη για 1926 λογους.Συμφωνω για Μπουντουρη και αξιοποιηση κ αλλων παλαιμαχων.

Συμφωνω για διατηρηση Ζντοβς γιατι θα ειναι αδικο να αλλαχτει ενω η ομαδα ρολαρει,οπως κ με την αποκτηση ενος κ μονο Αμερικανου.

Χαιρομαι που διαβαζω για επενδυση στο Παλατακι.Τα υπολοιπα περι ...
από joshua
Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:31
Jump to forum
Jump to topic

Κάποιοι νιώθω ότι πραγματικά θα χαιρονταν αν χαλούσε του Μυστακιδη στη ΚΑΕ...